Új hozzászólás Aktív témák

• addikt

Igen, az valószínűleg rossz ötlet volt.:)
    A Kínai nagydíj környékén én is nagyon fontolgattam, hogy beteszem a Mekit, de akkor a RB már valami 5 millióval drágább volt és bár úgy éreztem a Meki erősebb lesz, mégsem mertem megkockáztatni a cserét. Pontosan azért, mert tudtam, hogy ha mégse jobb a Meki, akkor esélyem sem lesz visszatenni a Red Bullt, ha pedig valóban jobb a Meki, akkor igaz most bukok pár pontot, meg pár millát értékben, de a következő futamon is be fogom tenni őket, így maradtam. Mindig azt szoktam mondani, hogy a bajnokságot az első futamokon nem lehet megnyerni, viszont el lehet veszíteni, így az első 10 futamon mindenképp konzervatív védekező taktikát terveztem.

Ezzel egyeütt még bármikor benne van, hogy a RB kiesik, a Meki behúzza a futamot és így árban elég közel kerülnek egymáshoz, hogy vissza lehessen cserélni. Ha akarod. Ne adj Isten a Meki zsinórban 2-3 futamon le tudná nyomni a RB-t izomból. Mindkettő előfodulhat még, szóval ilyenekben reménykedhetsz.:) Esetleg ha valami káoszfutamon a mellékcsapataid valami nagyot domborítanak, azzal máris simán meg lehet a 70 pont. stb stb

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés