Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt-OPT
aktív tag
Csütörtökön voltam Üllőn a Torrente Póker Klubban, a IV. Freeroll kupán, és megnyertem.

50 fős volt, egy 500-as zsetonkészletet nyertem, meg egy szép nagy kupát. Jól jött a lap, nem voltak nagyon erős ellenfelek, koncentráltam, jól játszottam, kijött a lépés. Volt néhány mákolásom is ezek közül kettőt emelnék ki:
Nálam KQs 1000/2000 vaknál emelek vele 8000-ig (kb. 100k-m volt) egyik srác vissza 16-ig, adom. Flop: KQ5. Emelek 20-at, srác vissza 40-ig, mondom all-in, megadja, mutat: 55. Na szép, river: K lett.
A másik: nálam AKo, előttem short stack all-in, már csak én vagyok, kb. a stack-em, ötödét kellett kockáztatnom, megadtam. Mutat: KJo Flop: 9TQ Turn: 4 River: J
Nem volt semmi.
Heads-up-ot kb. egyenlő zsetonállásnál kezdtük (talán vmivel nekem volt több) Nagyvakon KK-t kaptam, kisvakról emel 90-ig (15/30 vakoknál), visszaemelek 200-ig, nagy gondolkodás után adja. Flop: 74J Erre mondtam egy all-int amit hosszas vívódás után elfogadott, mutat: 99. Nem jött rá semmi, nyertem a partyt, nem sok zsetonja maradt ezután, és megnyertem a versenyt!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest