- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Én kicsit kedveszegett lettem a játékban, mert a kórházba kerülés miatt nem tudtam módosítani az összeállításomon a Török Nagydíj előtt. (Az nem zavar, ha rossz döntés miatt bukok, csak az, hogy kiszorultam a játéklehetőségből személyes körülmények miatt.)
Megvolt rá a keret és terv, hogy megveszem Hamiltont vagy a McLarent. A Török Nagydíj után már ez a lehetőség elszállt, mert a fejlesztetlen monacói összeállítás nem sokat hozott a konyhára a 'célszemélyek' meg sokat drágultak.
Botrányos volt a kanadai pontszerzésem is. Úgy döntöttem, hogy a Renault-RBR húzó csapatpáros mellé upgradelek egy pilótával. Sauber és Toro pilóták között vacilláltam, mind a négyet mérlegeltem, aztán Kobára tettem. A rajt után még nagyon elégedett voltam a döntéssel (a japán hatalmasat rajtolt és előkelő helyen volt), de miután ugratott és nekiment a falnak, már egyáltalán nem. Pont ez járt a fejemben, amikor beválasztottam; képes meglepően jó teljesítményre, de újonc, sokat hibázik és nem ismeri a pályát. Kockáztattam, elbuktam.
Kevés a zsé, az összeállítás értéktelenedett, az RBR-től szabadulni akarok. Valenciára jön az 'F10B', a mostani McLarennek is fekszik, oda is nyerni mennek, Silverstonera meg jön 'az új McLaren', über-upgrade, a Red Bull-nak egyre kevesebb babér teremhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASRock Z690, Intel I5 14400, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1 TB M.2 SSD, 850W
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest