- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
törölt tag
ehh, erre mondják, hogy sok esetben jobb ha van valaki aki azt mondja: EZ van.
Nem, jól felfújni, jaj, most nem nyithatok topicot!..., nem értem, én még spec egyet se nyitottam, pedig volt már problémám. Rákeresek, és megtalálom, és elolvasom, sok fórumba be sem reggelek, csak olvasok, ha igen, mint itt is, az azért van, mert tetszik a hangulata.
De ha kell ami jár, oké, szomorú leszek ha g@mestar.hu hangulatú lesz a fórum, de ahogy itt írták is felettem, nem kell észrevenni, nem kell meglátni,...hát nem kell beleírni. Pusztuljon, hízzon, lassúljon tovább, mint a jelen világ, csak a párhuzam kedvéért, mit kell neked látni, hogy megfagynak az emberek az utcán..nem kell höbörögni, nem nézel oda, és szasz.
Igen, ez diszkriminál, hát wow, csak a többség erre ugrik, a fórum alapelveket meg el sem olvassa...hiszen csak egy nick.
bereggelnek 'pöcsfej' nicken?? valszeg értéket képvisel a nick számára nem?
Nem azokkal van baj akik ide jönnek, reggelnek, és sok területen biztosan okosabbak mint én spec., vagy bki itt, nem, azok ált. megszokták érteni, hogy egy jó hangulatú közösség akkor marad jó hangulatú közösség, ha a reggeléskor 'elolvasott szabályok' szerint fórumozunk
passza.
Mert csak erről van itt szó...hogy haszálja a keresőt, hogy ne hízzon feleslegesen, és emberként viselkedjen még egy nick alatt is..
Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest