- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Peugeot / Citroën / DS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zombien
friss újonc
Köszi a válaszokat, igen nekem is rögtön a kontakthiba jutott eszembe, ezért azzal kezdtem, hogy lehúztam a szervóról a csatlakozókat, amik tisztának tűntek, de én azért megfújkáltam kontaktsprayvel, meg WD-vel, de a hiba sajnos visszajött. Nekem csak az a furcsa, hogy ha a sarura csiptettem az aksitöltőt, akkor miért tölt csak 12,8-al, és motorféknél ugyanakkor meg felnyomja 14,8-15-re, és nem is akar többel tölteni 12,8-nál amig le nem veszem a sarut, és vissza nem teszem, akkor meg rendbejön, és tölt 14,3-al. De tegnap feltöltöttem az aksit, annak ellenére, hogy az aksi is adta nyugalmi helyzetben a 12,7-et , és ugyan ez volt a jelenség, de nem használtam az autót, ma reggel meg úgy hogy volt töltése rendes, rögtön elvette a szervót, többszöri újraindítás után sem adta vissza, a diagnosztika szerint meg a P0606 hibakód él benne. Az a baj, hogy még bontva is a szervó ahogy nézegettem, 50k körül mozog, az új meg 140, ezért csak úgy nem szeretném megvenni, még be nem bizonyosodok róla, hogy az a baj, habár egyre inkább hajlok rá, hogy azzal lesz a gond, csak nem értem, hogy akkor miért kezd el működni, még ha rövid időre is, ha rossz. Lehet, hogy az elektrónikájával van valami, ami ezt produkálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Renault, Dacia topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Mikrotik routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged