Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz #716 üzenetére

Szia!

Szerintem a legfontosabb kérdés, hogy legyen elég nagy bankrollod, ha magasabb limitre ülsz. Ez függ attól is hogy full table, vagy sh. Arról hogy mekkora legyen, megoszlanak a vélemények, de a legfontosabb, hogy kényelmesen tudj játszani az egyel magasabb limiten is, ne befolyásolja a játékod negatívan, hogy elbuksz egy beülőt... Tehát ha te most mondjuk x beülővel érzed comfortable-nek azt a limitet, amin játszol, akkor legyen kb. ugyanannyi beülőnyi pénzed a nagyobb limiten is.

Fontos még szem előtt tartani, hogy százalékosan nem biztos hogy ugyanakkora hasznod lesz a nagyobb limiten is, mint ahonnan épp felülsz (persze, lehet hogy sokkal jobban jössz ki pénzben, de egy 2-szer akkora limit nem feltétlen 2-szer akkora plusz is)

Minél magasabbra mész, annál jobb játékosok is lesznek.

Egyszerre szerintem csak egy limittel menjél feljebb.

Kezdetben ha még szokatlan az új limit, teljes beülő helyett játsz nyugodtan fél beülővel amig
    meg nem szokod (habár látom most is fél beülővel játszol, de szerintem negyed beülővel ne ülj be egy eggyel nagyobb asztalra).

Kb. ennyit tudok hozzátenni, remélem volt benne valami hasznos is. Ja és sok sikert! :)

Új hozzászólás Aktív témák