Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2100) Qorthral válasza -Mike- (#2095) üzenetére


Qorthral
őstag

Legyen igazad, ne legyen RBR fölény. De én nem látom miért ne lenne. Szingapúr óta annyi változott, hogy az RBR kiismerte az új aero csomagját, így még gyorsabbak lettek... Eközben a Meki és a Ferrari szinte változatlan maradt. Ráadásul hasonló autóval már Szingapúrban sem volt túl jó a Ferrari. A McLaren akár még jó is lehet, de az is sanszos, hogy szokás szerint 2 edzés között teljesen elvesznek a beállításokkal és legalább az egyik keveréken szenvedni fognak.

A 2. számú pilótákról írtakkal egyetértek, de ott, ahol javasoltam Kobát, ha megnézed, nem volt esély Perezre, így, ha a Sauber erős, megérheti. A Webberes tipp pedig azért lehet jó húzás, mert a Red Bull már elértea költségplafont, Webbo viszont 2 verseny alatt simán drágulhat 30-40 milliót. Annak, aki anyagilag rosszul áll, megfontolandó. Persze kockázatos, de úgy sosem előznek meg hátulról egy hozzád hasonlóan jól álló arcot, ha lemásolják az RBRes konfigodat annyi különbséggel, hogy pl Perez és a Williams helyett csak Karti és a Marussia fér be... Szóval Webber kockázatos, de ha bejön, vele sokat lehet előrelépni. A Red Bullal meg felejtős, az első 1000 vagy több csapatban lassan alapelem az RBR vagy Vettel.

Btw Neked egy Hamilton + Ferrari kombó ígéretesebb, mint egy Webberes, aki mellé vackoabbak férnek be, de nem mindenki tud Hamilton + Ferrarit értelmesen meghúzni.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.