Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
PRO-peller #10899 üzenetére
Ezt az önkicsomagolós guminyuszit szabadalmaztatni kellene.
-
PRO-peller
senior tag
Röpke 3 év alatt mobiltelótól Leica s2-ig. Felfedezte magát a csávó.
Nem ágrólszakadt.
[link] -
törölt tag
válasz
Real_Necro #10895 üzenetére
A Firefox-nak van egy pluginje Youtube-hoz, az a video-kban lévő képet, hangot képes különböző minőségekben egyben (video-ként), csak képként illetve csak hangként kimenteni a gépre. Többnyire OGG, MP3, AAC, MP4 vagy MKA formátumokba. Őket pedig egy gépre feltett "AVS Audio Converter" átnyomja a Neked kényelmes formátumba, bár én meghagytam őket úgy, ahogy, mert csak gépen hallgatom úgyis (a zenét). Ha mégis kellene, mp3 lejátszóba, kocsiba, stb.. akkor áttehetők mp3-ba, wav-ba, stb..
Lejátszani a Media Player Classic mindent visz.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro #10895 üzenetére
Asszem ezt használtam 1-2x...
-
Real_Necro
veterán
Tud valaki olyan online konvertert amivel yt-ról lehet hangot konvertálni mp3-ba?
-
Mercutio_
félisten
Péntek 13 van, ne feledkezzünk meg Jason-ről se
-
Real_Necro
veterán
-
Balinov
titán
válasz
Mercutio_ #10888 üzenetére
amazonrol mindegy, de ott is inkabb csak akkor, ha az amazon a seller, nem csak a marketplace-t biztositja. Amugy angol amazonrol pl royalmail-el szoktak inditani,ir posta hozza ki. par aprobb cumot vettem angol ebayrol mar, angliai forrasbol, szinte mindig royalmailel jott, de jellemzoen boritek mereti fityfasz cuccok voltak.
szoval nem tudom
Real_Necro: koszonom,koszonom. Ott a pont!
Coxer: nemis, iden voltam 2x, 4-5 napra tavasszal,meg 3 hetre nyaron.
-
Mercutio_
félisten
Gyereknek karácsonyra egy édibédi állatka?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #10885 üzenetére
Tom, de gondolom ha angoloknál vásárolsz webshopban mindegy, hogy angol vagy ír címre kéred a cuccot
-
válasz
Real_Necro #10885 üzenetére
Meg azt is, hogy fényévenként jár haza...
-
m3ss
veterán
nem tudja vki angliabol milyen posta/futarszolgalattal erdemes csomagot kuldetni? mik az olcsok?
-
Balinov
titán
stetkivanok!
mobilos temahoz: epp ma du jott egy sms az itteni szolgaltatomtol, irjak, tavalyi evere egy bug miatt a rendszeruk tulszamlazott roaming dijat es a 6€-t a kovetkezo havi szamlambol jovairjak.
Ilyen van otthon?
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #10878 üzenetére
Ugyanaz a köcsögbrigád mind.
-
A Zéé
addikt
válasz
Real_Necro #10872 üzenetére
Telenor ér?
Sosem voltam T-s ügyfél -
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #10872 üzenetére
SP(anyoll) sokak szeme láttára veszti el
a szüzességéta fejét. -
Mercutio_
félisten
válasz
spanyoll #10868 üzenetére
1 hónap múlva már a kutyát nem érdekli majd ha vered az asztalt, mivel konganak majd az ürességtől az üzletek. Ellenben azt imán mondhatják, hogy nincs rögzítve semmi a rendszerben, tehát nem jutottál el ügyintézőig, feltehetően a tömeg miatt lusta voltál kivárni a sorodat, most meg utólag megbánva döntésedet jöttél kuncsorogni de ha mutatsz papírt arról, hogy felvették a reklamációdat ők nagyon szívesen, ott helyben lesz*pnak
-
spanyoll
addikt
válasz
Freddy76 #10867 üzenetére
Akkor kezdem el a kérem a főnökét, ha az nem tud érdemben válaszolni akkor annak a főnökét, és így tovább. Értem én, hogy hülyének néznek, de ennyire azért csak nem
(plusz hiába nem számít sokat, azért még megvan a zsebemben az összegyűrt sorszámom, amit igen, bárki kérhetett, de mivel telefonszámmal kértem sorszámot, így visszakereshető a rendszerükben).
Nem hiszem, hogy egy ilyet be mernének játszani amúgy. Barátom aki a Pannonnál dolgozott javasolta, hogy ha hülyék és nem akarnak érdemben választ adni vagy valamilyen kompenzációt kitalálni, akkor az ő tapasztalata alapján úgy kell kezdeni, hogy kéred a főnököt, aki már asztalcsapkodva vársz, aztán ha 1-2 percen belül nem vágja rá, hogy jaj megoldjuk akkor az ő főnökét kéred és még jobban csapkodod az asztalt amikor jön.
Mondom, az a pár ezer nem vág földhöz pluszban időmből meg kitellik üvöltözni velük ha nem csinálnak egy hónapon belül semmit. -
spanyoll
addikt
válasz
Mercutio_ #10864 üzenetére
Nem, de direkt nem is szóltam, hogy kéne kapnom. Így legalább mához egy hónapra joggal fáradhatok be (ha nem keresnek addig) már úgy érkezve, hogy üvöltözök, hogy "HOL A PÉNZ
BRIANKÖCSÖGÖK???"
Egyelőre nem erősködök, ráérek, az a pár rongy belefér, aztán később legalább nagyobb hévvel háboroghatok, hogy de hiszen eltelt már egy hónap és még semmi és bla és bla. -
Freddy76
addikt
Ezen beszarok
.
Nekünk anno a szomszédunk kitalálta, hogy a kutyánk kiirtotta a tyúkjait, kora reggel jött óbégatni, mondta is, nézzük meg a dögöket. Fater mondta neki, hogy a kutya zseniális, mert:
1. Képes kitekerni a tyúk nyakát. Nem megfojtani, kitekerni a nyakát.
2. Kinyitja a tyúkólat.
A szomszéd rávágta, hogy azt lehet, hogy ő hagyta nyitva, Apám mondta neki, akkor meg a kutya bezárta, az legalább akkora rajság. Ellenben ijesztő, hogy:
1. Nem evett belőlük, tehát az élvezetért gyilkol.
2. Egymás mellé sorba lefektette a dögöket, ez nyilván azt mutatja, hogy pszichopata;
Én mondtam neki, hogy ne nyúljon semmihez, hívjuk a rendőröket. Erre azt mondta, hogy hagyjuk a fenébe, úgyis betegek voltak... -
Bocs ezt nem hagyhatom ki.
-
spanyoll
addikt
Update:
Voltam bent annál a T-boltban ahol az incidens történt. Szerintem ugyanahhoz az emberkéhez kerültem, aki anno félreinformált, bár ebben nem vagyok 100%ig biztos . Elmeséltem neki a storyt, mondtam, hogy szerintem nála voltam, mi ilyenkor a teendő.
Ő a gépben idézem "érdekes módon nem látja, hogy ki csinálta a csomagváltást", de egy reklamációt felvesz, ami 30 napon belül eredményt hozva annyit jelent, hogy megkérdezik az értékesítőt, felhívnak engem is és szerinte 90%, hogy nekem adnak igazat és a kisebb csomagra cserélnek.
Ha ez nem történik meg akkor megyek vissza és csapkodom az asztalt; nem sietek -
Mercutio_
félisten
Eléggé nonaC 202 reklám
-
Real_Necro
veterán
Nem használok otthon színes nyomtatót. Inkább vettünk céghez egy Kyocera 5250-et meg egy HP 510-et.
Otthon egy HP Laserjet 1160-am van, utángyártott toner miatt szürkén nyomtat. El is adnám ha kellene valakinek. Vettünk helyette egy kis Xerox Phaser 3010-et.
-
fi:zi'k
nagyúr
Mondjuk annyira nem győzött meg.
(#10855) aleister
Bő másfél éve használok egy Brother MFC-260C-t és maximálisan elégedett vagyok vele.
Ráadásul 35ml-es patronok mennek bele, szemben a HP 15-esével.Ha pedig nem kellenek a színek, akkor arra van egy lézeres Lexmark papírfosóm.
(#10859) aleister
Valóban nem, 10E-et fizettem érte.Persze használtan. Ahogy lenni szokott kifogyott a gyári patron és nem volt rá tovább igény.
Egyébként ez egy kis irodai AIO-nyomtató, így feltételezem a HP nyomatminősége jobb ennél. -
aleister
veterán
Nem olyan drága az. Ha jól emlékszem 20-30 körül már kapni.
Csak nem tudom, hogy megéri-e. Az egyik klubtársunk 250 forintért nyomtat A4-ben. Egy jobb HP fotópapír+patron árát számolva, ez szerintem teljesen baráti. És nem nekem kell szívni a beszáradó fejjel, beállításokkal, stb.
Ettől még jó vételnek tűnik ez a Photosmart.
-
A Zéé
addikt
én 1x tettem próbát utángyártott hp patronokkal, többet nem, amíg nem muszáj.
Vettem egyet, nem ismerte fel a nyomtató, visszavittem, adtak egy másikat, hogy ez lesz a tuti, meg ráadásul után is tölthető. Másik gyártmány volt, rá is kellett fizetnem picit. Az kinyomtatott kb 50 oldalt, aztán kiírta, hogy hibás a patron. Kivettem, megtisztítottam a fejet, az érzékelőket, akkor kinyomtatott még pár oldalt, aztán meg se nyikkant többet. Addig se nyomtatott szépen, a fekete nem volt igazából fekete, csak valami sötétszürke, és maguk a betűk se voltak szépek. Szóval marad az eredeti drágábban, de az legalább működik. -
és fi:zi'k: tele van a net az utángyártott patronokkal (364XL és sima széria kell bele), és nem is vészes az áruk (chipmentes 6-700 Ft, de akkor ugye ugrik a garid, meg a nem mutatja mennyi tintád van, a chipes utángyártott meg 2000-2500 környéke).
Fekete, fotó fekete, CMY külön kapható, nem egybeépített.
Freddy: Dzsinn ééééééééheeeees, dzsinn megesz kicsi tapsoló golyó!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest