- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Qorthral
üzenetére
sokszor jobban megéri ülni a pénzen mint elkölteni...pl. a kis csapatoknál.
Teszem azt én most Di Grassi-t le akarnám cserélni, mindjárt buknék 670 ezret az eladáson (5%), azaz olyan versenyzőre éri meg lecserélni, aki minimum 18 ponttal többet hoz nekem egy versenyen.
Ehhez a 12. helyről kell rajtolnia és a 12. helyen kell befutnia..és nem szabad hogy üsse egyik csapatomat se, mert ha ott is el kell adnom ez miatt, akkor az még egyszer 5% bukó.
...
..a versenyzőben nagyobb a kockázat, de ott lehet előrelépni az időmérő miatt,...a kisebb csapatoknak esélyük sincs pontot szerezni az időmérőn, hisz csak az első 10 kap.Ezért aztán sztem 2-3 milliókat nem mindig van értelme elkölteni, hisz amúgy is cserélni fogod, de nem biztos hogy addig visszahozza az árát.
Mondjuk az bosszantó hogy sokszor pár tízezer hiányzik, vagy 1-2 százezer egy jó üzlethez..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest