Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Peugeot / Citroën / DS topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
rayoliviero
üzenetére
1.6ban van fap és kettős tömegű ,1.4 2.0 Ben nincs.(68/90le) ha viszont 307et nézel abban ha már a 2.0 nézel és 110 lovas azokban van mind2 .90 lovasban nincs egyik se.
-
batai15
félisten
válasz
rayoliviero
üzenetére
Hosszú távra 2.0 HDI vagy ha nem kell Kraft 1.4 HDI .nem túl erős de cserébe iszonyat jól eszik nekem se 4.5 körül evett normálisan közlekedve .chippel meg kb 90 le lesz.
Viszont a 2.0 nagyon megbízható .nem mintha a többi HDI nem lenne. 206 swben élhető méret és elvileg kevesebb nyűg vele mint 307el. -
erik365
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
A 206 szögegyszerű a 8 szelepes motorral, hátsóhíd bajos és a kormánykapcsoló, ezen kívül nagy baja nem szokott lenni.
A 307-es egyel nagyobb, de van ugyanazzal a motorral.
Ha kérdésed van nyugodtan írj, akár PM-ben is. -
válasz
rayoliviero
üzenetére
A motor erősen függ a mire használodtól.
Ha város a 206-osba elég az 1.4 benzin, a 307-be 1.6 benzint néznék.
Amennyiben sokat pályázol szerintem az 1.6 HDi nem rossz, gyakori olajcsere és hidegen kímélés sokat dob a lelki állapotán.
Nekem Citroenből voltak a testvérek, C3 meg C4, azért utóbbi jóval komolyabb autó összerakottságra, főleg futómű és általános minőség tekintetében. -
FrankMonzano
őstag
Nálam van egy hétig a 207-es Peugeot. Volt rajta egy termosztátház csere kb 1-2 hete, de amikor elhozták, kevés volt benne a víz. Rátöltöttünk, azóta mentem vele és úgy tűnik, sehol sem ereszti a vizet. Létezik, hogy nem jól légtelenítették és ezért fogyott el a víz? Szerelőhöz elvittem, azt mondta sehol sem folyik a víz kifelé...
-
rayoliviero
veterán
Peugeot 206-ot vagy 307-et szeretnék venni. Melyik a megbízhatóbb? Milyen motorral érdemes venni?
-
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Több apró nyűgje volt, mint az 1.6 NFU-nak. Olajfogyás, hengerfejesedés hajlam. Átlag használat mellett sokkal jobban se fogyasztott.
Nekem a C3 vegyesbe (fele pálya-külterület, fele Budapest) 7.2 körül evett nehéz lábbal. Ismerős Peugeot 206 vidéken 6.5 alá nem ment az 1.4-gyel, pedig annyira nem hajtotta.Ettől még simán jó az 1.4 normál használathoz, ha nincs agyonhajtva nem hiszem komoly gondod lesz vele.
-
HGTimber
tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy stabil igen, megbízható, szerethető autó. Bátran elindulunk vele bár hova. A hátsó lámpáit és a hűtőrácsot elnézve nem faceliftes.
-
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Nem mondtam, hogy az 1.4 halálos, viszont az 1.6 nfu jobban bírja. Első generációs C3 miatt sok fórumot bújtam és sokkal több apró nyűg volt az 1.4-gyel. Persze szerintem normális olaj és 10-12ezrenként olajcsere meg hidegen kímélés elég sok problémától meg tud kímélni.
Most C5 van, 300ezer km után is gyári turbó és semmi motor kín, igaz ez 2.2 meg dízel. Túlzás lenne azt mondani a fentieken kívül kímélve lenne, turbó miatt leállítás előtt megvárom amíg lehül, ennyi az extra rituálé.Az 1.4 amúgy tök elég ekkora autóba, volt egy rövid időre 1.1-es 206 nálam, ésszel az is élhető egy embernek.
-
erik365
senior tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Én sem szidom, csak autós fórumokon erre olvastam a legtöbb panaszt, és ez jóval ritkább mint motor mint a többi.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
addamka
üzenetére
"Peugeot-Citroën
Benzinesek: A PSA-konszern motorjai közül az egyszerűbb, soros négyhengereseket ajánljuk. Közülük az 1,4-es sok 206-os és 207-es, illetve a Saxo-C3 modellekben megtalálhatók. Hetvenöt lóerő egy kisautóba optimális, ha az ember városon kívül is használná, ráadásul ezek a motorok mentesek a gyerekbetegségektől. Ez a motor nyolcszelepes változatban 73 lóerős, tizenhatszelepesként pedig 88, bár ez sokkal ritkább."Ajánlott motorok között van!
-
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Az 1.6 NFU-t 8 évig nem bírtam szétütni egy C3-ban anno, pedig első autó lévén sajnos sokat kapott

-
erik365
senior tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Olajfogyasztás, meg szeret hengerfejes lenni, ha ütik vágják.
-
erik365
senior tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Tudomásom szerint nincs.
Én nem vennék magamnak 1.4 16 szelepest, akkor inkább már 1.6nfu, vagy ha elég a 75ló akkor 8 szelepes faék egyszerűségűt venném.
Amúgy nem rossz motorok, csak ha nem kapták meg a kötelező dolgokat, akkor ez a motor fogja a leghamarabb megbosszulni. -
erik365
senior tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Ha Kfu motorkodú akkor semmi, csak van ahol 88 van ahol 90 lóerősként említik.
-
erik365
senior tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Kfu motorkód? 88 lovas?
-
HGTimber
tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Személyes tapasztalat 2009-es évjáratú (2010-ben vásárolt) 207-essel: új kora óta nálunk van, szintén 1.4 16v benzin, most 134.200 km van benne.
Olajcsere 15 ezrenként, ez idő alatt kb. 1 liter olajat elszopogat. Hidegen kicsit ciripel, de melegen elhalkul.Kb. 132 ezernél elkezdte fogyasztani a hűtővizet, rátöltés után 1-2 hét alatt le ment minimum alá. Az ok: vízpumpánál folyatta/csöpögtette el a vizet, vízpuma csere óta stabil a hűtővíz szintje. Ekkor volt egy hosszbordás szíj csere is.
Volt egy időben (kb. 2 éve), hogy a fékolaj rendzseresen eltűnt a rendszerből, végül kiderült, hogy a kuplungnál egy szimering engedte el az olajat. Orvosolva, azóta nem fogy.A hátsó kipufogódobot tartó lemez kb. 80 ezer környékén szétrohadt, azt cserélni kellett, ill. az egyik kipufogó tartót hegeszteni.
Most a toronycsapágyak nyekeregnek, a cseréjüket tervezem.
A 3. akkut tettem bele, az akku lemerülést nagyon meglepően és érdekesen adja tudtunkra. Tegnap még pöcc röff, minden szép és jó, másnap meg már semmi tekerés, indítózáskor az ablaktörlő elindul, a világítás stroboszkóp szerűen villog, belső műszerfal visszajelzők - mintegy karácsonyfa - villognak... Már 2x szivatott meg. Jellemzően hétköznap napi 30 km, hétvégén 200 km amit megyünk vele, tehát nem mondanám alultöltöttnek.
Egy kissé elhúzódott és későn cserélt gyertyák is okoztak problémát, de ez az én saram volt.
Igazából egyelőre ennyi. A motorral kapcsolatos tipushibáról nem nagyon tudok, talán csak annyi, hogy a fent említett olajfogyaztást már máshol is olvastam.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Kedvező lehetőséggel juthatnék hozzá egy egy Peugeot 207-hez. 2007-es évjárat, 1.4 16v benzin. Mennyire problémás ez a motor, illetve vannak konkrét típushibái? Előre is köszönöm a segítséget!
-
7Sony7
addikt
Srácok, 1.6 hdi fap van itt valakinek? Elővárosi/városi használat esetén milyen sűrűn regenerál?
-
Doki42
őstag
válasz
kalmanchris
üzenetére
Igen hangosabb, szét volt málva....
De tűzvédelmet is ellát.
Hol vehetnék?? 😎🤔 -
vasi79
aktív tag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Biztos motor, igen. Azóta tárgyaltam a szerelővel is kicsit részletesebben. Azt mondta az új szűrőben nem talált semmit, ami jó jel. Tett a gázolajba Spurit és tisztító adalékot. Jobb lett. De hidegen az adalék nélküli gázolajjal ugyanúgy csörgött. Mint egy Aro. De csak gázadásnál. Később újabb adalékkal megint nem csörgött hidegen. A szerelő is kételkedik benne, hogy bármi oda került volna.
kalmanchris: elsőre nem ment a légtelenítés. Értsd úgy, hogy nem indult be 3-4 indításig. Nyilván nem tudtam átszopni a gázolajat rendesen. Aztán szereztem kompresszort és felnyomtam a rendszert. Utána a 3. vagy 4 indításra már elindult. Ma viszem megint szerelőhöz, nézzünk elő adatot és meghallgatja még egyszer, mert már lehet, hogy képzelődöm. A bevizsgálás majd ezután következik.
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
Citroen c4 2004.hez keresek tűzfalvédőt. A régi szétesett, zajvédő is egyben. Segítségeteket előre is köszönöm 😎 -
Feketelaszlo
senior tag
Előfordulni előfordulhat, de elég valószínűtlennek hangzik. Biztos, hogy a hengerek felől jön a zaj, s nem mondjuk a lendkerék környékéről?
Javítani egyébként lehet a Siemens nagynyomású rendszerét is, de átlag autószerelő nem képes rá - szakosodott felújító cégek foglalkoznak a kérdéssel, precíz (és drága) gépek kellenek hozzá. De ha véletlenül tényleg fémes szennyeződés hatolt át rajta, akkor szerintem az az autó már nem menne sehova. -
gboszi
senior tag
Tud nekem valaki segíteni kiolvasásban? Budapest I. kerület. Természetesen megfizetem. Csak nem megy az autóm, s jó lenne, ha valaki kiolvasná a hibát, hogy tudjam, hova vontassam

Előre is köszi
-
vasi79
aktív tag
Sziasztok. Kerestem itt a fórum keresőjében, de nem találtam, ezért felteszem itt a kérdést, hátha vki tud válaszolni rá. Előfordulhat 2.0hdi-nél 136LE, hogy ha gázoljaszűrő csere után nem sikerült elsőre beindítani, hanem 5-6 indítás volt "üresen", a nagynyomásűból leválhat fémrészecske ami a porlasztókat kinyírja? CSak mert azóta nagyobb gázadásnál becsörög a motor. Járt már így valaki esetleg? OBD-n keresztül a nyomásértékek jók. Vigyem bevizsgáltatni a porlasztókat? A szerelő szerint viszont ezek a Siemens porlasztók nem javíthatóak. Ez is igaz?
-
törölt tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
öö .. ezt nem igazán értem

-
törölt tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Megvettem, betettem, kicsit erősebb, de még mindig ugyanaz a "szartselátok" kategória. Ráadásul, halványan pislákol, kikapcsolt állapotban.
két kérdésem van:
- lemerítheti e ez így az akkut?
- van e valamilyen tuninglámpa megoldás 307 fl-HEZ? -
törölt tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Igen, az adatok stimmelnek. Na, megpróbálom akkor még ezt. Köszi

-
törölt tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hát, hogy valamit lássak hátrafelé, tolatás közben. Egyszerűen a gyári tolatás megvilágítás olyan, mint ha nem is lenne. Nincs kiégve amúgy, szóval működik, csak valahogy a prizmarendszer annyira el lett szabarintva, hogy szó szerint balesetveszélyes.
LED-es izzót okés, kipróbálom. Milyet ajánlasz?szerk:
De azért, ha van hátsó lámpaszett, akkor az is megteszi -
törölt tag
Sziasztok
2007-es FL 307-hez keresek olyan hátsó lámpát, amin van használható tolatólámpa. Pl Lexus lámpa, vagy egyéb tuning cuccok is jöhetnek.
Sajna, amiket találtam, az mind FL előtti. Egyáltalán, létezik ilyesmi? -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
hol lehet találni bontott alkatrészeket a neten?
Konkrétan egy 206 (2004-es gyártmány) bal első lámpa, belső műanyag "ajtaját" keresem.
-
atosan
veterán
Ha esetleg még valaki nem tud róla:Jármű szolgáltatási platform
-
Nehaiu
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi. Ez a szervíz volt az egyik amit hívtam, ők tudnak bontóból is szerezni, de csak egyben az egész kormánykapcsolót. Arra 40 ezer körüli árat mondtak + munkadíj. Végső esetben persze hozzájuk fogom vinni, azt pedig még mérlegelem, hogy jó-e a bontott, vagy inkább az utángyártott Valeo 70-80 körül.
Sajnos én magam a cserére biztosan nem vállalkozom, szerszámaim sincsenek, meg nem is értek hozzá, csak még jobban elrontanám a dolgokat. Azért még reménykedem, hogy találok olyan szakit, aki képes kicserélni csak az indexkart.

Az olajszivárgásban még nem vagyok biztos, inkább csak készülök a "legrosszabra."
-
Nehaiu
csendes tag
Sziasztok,
Letört az indexkapcsoló kar a 206-osomban. 2004-es évjárat, 5 ajtós, 1.1 benzines. Márkaszervíz szerint csak egyben cserélik az egész kormánykapcsolót, erre kaptam egy 120 ezer forint körüli ajánlatot (100 körül a gyári alkatrész plusz munkadíj). Másik szervíz 70+30 körüli ajánlatot adott, ők nem gyári, hanem utángyártott (Valeo) alkatrésszel dolgoznának.
Az a kérdésem, hogy tudtok-e olyan szerelőt Budapest környékén aki hajlandó csak az indexkart cserélni? A kormánykapcsolómnak semmi baja, és láttam, hogy a Valeo árul kizárólag indexkart is, kb. 13-15 ezer forintért. Ha van külön ilyen alkatrész, miért nem cserélik csak azt? Nem szeretném, hogy átverjenek.
Úgy általánosan is kérdezném, hogy budapesti szerelőt tudtok-e ajánlani, mert ötletem sincs hova vigyem az autót. Potenciálisan ezen kívül még egy hengerfejtömítést is cseréltetnék, mert valószínűleg ott szivárog az olaj. Van infótok hogy ezt ki, és kb. mennyiért vállalná? Maga a tömítés nem egy drága dolog, kb. 5-7 ezer forintért láttam, de gondolom a munkadíj húzós.
Köszi előre is a válaszokat.
-
Rick4
félisten
Alvázszámot kérd el, le lehet kérdezni az előzményeket, a motorok ennyi km-rel még nagyon sokat tudnak, nem kajálnak, simán jó választás. Persze akármibe bele lehet futni, de ezek még garis kocsik is lehetnek, vagy ha nem, akkor lehet tudsz venni hozzá garit, ezt Peugeot- éknál kell megkérdezni. De ha mégsem, nagyon mellényúlni nem lehet, ha minden passzol.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állok.
3008/308 kombi (is) lenne a kiszemelt.
3008 2013-as, ~138e km-el, 308 kombi 2015-ös, 167e km-el. Mindkét típus 1.6 hdi motorral, 1 tulaj, céges autók, vezetett szervizkönyv, sérülésmentes, stb.Szerviz szerint megbízható motorok, jó adagoló rendszerrel, kevés meghibásodással.
Nálam mindenki többet tud ezekről, valóban kicsi szervizigényű típusok?
Több évre tervezem a vásárlást, évi 20-30e km, hosszabb utakra, sok csomaggal, 90% autópályán.
Köszönöm előre is a segítséget! -
echterion
nagyúr
Olcsó kínai. 15k-t megért, használtan.
-
nesa
veterán
válasz
echterion
üzenetére
806 ba 3 féle rádió volt ami kormányról vezérelhető és sikerült úgy megcsinálni (évjárat függő) hogy nem kompatibilisek

Ezert nekem sem működik sajnos de azt mondják a szakik hogy olyan rádiót simán meglehet csinálni hogy vezérelje ami ellenállás vezérelt, mint sok pioneer....Milyen autód van?
-
dew28
aktív tag
válasz
echterion
üzenetére
307-ben az ominozus vezetek a bsi vezerelte tap, igy minden olyan esemenyre mikor 'felebred' (ajtonyitas, riasztas, stb) pozitiv tapot ad, es kesleltetve 'alszik el'.
off(nekem pl ilyen vezetekre van kotve a DRL, igy mikor taviranyitoval nyitom a kocsit, az mar vilagit, igy latom hova lepek (igaz zaras utan meg megy egy percig, neha ramszolnak random emberek hogy ugyhagytam
)) -
nesa
veterán
válasz
echterion
üzenetére
PL 806 ba úgy van a biztosíték tábla hogy több olyan biztosíték van amit több féle módon lehet bedugni ezek 3 lyukasok (késes) és a biztosítékot rakod egyel feljebb vagy lejjebb így PL rádió és a szivargyújtó is személyre szabható egyik állasba nem csinál semmit a másikba be-kikapcsolja a rádiót.... szivar gyújtó meg beállítható hogy folyamat áram alatt legyen vagy csak gyújtásra...
-
echterion
nagyúr
Köszi, sikerült.

Bár a színek kicsit zavaróak voltak, a számok alapján be tudtam lőni, hogy mit kell módosítanom: a 4-esbe kötött kábelt kellett a 6-osba dugni. Köszi a segítséget, ahol eddig néztem a bekötési pontokat, hogy nem volt feltüntetve az, hogy a 4-es kulcskivétel után is ad feszkót a cuccnak.
-
Doki42
őstag
válasz
Csontbrigád
üzenetére
Szia buék!
Javítható...😎
Burkolat le belül, tele van porral tisztít+ öveket is aztán ismét jó lesz😁✌️ -
echterion
nagyúr
válasz
Csontbrigád
üzenetére
Nyáron kihúzod ütközésig, kipeckeled, hogy ne menjen vissza, majd lemosod az egészet szappanos vízzel, majd hagyod megszáradni (ezért javasolt a nyár). Az odaragadt szennyeződéstől nem bírja visszahúzni általában magát. Nekem is meg kellene csinálnom az enyémen, de valahogy sose tudtam eddig időt keríteni rá.
-
Csontbrigád
tag
Sziasztok,
Peugeot 307 2003 1,6 benzin vezető oldali biztonsági öv nem húzódik vissza vagy nagyon sokára, lassan húzza vissza. Kiszállásnál többször rácsaptam már az ajtót. Ez javítható házilagosan vagy inkább ne piszkáljam?
Köszönöm!
-
echterion
nagyúr
Köszi, holnap megnézem világosban.

Most még ami kiderült: nem menti a rádió a csatornákat, viszont a megváltoztatott háttér meg logo megmarad. Újra kell azt kábeleznem, vagy egy olyan érzésem.Kis side effect: a cd lejátszó random módon "lefagy" lejátszás közben. Nem mindig ugyanannál a számnál, van, hogy 10 szám is lemegy, van, hogy 3-4 szám után megáll. Ilyenkor nem lehet továbbléptetni sem, csak a lemez kivétele segít rajta. Még jó, hogy sokat nem lenne használva, mert hűt mp3-at meg BT-t tud, de azért na, ez nem igazán normális.
-
echterion
nagyúr
Eh, nem akarom szétborítani az előző tulaj által összekötegelt kábeleket az iso csatlakozónál. A rádióra lett megoldás, az előző tulaj levágta a kék antennakábel végét és az így el sem ért az áramforrásig. Ez most kapott egy sarut, így jó lett a rádió. Lehet, szét kéne csak szednem azt a kábelköteget, mert ott se biztos, hogy oda van minden kötve, amit a kábelek színe mutat...

-
Peugeot 308 (2014).
A betöltésnél vettem észre, hogy elrepedt az ablakmosó tartályának kupakja. Még egy-két töltés és szét fog esni.
Hol lehet ilyen apróságot venni? (esetleg Szegeden hol?) -
echterion
nagyúr
Az előző az a gyári cd-s Clarion volt benne, abban nem volt ilyen beállítási opció, az egyből lekapcsolt. A mostaninak van egy Factory nevő opciója, az jelszót kér, de az előző tulajnak fogalma sincs róla, mi lehet az. Lehet, hogy azon belül lenne valami opció? Mert a többi menüpontban nincs ilyen, azokat végigzongoráztam.
-
atosan
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Szia,
Neked is Boldog Új évet kívánok!
Az időzített kikapcsolás ha nem működött az előző hifiben, akkor az valószínűleg a mostaniban kell beállítani, ha lehet.
Én tavasszal vettem egy Kenwoodot, rádugtam az antennát és minden klappolt. Igan nem 106-os, de szintén 2003-as. Esetleg itt kérdezz még rá. -
echterion
nagyúr
BUÉK minden fórumozótársamnak!
Sikerült vennem egy all-in-one kijelzős rádiót, gps-szel, dvd-vel, tv-vel, mindennel, ami kellett, elég olcsón. Be is kötöttem, működik elég jól, egy dolgot (illetve kettőt) leszámítva. Mikor kiveszem a kulcsot a kocsiból (2003-as 307), nem kapcsol le a rádió, hanem vár másfél percet és utána kapcsol csak ki.
A másik, hogy a rádiókat nem tudja befogni, hiába van az antenna is rákötve. Ezen egy jelerősítő segíthetne? Ha igen, va ebből ajánlott kategória? Vagy esetleg vegyek egy szélvédőre szerelhető antennát és olyannal próbáljam meg? -
AXisBOLD
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Sziasztok,
kis végkifejlet...
az eddig fent lévő antenna is már ragasztva volt (második tulaj vagyok), nem volt egyszerű sérülésokozás nélkül leműteni a ragasztót, de polírozóval szépen lejött.
Mivel már mókerolva volt, hogy minden le legyen fedve egy után-gyártott antenna ment rá, ez nagyobb felülettel ül a tetőn, mint a gyári.done
-
Stylewars_kp
őstag
Gondolom itt sem más a helyzet, de igazad van!

Meg kell nézni, le kell pattintani a védő kupakot (ha van) meg kell mérni a távolságot, hogy megfelelő-e. Ki kell csavarozni és csókolom...mi tanácsot adhatnánk eme bonyolult feladathoz.
De írjon valaki aki rakott fel az adott gépjárműre pls! Engem is érdekelne Pug 206-hoz amúgy. Jó kis cucc! Kallódik jobbra-balra a szemüvegem állandóan. 
-
Doki42
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
De ez nem punto😁😁😁😂
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
köszi mindenkinek!
erik365 tanácsát megfogadva megveszem a gyári tömítéseket és cserélem.
Remélem a szerelése egyszerű lesz, lámpatest kipattintása, antenna csavar ki, antenna ki, tömítés csere és vissza minden.
-
echterion
nagyúr
2003-as 307-esben végül sikerült a mechanikát megcsinálnom, működött is, aztán összerakva már nem érzékeli a berakott lemezt. Kábel jól van benne, elvileg minden okés, mégse érzékeli a lemezt, el se indul a behúzás. Valakinek ötlet?
-
Zolás
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Mit rohaszt a sziló? Megköt és gumi lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Yettel topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest