- Balázs2: Gmail
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #1097 üzenetére
kiegeszites a peticiohoz:
a forummotor szurje a ''tema adott'' es az ''ide johetnek a velemenyek a ...-rol'' kezdetu topic-okat es a megnyitas pillanataban torolje azokat, a topic-inditonak meg kuldjon levelet, valami ilyesmi szoveggel: ''tisztelt forumtars! ha topic-ot nyitsz, irjal rendes nyitohozzaszolast, tegyel fel ertelmes kerdest, es/vagy oszd meg a sajat velemenyed - ha erre ne vagy kepes, akkor b***dj meg - udvzlettel: RI/OS3'' -
VladimirR
nagyúr
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Peticio:
senki ne nyithasson topic-ot...
...legalabbis folytatastopic-ot ne
rendkivuli modon idegesito ugyanis, amikor egy-egy forumtars gondol egyet es ugy dont, hogy az a topic mar tele van, es nyit egy ujat
jobbik esetben szol, az elozoben, hogy nyitott egy masikat, esetleg be is linkeli, de ez olykor elmarad, elosegitve ezzel a parhuzamos topicokat, ami persze nem jo, mert megeshet, hogy valaki csak az egyiket nezi, ezert vagy nem kap segitseget, vagy nem tud segiteni (ki-ki melyikhez ert jobban)
miert jo topic-ot nyitni? es miert jo mindenek elott folytatastopic-ot nyitni? sosem ertettem, de erdemes megnezni pl az off topic sorozatot, ott is mindig megy a versenges, konyorges, meg persze az irigykedes, aztan egyik sem kepes osszehozni egy ep, valamire is valo nyitohozzaszolast
(vannak paran, akik emlekeznek ra, hogy mekkora kavaras volt a 10. off topic nyitasa korul - de ezt panther borenek epsege erdekeben nem mondom inkabb el)
szoval szerintem az lenne a megfelelo eljaras, hogy ha valaki szerint tele van mar a topic, az szol egy moderatornak, aki majd zarja azt es megnyitja a folytatast (vagy ha nagyon ovodas modon keri az illeto, akar o is megnyithatja, hatha attol jobban alszik a delutani szundiidoben)
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| -
Monya78
veterán
Ez a véleményem:
Két féle újonc van:
egyik aki játszótérnek használja a PH-t, feleslegesen szól mindenbe be, mindenki csak bosszankodik miattuk...ezeket a moderátoroknak kell eltávolítaniuk...
másik aki azért regelt be ide a PH-ba mert valamilyen témakörben elakadt és reménykedik hogy valaki megérti a gondját és segít neki, de ha már rég óta töri a problémán a fejét, akkor lehet hogy nem az a első lépése hogy töviről-hegyire megismerje a PH szokásait, keresőit, illemszabályait, hanem szeretne a kérdésre választ kapni...ha ilyenkor normálisan bánunk velük, és ha kisújjunkban van a megoldás, akkor miért ne lehetne segíteni neki, és szépen leírni a választ. Ekkor rájönne hogy jó hely ez, és egyre jobban belemerülne a PH életébe...rájön hogy vannak lehetőségei pl. keresés, de azt is látja hogy más kérdéseire pedig pont Ő tudja a választ, és ha már segítettek neki akkor ezt miért ne hálálná meg...
E helyett az a megszokott dolog, hogy egyből leb...sszák, hogy keressen, meg miért nyitott..., meg miért....ez+az...ahogy észrevettem minél nagyobb rangú valaki annál több jogot gondol magának hogy az újoncokkal szórakozzon (persze jó sokan kivételek ez alól...) szép lassan már odáig fajúl a dolog hogy már a lelkes újonc is azon élvezkedik hogy cseszegetheti az újoncot... közben pedig az újonc arra gondol milyen bunkó társaság ez, hogy nem a segítéssel foglalkoznak csak a b...sztatással... és soha többé nem jön vissza, pedig lehet hogy egy nagy szaktudású egyént veszítünk el aki később nagy hasznára válna a PH társadalomnak...
Szerintem ezzel a második tipusú újoncal igenis normálisan kell bánni...
(akinek nem inge ne vegye magára...) -
::rizzo::
csendes tag
Szóval mint mindenki látja még újonc a rangom, de nem amiatt mert nem ismerem régóta a PH!-t, csak eddig nem nagyon fórumoztam. A régi forumosokat meg tudom érteni, mert már tényleg kezd elharapózni a dolog és valami értelmes megoldást kellene találni rá. Olvastam is egy ilyet turho 915. számú hozzászólásában, melyet kicsit kiegészítenék, bár nem tudtam végig nyálazni az összes hsz-t ezért előre is bocs ha már valaki ilyesmiről regélt előttem!
Tehát a javaslatom a következő: A Reg módja legyen turho-féle, csak annyival kiegészítve hogy amíg nem lesz a frisshúsból életképes fórumozó addig ne tudjon topic-ot nyitni. Hiszen az egy dolog, hogy tudja az elméletet ha gyakorlatban nem tudja még használni. A topic-nyitásti jogot például érje el úgy, hogy legyen belőle lekes újonc (bár ezt már felvetteték), csak olyan szankciókkal hogy az ''UP''-olás ne számítson hsz-nek, mert annak sincs semmi értelme, ugyanez ''OFF''-ra is, mert az meg ha nem tesz hozzá a témához akkor szinte felesleges, vagy az ''OFF'' érjen felet.Másfajta megközelítésből pedig egy a Reg óta eltelt meghatározott idő után lehessen topicot nyitni, pl 30 nap. Esetleg vagylagos alapon mindkettőt számításba venni.
Viszont, hogy ne sírjon az újoncoknak (mint én) a szájuk ezért mondjuk a bolhában nyithatnak/nyithatunk topic-ot addig is míg nem vagyunk ''lelkesek''.Persze azt is csak szigorúan csere-bere/eladás céljából, hogy ne sérüljön senkinek a szabad versenyhez/kereskedelmhez való joga és a bolha se legyen a marhaságok központja, így is elég sok hülyeség van ott. Így szerintem normális keretek közé lehetne szorítani a burjánzó topiktömeget.
Várom a válaszokat, de ha hülyeséget írtam úgyis megkapom a magamét. -
törölt tag
válasz
Woodslave #1087 üzenetére
kűzd a nyavaja
én nem hurrogtam még le topicot, mert nem abban látom a megoldást, hogy ha gáz van akkor gyógyítsuk, alapvetően a megelőzésre raknám a voksom.
Nem őszülök miatta, de meg van a véleményem.
Pont tegnap láttam, hogy két kölök rugdosott egy kisebbet egy traktorgumi homokozóban.
Odase bagózott senki, le kellett üvöltöznöm az erkélyről, pedig ott mentek el az emberek.
Persze mi közöm hozzá. -
válasz
#70869248 #1086 üzenetére
Értelek. De szerintem nem az a módszer, hogy korlátozod a jogát vkinek, egy alapvetően egyenjogúságra épülő fórumon. Én pl. több mint egy éve reggeltem (majdnem másfél) de csak az utóbbi időben lettem tag, majd fanatik. Az is csak a fáradt gőt miatt
. Mert inkább olvasom a fórumot, főleg a szakmai részét, mert nem értek hozzá annyira hogy beleszóljak, topicot meg nem nyitottam. De a hülyeség globális probléma meg kell tanulni vele együtt élni. A saját környezetedben megküzdhetsz vele, de ez túlnő rajtad(unk).
-
törölt tag
válasz
Woodslave #1084 üzenetére
ez az.
Engem sem. Ellentétben a játékkal.
ha érdekelt/emléxel volt a GTR Press demo, ami kikerült a netre, és volt is belőlle zűr-zavar, mert a példányt csak egy bizonyos lap kapta meg....
De sokaknak nem megy, hogy ne víruljanak, hogy ők, ők már mindjárt, pár perc múlva sokakat megelőzve nyomják (smsbanditák),...és ezt persze meg kell osztani mindenkivel.
Szal nem te vagy a hülye, engem sem érdekel mit warezolnak mások otthon, amig nem kell tudnom róla, és nem kell a fél topicot átlapozni miatta.
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
válasz
HerrKiss #1083 üzenetére
Rangok : Bővebben: link
Bocsi, de lehet,hogy egy kicsi off lesz:
Délelött 10.22-kor nem biztos,hogy sokan olvassák a fórumot, és lehet,hogy még kevesebben tudják a kérdésedre a választ. Legyél türelmesebb. Igaz, hogy válaszoltál valakinek, de a kérdését ő sem ma tette fel (2005.02.24.) Szóval, türelem -
-
HerrKiss
tag
Hogy az előző hsz-omban írtakat alátámasszam:
Délelőtt 10:22-kor (asszem) írtam ebbe a topic-ba (pedig csak 2 hetes volt az utolsó hozzászólás benne):
Bővebben: link
Legjobb tudásom szerint válaszoltam egy felmerült kérdésre, és mellesleg kérdeztem én is valamit. Azt hiszitek válaszolt rá valaki? Ha megnézitek a linket, láthatjátok, hogy 2.5 óra alatt senki. Pedig ha nyitnék egy topic-ot ''Megszűnik a Sulinet?'' címmel, akkor tuti hogy kapnék vagy 100 reakciót... -
HerrKiss
tag
Sziasztok!
Szerintem igenis nyithasson újonc is új témát. Úgy vettem észre, hogy ha egy régebbi (akár csak pár napos témát) hoz fel valaki egy új hozzászólással (kérdéssel), sokkal kisebb eséllyel kap rá választ, mintha új témát nyitna. Szomorú, de ez van, legalábbis én ezt tapasztaltam.
Ugyanakkor felmerül bennem egy kérdés: mitől lép feljebb valaki a ranglétrán? (Lehet, hogy el kellett volna olvasni a szabályzatot?) Pl. én is újonc vagyok, pedig már írogattam 1-2 témában... Arra nem emlékszem, nyitottam-e topic-ot...? Szóval mitől függ valakinek a rangja?
-
törölt tag
válasz
Woodslave #1080 üzenetére
Aham.
nem szokásom linkelni, még nem is tettem meg, nem is fogom, de ha olvasod a DRIV3R topicot, akkor ott frankón le lehet venni a lényeget, sassants be a 626-os hsz-ra.
végül is most ez is linkelés...a franc.
ennyi erővel ki is tehetném, egyszerűbb lenne...
és bázz ez jellemző szinte mindenhol a számgépen kivűl is, mindenhol a belesz@rok megy, és tod ez gáz.
és a sok lesz a belesz@rok, akkor ott a végén nem lesz más csak...az.
szal még mindíg inkább javaslatok kellenének, ötletgazdák burjánzatok!
[Szerkesztve] -
Attól még hogy elolvasom a szabályzatot, attól még lehetek hülye és csinálhatok hülyeséget.
Szerintem túl van már spirázva a dolog, a moderátorok úgyis belenéznek a totyikokba, ha hülyeség akkor zárják oszt kész.
Jó hogy nem rendeltek be minden újonnan reggelőt személyes meghallgatásra. -
Thunder78
őstag
válasz
Biaggio #1075 üzenetére
A figyelmeztető levél jó ötletnek tűnik, de a nyitás előtti kérdés felesleges ... ha valaki meg akar nyitni egy topicot, lehet hogy végig sem fogja olvasni a kérdést, csak kattint egyet a tovább gombon ( sokadszori Win telepítés rulez
).
A mentor-os ötleted túlságosan erőforrásigényes szerintem, nem tűnik megvalósíthatónak. -
Thunder78
őstag
válasz
VladimirR #1077 üzenetére
Viktor idő-ről beszélt (ugyan nem ismerem a progit, de hiszek neki). Létezik az a változat is, amikor az indulástól számítva x perc után lesz csak aktív a tovább gomb. Persze ezt még lehet fokozni a scrollozás ellenőrzésével is.
Az már más kérdés, hogy van-e értelme, vagy hogy nem-e riaszt vissza esetleg néhányakat a regisztrálás befejezésétől. -
válasz
Biaggio #1064 üzenetére
Igen, ez így van. Például most engem csak a Gigabyte érdekel a 6800-asok közül. A 6800-as topikokat végigolvasni lehetetlen. Ha rákeresek a Gigabyte szóra a topikban, akkor kidob mindent, amiben szerepel a Gigabyte szó, de ez lehet alaplap is, bármi. Arról nem is szólva, hogy azokat nem találja meg, ahol elütöttek egy betűt, vagy nem írják ki a teljes szót, vagy rövidítettek, ragoztak. Ráadásul ismét normális nézetre kell váltanom, ha érdekel, hogy mit válaszoltak a kérdésre, vagy mire válaszolt a válasz, amiben a Gigabyte szó szerepelt.
Szóval szerintem engedni kéne, hogy egy-egy márkának, típusnak legyen saját topikja, ne csak ilyen nagy gyűjtőtopikok. Most például kénytelen voltam regisztrálni egy német topikon, mert ott van csak azzal az egy típusú kártyával foglalkozó topik. -
Biaggio
őstag
Gondolkoztam valami ''pártfogói rendszeren'' (pl. minden ''mentor'' mellé 50 újoncot beszervezni), de elvetettem.Nehéz olyan megoldást találni, ami 34586 tag esetén működik.
Lehetne esetleg új téma nyitása közben bizonyos szavakra szűrni? Elsősorban a warez témák nyitását lehetne így megelőzni. Arra gondolok, beírom a címet és a nyitó hozzászólást, az oldal pedig figyelmeztet hogy a téma warezgyanús, biztosan meg akarom e nyitni?Esetleg a moderátoroknak mehetne figyelmeztető levél
-
neduddki
nagyúr
válasz
Darth_Revan #1038 üzenetére
HI!
Kijeoll kontrolc kontrolv:- ))) olvasd az alairasom!!!:- )))
udv
neduddki -
pubwart
aktív tag
Én az elutasításos rendszer híve lennék. Hogy, ha egy újonc csinál egy témát, akkor az addig shadow legyen, míg egy moderátor nem engedélyezni. Mittomén valaki nyom egy témát, és jön a mail, vagy bármi I_Am-nek, vagy éppen a rnagidősnek. Belekukkant, ha mehet mehet, ha nem akkor meg. Ezt persze lőtte a szebályokban tisztázni kell a belépőnek
-
pubwart
aktív tag
Jah bocsi, a megasztáros téma igen felhúzott, mire végigolvastam... Meg sajna az egyik ingyenes oldamat is lelőttél. Szal ez nem az én napom, nem így festek
Bocsi mégegyszer...
De amúgy komolyan jellemző, h belinkelnek párezer hsz-es topicokat, volt már nekem is olyan. Hát el is tud durrani az ember agya -
Integra
titán
kéne olyat csinálni, mikor bexeli hogy elolvasta meg elfogadja, hogy popup ablak, biztos hogy elolvastad? igen-nem. igen. egészen biztos? igen-nem. igen. na ne szopass,úgyis tudom hogy nem olvastad el, nem volt elég ideig nyitva az oldal hogy végig tudd ovlasni, úgyhogy most visszamész és elolvasod
-
e.vid
senior tag
Talán Integra ötletét kellene úgy módosítani,hogy minden ÚJ TÉMA nyitása elött keljen elolvasni az alapelveket. Csak megragadna valami idővel.
-
Biaggio
őstag
válasz
pubwart #1061 üzenetére
Erről a 3000 hsz-es topikról jutott eszembe, sok embert irányítanak nagy ''gyűjtőtémák'' felé, azonban ezzel egy nagy baj van. Hiába próbálom végigolvasni a nagy gyűjtőtémát, lehetetlen. Keresni nem tudok benne kulcsszavakra, ha meg csak felteszem a kérdést, a ''szakik'' 50-50%-ban adnak csak rá választ (az esetek felében kapok választ, a másik felében nem).
Amúgy szvsz ha egy újonc nyit témát, ami már volt, segítek neki és rámutatok a keresőre. Ennyi. Így rájön, hogy ilyen is van és választ is kapott a kérdésére.
Én 200-300 hozzászólást szívesen visszaolvasok, de ennél többet nem. Ha valakinek problémája van, legalább ennyit tegyen meg -
net84
őstag
Volt egy korábbi felvetés valakitől: legyen egy kvíz szerű rész az ''elfogadom'' után, ha nem tölti ki hibátlanul, akkor visszadobja a szabályokhoz és figyelmezteti, hogy olvassa el még1szer figyelmesen. Ezt lehetne bővíteni azzal, hogy 3. próbálkozás után pl. 10 napig nem engedi az adott nick-et regisztrálni...
Nem a legjobb megoldás szerintem az, ha nem nyithatnak az újoncok topicot, mert vannak még olyanok, akik azért jönnek, mert segítségre van szükségük és adott esetben ehhez kellhet egy új topic. Vagy nem ... !
Újonc csak moderátor vagy már ''öregebb'' fórumozó segítségével tudjon témát nyitni, és akkor elkerülhető lenne az újoncok által feleslegesen nyitott topic.
Erre volt szintén már valahol korábban egy felvetés...
Szerintem nem csak újonc tud feleslegesen, nem megfelelően topicot nyitni... Tény! Mindenki tévedhet és hibázhat csak akkor vállalni is kell a következnényeit! -
pubwart
aktív tag
Én ehhez a dologhoz úgy állok hozzá, hogy jóis meg nemis.
Én általában gépes berkekben nem olvasom az itenni topicokat, mert haverom számtechboltos, tudja mi a jó, énis tudomMert utánaolvasok és ő is elmondj a véleményét, és pont.
Másnak nincs ilyen lehetősége, szegény bejön és nyit egy topicot. Énis nyitott jópár hülyét, tisztában is vagyok azzal, de elég sok esetben könnyű belinkelni az 3000hsz topicot, amit mire végigolvas az ember, hát azt sem tudja fiú e vagy lány.
Van ilyen, meg van olyan, hogy egyből ugatnak rád, ez már van, volt, de mégsem, mert kicsit, sőt sokkal másabb. Mégis ugatnak
Van újonc, aki lehet a témában kenterbever bárkit itt a PH!n az adott témában mégis újonc, meg van olyan is, aki egyből hülyeséget kérdez.
Én anno egy PCTV Stereos problémával kezdtem ugatott mindenki is mint az állat, hogy ez már volt meg minden. És mégsem volt, nem foglalkozott senki a dologgal és nagynehezen magam megoldottam és azóta is jönnek a mailok a topic ügyében. Szóval erről ennyit.
Lehet a keresőt kellene kicsit hangsúlyosabbá tenni... Vagy valami hasonló -
Integra
titán
én javasolnék megint egy 5letet a műsorbizottságnak
regisztrációkor addig ne lehessen a regisztrációban továbblépni, míg az alapszabályokat el nem olvasták. vagyis bele kell építeni, kikerülhetetlenné kell tenni az alapszabály oldalt és ''elolvasási'' időt kell az oldalhoz hozzárendelni.
vagyis annyi ideig nem lehet továbblépni az oldalról amíg le nem tellik annyi idő amennyi alatt normálisan végiglehet olvasni. nem biztos hogy végigolvassa, de ha már egyszer addíg nem lehet továbblépni, talán csak elolvassa
mert azzal nem értek egyet hogy újonc ne nyithasson topicot, bár az is igaz, hogy a felnőtt újoncok valószínű nem fognak ész nélkül topicot nyitni, mert van már egy kevés tapasztalatuk fórum ügyben és a logikai gondolatmenet is jobb mint a 10-12 éves srácoknál. erre viszont tolerancia kell, ez a dolgok rendje, ha meg nagy hülyeség nyílt, úgyis záródik
[Szerkesztve] -
LKW
aktív tag
Azért sajnos ilyen is van. Talán a totyik nyitót az ilyen ujoncok ösztönözték.
Chester nevü egyén, reg 7 napja, hsz 175 Azért ez nem semmi. -
Pentax
tag
válasz
lamadou #1044 üzenetére
Ebben látok fantáziát,mivel volt olyan,hogy gondom volt,kerestem hozzá tpicot,beírtam,semmi reakció,igaz 1éve volt benne hsz utoljára.
Amikor pedig (volt rá eset) nyitottam topicot,mindjárt ugrott 2-3 smmasszer,hogy kereső,meg volt már....
Na ez tudja elvenni az ember kevét egy kicsit,főleg ujonc korában.
Én már 3-4 honapja olvasgattam a PH-t,utána regeltem. -
-
-
lamadou
senior tag
Ezt most az újonc ne nyithasson-tól külön:
Szerintem be kellene vezetni egy olyan rendszert, hogy ha valaki hozzászól egy régi témához, mert hasonló kérdése van, akkor valamivel jelezhessen az első hsz-ben(mármint az eredetiben), hogy új kérdés van ebben meg ebben a hsz-ben. Mert sokszor, nem olvassák el az emberek a topicot(vagy a végét) mert azt hiszik, hogy már válaszoltak, és fölösleges a téma, csak offolgatnak. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Intelligencs #1041 üzenetére
''A jópontok és rosszpontok adása némileg az ált. iskolára emlékeztet..'' -- engem sokszor a forum maga is sajna
tildy: deho'nnem -
tildy
nagyúr
válasz
Intelligencs #1041 üzenetére
'' most miért kaptam rosszpontot? Vagy: ezért ugye kapok egy dicséretet?''
Jesszus azert ne legyen mar agyilag ennyire...khm...uninteligens a forumozo.Ez nem ovoda.
Bar igazad van tuti lenne par ilyen ember. -
válasz
#70869248 #1040 üzenetére
Egyébként valahol azért megértem, hogy szeretnétek megtartani ezt a fórumot olyannak, amilyen. Tényleg nagyon jó. Tegnap próbáltam a konkurens fórumot használni, de az egy hulladék. A PH! viszont demokratikus, fejlődőképes, csak ezt vagyok képes használni.
Amit elmondtál, az szerintem nagyon sok időt venne igénybe a moderátorok részéről. Akkor már egyszerűbb nekik, ha zárják a topikot és kész. A jópontok és rosszpontok adása némileg az ált. iskolára emlékeztet engem, és ráadásul szubjektív is lenne. Képzeld, hányan panaszkodnának: most miért kaptam rosszpontot? Vagy: ezért ugye kapok egy dicséretet?Ráadásul, ha valaki ellehetetlenül a sok rosszpont miatt, gyorsan regisztrálna egy új nevet.
Inkább legyen akkor már eltelt időhöz és hozzászólásszámhoz is kötve a topiknyitás joga. Így ki lehetne védeni azt, hogy egymás után regisztráljon valaki nickeket, vagy egyszerre sokat. -
törölt tag
válasz
Intelligencs #1039 üzenetére
Mellékágon nem mennék el, teszem amit teszek.
Magam részéről két dolog tetszett eddig:
- törölni a rangokat, és csak teljesítésért osztani megkülönböztetést, szervezés, oldal tartalmához való hozzájárulás, pályázat, ..ilyesmi.
- büntető pontok, amit az igény tesz szükségessé.
Az én elvem az én elvem, az ami. -
válasz
#70869248 #1037 üzenetére
Igazad van, csak régebben olvastam ezt a topikot, mostanában nem. Hát most visszaolvastam. Rendben van, legyen mondjuk hozzászólásszámhoz kötve a topiknyitás. Az Indexen is így van, igaz, írogatnak is feleslegesen az új nickkel rendelkezők, hogy összejöjjön az elégséges hozzászólásszám. Nem tudom, ez mennyivel jobb.
Amúgy, én például azt hiszem kizárólag akkor nyitottam topikot, ha el akartam adni valamit. És tudod miért nem szívesen nyitnék új topikot? Mert jönne a sok okostojás, és ajánlgatnák a keresőt. Pedig ha egy már létező topikban teszel fel kérdést, sokszor nem kapsz választ. Ilyenkor a legjobb, egy új topikot nyitni. De én ezt nem teszem meg, mert nincs kedvem attrocitásoknak kitenni magamat. Személy szerint nekem a sok ''nagy öregből'' van elegem, akiket odaragasztottak a szgép elé, és reggeltől-estig a PH! fórumait bújják, megregulázva mindenkit, aki él és mozog. Ha én valakik miatt, hát miattuk hagynám abba a fórumozást.
Megfagynak az emberek az utcán? Te mit teszel ez ellen? Házadba fogadsz hajléktalanokat? Én például nem, de a magam módján segítek nekik. Amikor vásárolok a közértben, gyakran veszek élelmiszert nekik. Az öreg nénikéktől sokszor veszek virágot, a vakoknak és egyéb sérülteknek pedig szoktam adni pénzt. Sajnos ennyire telik tőlem, szociális munkásnak nem vagyok alkalmas, annál azért egy kicsit jobban szeretném a saját karrieremet építeni.
Egyébként visszatérve a topikra, látom azért, hogy vannak, akik velem értenek egyet. Azt hiszem ez felfogásbeli különbség. Az én elvem a laissez faire, a tiéd valami más. -
törölt tag
válasz
Intelligencs #1035 üzenetére
Ha már vminek röhejnek kell lenni, akkor az az, hogy nem olvastad végig a topicot, hanem csak beleírtál.
( Egyébként nem tom miért kell 'röhej'ezni, meg 'nem tom hogy nem lehet fefog'-ozni)
(ez elég szörborzoló, ezért írtam én is, pedig minek...)
Itt már rég nem arra keresünk megoldást, hogy ne nyithasson, hanem hogy hogyan.
Az hogy a saját dolgommal törödök, ez szép duma, de mint írtam rég, ettől még megfagynak az emberek kint a padon.
Nem az a gond, ha jobbá szeretnél tenni vmit, hanem ha csak végignézed ahogy elromlik.
Ezeket már írtam, szal ezt nem szivesen folytatnám, inkább tényleg javaslatokat kellene.....
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Sajnos nem csak ujocok ijjenek, ma megint beleszaladtam az egyik kedvencembe, mingyart hangos lesz a kornyek csak figyejjetek!!! /logitech totyik/:- (((( kivancsi vagyok eszt vajjon hmarabb sikerul-e felfognia mint a vx912 tn minvoltat????:- ((((
udv
neduddki -
válasz
#70869248 #1034 üzenetére
Az újonc ne nyithasson topikot - előítélet. A példámmal csak annyit akartam mondani, hogy egy újonc esetleg tíz PH! kedvencét húz ki a seggéből... pedig újonc. És ezen topikban vázolt nagyszerű elgondolás alapján nem nyithatna topikot. Röhej.
Nem tudom miért kell az embereknek mással foglalkozniuk, miért nem törödnek a saját dolgukkal. Ha senki sem írna az idióta topikokba, szépen elhalnának maguktól. -
törölt tag
válasz
Intelligencs #1031 üzenetére
nagyszerű.
és most mit is mondtál a példáddal? nem tom miért nem tom felfogni, te tudod, hogy én miért nem tom felfogni?
mert nem az a téma, hogy alapjárat arc minden újonc.
Mindenki volt újonc, és pássz, de nem mindenki nyitott m@rhatopicokat.
viszont az ilyen hozzáállással hogy 'én nyitok topicot, mert nem írok más topicjába, inkább jöjjön mindenki az enyémbe', ez a halál.
Majd ha törlik, akkor nyit még hármat, hogy miért törölték, a másik négyet meg azért nyitja, mert már mennyit írt, de nem nő a hozszólásszáma, és ez jajszörnyű, és mindenki értse meg. váá-hörghhalál.
valszeg a következő az egyéni arckép lenne, hisz hasznos tag. -
Geree
senior tag
Jééé! ilyen topik is van?
Az én véleményem az lenne, hogy több moderátort kéne beszervezni, akik járják a fórumot és a haszontalan topikokat törlik (nem zárolják). Pl. én amikor a keresőt használom 2005 márc 14-én nem igazán érdekel, hogy ki hol vett 2002 október 3-án akciós 128-as SDRAMot... meg a többi ilyen nyalánkság.... -
Komolyan mondom, miért nem lehet felfogni, hogy aki újonc itt, az lehet, hogy nagy öreg az informatikában.
Én például a GG nevű újoncot személyesen ismerem, és gyanítom, hogy kevés olyan jó programozó van Magyarországon, mint ő. Pedig újonc, milyen furcsa? Ja, lehet, hogy nem szól hozzá túl sokat? Van ez így.
Különben is, nem a ruha teszi az embert.
[Szerkesztve] -
t_ferenc
őstag
érdekes, hogy mennyire kevés ''újonc'' írt ebbe a topicba eddig.
-
X@b3e
addikt
Mintapéldány:
Bővebben: link
Ennyire egyszerű hogy lehet vki -
e.vid
senior tag
válasz
Arhquis #1011 üzenetére
Hát nem tudom mennyire fogékony, itt is elég nehéz volt vele Bővebben: link
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Kalandor #1008 üzenetére
Persze, mindenkinek igaza van, csak ez meg olyan, hogy:
''Újonc, és fiatal is, nem neki való ez még.''
Koraérett, idefujta a szél, és megvan a lehetősége, hogy PH!-zon?
Hát akor adjuk meg az esélyt, és neveljük ki az arcot.
Elég fogékony még mindenre, és sztem nagy arc vállhat még belőle. Csak tanuljon meg rendesen PH!-zni. Találkoztam már fiatal kölkökkel, akik télleg értettek sok dologhoz, és ha foglalkoznának velük, kitűnő szakamber vállhatna belőlük. -
válasz
Darth_Revan #1006 üzenetére
Hát jah ezér is kéne bevezetni, hogy ne nyithassanak igaz csökkene PH nézettsége...
-
Darth_Revan
veterán
Na,tbali jól megnevettetett mára
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Darth_Revan #999 üzenetére
Nem fiatal, csak figyelmetlen.
Ne fikázzátok le ezért.
Én nem haragszom rá, pedig velem szájalt.
Csak probálok neki segiteni!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest