Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Matt-OPT

aktív tag

Csütörtökön voltam Üllőn a Torrente Póker Klubban, a IV. Freeroll kupán, és megnyertem. :)
    50 fős volt, egy 500-as zsetonkészletet nyertem, meg egy szép nagy kupát. Jól jött a lap, nem voltak nagyon erős ellenfelek, koncentráltam, jól játszottam, kijött a lépés. Volt néhány mákolásom is ezek közül kettőt emelnék ki:
    Nálam KQs 1000/2000 vaknál emelek vele 8000-ig (kb. 100k-m volt) egyik srác vissza 16-ig, adom. Flop: KQ5. Emelek 20-at, srác vissza 40-ig, mondom all-in, megadja, mutat: 55. Na szép, river: K lett. :) A másik: nálam AKo, előttem short stack all-in, már csak én vagyok, kb. a stack-em, ötödét kellett kockáztatnom, megadtam. Mutat: KJo Flop: 9TQ Turn: 4 River: J
    Nem volt semmi. :)
    Heads-up-ot kb. egyenlő zsetonállásnál kezdtük (talán vmivel nekem volt több) Nagyvakon KK-t kaptam, kisvakról emel 90-ig (15/30 vakoknál), visszaemelek 200-ig, nagy gondolkodás után adja. Flop: 74J Erre mondtam egy all-int amit hosszas vívódás után elfogadott, mutat: 99. Nem jött rá semmi, nyertem a partyt, nem sok zsetonja maradt ezután, és megnyertem a versenyt! :)

Új hozzászólás Aktív témák