- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
sztem a rangot,
nem hsz ek alapján kéne egyszerüen kapni.
hanem sokkal inkább minösítések alapján
mint az sok másik helyen is van
azaz a töbi forum társ minösíti + lletve - skálán a usert ,hozzászolásai minősége és milyensége alapján
értelem szerüen ujonc nem minösithet mást, csak ha már minösitve let pozitivan,aki átcsap negativ minösitésbe az nem nyithat topicot egy bizonyos szint után(pl public enemy) automatikusan ki lenne rakva a szüre
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
lehet hogy csak egy iq tesztett kéne közbe iktatni a regisztrácionál..
-
khalox
őstag
Nyithasson újonc topikot... meg lehet nézni, hogy a mai napra előírt baromságok 90%-át minimum ''tag'' nyitotta... szóval olyan mind1.
-
Integra
titán
na ide nekem a moderátori jogokkal!!!!!!
majd én rendet csapok két pillanat alatt!!!!!
ufffff, szóltam -
deedee
őstag
a ph-n is demokrácia van,nem csak az országban,tehát mindenki nyithasson topikot,ne csak az ''ős-kövület'' tagok.természetesen a keresőt melegen ajánlom minden újonc figyelmébe,topiknyitogatás előtt....
ja és ha egy kérdés hülye SZERINTED, az nem azt jelenti,hogy feleslegesen lett feltéve.a kíváncsi újonc éppen azért tette fel,mert ő nem tudja a választ./a kereső természetesen kötelező''tananyag'' mindenkinek.../Információ gyűjtés az nem bűn,ha a kereső eredménytelen volt.ha a kérdés sokak szerint buta ,de a kereső nem adott ki találatot,akkor miért nincsen létjogosultsága a frissen nyitott topiknak?senki nem születik informatikusnak vagy programozónak.ami neked hülye kérdés,az talán nekem nagyon fontos...Kissé megkevertem,de azért remélem érthető voltam.... -
AmunRa
senior tag
Nyithasson a kopasz is.
Ez nem komunizmus! -
gLes
őstag
Szerintem nyithasson, amúgy meg különben mi dolguk volna szegény modiknak?
Elvennétek a kenyerüket?
Ezt a dolgot utáltam a legjobban az index fórumán is, nem csoda, hogy nem oda fészkeltem be magam
Amúgy meg ha lenne egy ilyen szabály, hogy újonc nem nyithat topicot, akkor méginkább kiéleződne ez a rangszerzési mánia, és úgy hiszem, hogy az mégrosszabb volna -
Sanya
nagyúr
ismét aláírom!
-
lao ce
aktív tag
szerintem inkabb tagok ne nyithassanak uj topikot.
mivel az ujoncok ugyis nyitnak minden elkepzelheto es elkepzelhetetlen temaban, a tagoknak mar felesleges megengedni, hiszen lesz mar olyan...
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
dj.saabe #370 üzenetére
Lehet, hogy hibás gondolkodás, de első blikkre mindenkit az alapján ítélek meg, hogy miként fogalmazza meg a gondolatait. És mélységesen elkeserít, hogy egyesek milyen trehány módon vetik monitorra a ''gondolataikat''. Ami vagy tiszteletlenség a többiekkel szemben, mert nehogy már nekünk kelljen dekódolni a másik marhaságait, vagy pedig egyszerű tudatlanság, ami - gondolom - nem szorul kommentárra.
-
Old Death
senior tag
válasz
dj.saabe #367 üzenetére
És az is igaz hogy egyzser elkell kezdeni tehát egyzser mindeki ''hülye'' újonc volt nem ez a gond.. hanem, h egyesek azok is maradtak
no meg emlegeted az alapelveket... nincs benne, h tilos a flame? no mindegy.. nem kötözködni akartam.. csaj csodálom a moderátorokat... h nem vágtak már ki 2x is... no de ami késik nem múlik
Peace!
Parci megmondta már, h dolgozik az ügyön... majd meglátjuk mi lesz... addig is ez egy buta topic -
dj.saabe
aktív tag
válasz
GombócArtúr #366 üzenetére
Hát igaz !!
Nemtom ez nem Rangra tekintve kellene megoldani !!
És az is igaz hogy egyzser elkell kezdeni tehát egyzser mindeki ''hülye'' újonc volt.
A másik baj az hogy sok Újonc aki tényleg hülye és még rá is játszik ,ezért már minden újoncal előitéletesek vagyunk evvől kifojólag mert mi csak a rosszat tudjuk megjegyezni !! ez a nagy baj baj !! valahogy máshogy kellen megoldani ! szerintem az tényleg jó ötlet lenen hogy regelés után 2 percig ne lehessen bezárni az alapelvek ablakot de azért figyelmeztetni kell rá őket mert még azt hiszik hogy valami szar ! és amig ninics bezárva az az ablak addig ne lehessen továbbmenni !
illetve ÚJ téma''gombra'' kattintva elösször teljes ablakméretre a kereső jönne be egy szöveggel !.
ezt gondolom én. -
GombócArtúr
senior tag
Szerintem ez a sok idióta ellenére is felesleges.
Én csak véletlenül kerültem a prohardver közelébe, és először nem is tettszett, valószinüleg ha nem nyithattam volna topicot, vagy újoncként lekezelően bántak volna velem, akkor nem is maradtam volna...
Persze jogos a félelem az újoncoktól (hardver piac), de többségük nem ilyen, valahol nekik is el kell kezdeni! -
divot
veterán
Egyre unszimpatikusabb ez az antipatikus vita.
[Szerkesztve] -
Bure
tag
Az antipatikus görög szó, az unszimpatikus pedig a német unsympathisch helytelenül átvett alakja.
A görög pathosz szó érzést, érzelmet, szenvedélyt jelent, a szümpathikosz együtt érzőt(tehát rokonszenvest) az antipathikosz ellentétesen érzőt(tehát ellenszenvest) jelent.
Az unszimpatikus kb. ''nem együtt érzőt'' jelent ami valóban dupla tagadás, és használata kerülendő. -
Integra
titán
válasz
Protezis #355 üzenetére
ez a moderátorok feladata, az ő szubjektív ítéletük.
nyithat teljesen jó topicot teljesen új ember és nyithat tök gyökér topicot nagyúr is. utóbbira a példa kézenfekvő
a moderátor olvasgat, eldönti hogy értelmes e, ha absz debil a topic akkor meg törli és kész.
én nem szabályoznám, igyekezzen mindenki önmagát szabályozni megfelelően -
Protezis
őstag
Én értelek. De akkor mihhez kötnéd? Szerintem ez a legjobb megoldás arra, hogy csak olyanok nyithassanak topicot, akik egy bizonyos időt eltöltöttek már itt. Persze erre a hozzászólások számából lehet következtetni, nem pedig abból, hogy mikor reggelte magát.
Kivételek meg mindig is lesznek
dj.saabe: ezt nem konkrétan rád értettem -
drpele
senior tag
Nekem alapvetően semmi bajom az újoncok által nyitott topic-okkal, de sajnos én egy olyan állatfaj vagyok aki imádja használni a keresőt és esetenként órákat olvasgatni a meglévő topic-okat. És ez sajnos kezd lehetetlenné válni a sok ''Segítsetek: nem megy a megosztás HELP!'' téma miatt, mert ha beírok egy szót a keresőbe akkor a 128 ilyen topic közt 3 óra míg megtalálja az ember az 1 értelmeset.
-
A személyeskedésnek mindkét félről vége legyen, Lemezlovas Szabolcs kolléga pedig menjen futni két kört a tömb körül, hátha lenyugszik egy kicsit.
-
Protezis
őstag
Bár nem régóta vagyok itt, ha lehetne egy szavazatom, és is amellett lennék, hogy NE nyithasson topicot újonc. Mennyi hozzászólás kell, hogy lelkes újonc legyen valaki? 50?
Na mindegy, több tuti nem. Ennyi hozzászólás meg kell ahhoz, hogy valamilyen képet alkosson a PH!-ról. Szerintem.
Mod: Ja Drizzt: olyan nincs, hogy unszimpatikus, csak olyan, hogy antipatikus
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Nyugodj le, mert semmivel sem vagy szimpatikus, mint a legunszimpatikusabb újoncok, pedig te már megtanulhattad volna, hogy a ph nem chat, meg flood.
-
csibor
addikt
Ez most mire volt jó?
-
achon
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy beleszólók a topic témájába, de nagyon sokban igazatok van. (Attól függetlenül, hogy újonc vagyok, és magam ellen beszélek.)
Én is nyitottam meggondolatlanul topicot, feleslegesen.
Ha elég sokan vagytok ''idősebbek'', miért nem rendelkeztek a hatalmatokkal.
''Aki újonc keressen magának mentort vagy klánt a PH-n.''
Aki befogadja, az ''teljhatalommal'' rendelkezik az újoncon.
Innen folytassátok ti!
U.i.: Bocs, hogy belepofáztam. -
drpele
senior tag
Szerintem sem megoldás az (mint már írtam egyszer), hogy újonc nem nyithat topicot.
Szvsz úgy lehetne csökkenteni az ugyanolyan témájú topicocat, hogy a moderátorok lezárnák a topicot és beírnák az ugyanolyan témájú topic url-jét.
Így a kereső is használható maradna, mert sajnos egyre nagyobb a káosz a kereső által kidobott találatok között.
Bár tudom, hogy ez +munka, de szvsz ez a legjárhatóbb út.
[Szerkesztve] -
tomit
tag
Szerintem az újonc nyugodtan nyisson topicot. Nem csak az ujoncok nyitnak olyan topikokat ami van már, ez nem lenne megoldás, csak kevesebben használnák a fórumot.
-
Thunder78
őstag
És a 80 pontot is komolyan gondoltad?
Akkor elárulom neked, hogy a 80-as ponthatár alatt szoktak emberek bekerülni az ún. Értelmi Fogyatékosok Otthonába ... jól tudom, egy ilyen helyen vagyok rendszergazda. Sőt ... ahol én dolgozom, lakik benn ápolt 100 feletti inteligenciahányadossal is.
Egyébként marhaságnak tartom ... már csak azért is, mert az értelmes topic-ok nem biztos, hogy IQ-szinttel együtt járnak.
Egy egyszerűbb megoldási javaslatom van:
Minden új regisztrálónak addig legyen elvéve az topicnyitási joga, amíg meg nem tanulta kezelni a keresőt és nem tett ''vizsgát'' belőle. Ezt automatizáltan le lehet bonyolítani és talán nem is olyan bonyolult megírni a subrutint hozzá, mint egyik-másik korábbi ötlethez.
Esetleg ebben a ''vizsgában'' ki lehet térni egyéb kérdésekre is.
Hozzáteszem nem nagyon értek egyet semilyen korlátozással sem, már csak azért sem, mert tudtommal ez a fórum nyitott. Ha meg valaki annyira nem kívánja az újoncokat, akkor hozasson létre egy ''Prohardver veteránoknak'' fórumot, ahova mondjuk csak ''tag''-tól lehet bejutni, addig csak olvasni tudja az illető.
Szerk: Őstagtól is láttam már olyan topicot, ami nem éppen tartozott az elfogadhatóak közé ... gyorsan be is zárta egy mod.
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
Szerintem az lenne a megoldás, ha minden újonnan regisztrálónak le lenne tiltva az írásjoga, amíg nem menne el egy személyes elbeszélgetésre Parcihoz. Ez legalább öt órán át tartana, és egy pofába világító lámpa intenzív használata közben részletes jellemrajz készülne az újoncokról. Majd mindenkiről készülne néhány kompromittáló aktfotó hogy legyen mivel zsarolni ha esetleg olyan topikot akarna nyitni ami olyasmiről szól, amiről még nincs legalább 4000 hozzászólásos topic.
(Nem támogatom.) -
Lőre
tag
NEM TÁMOGATOM!!
Leginkább azért mert az értelmesség nem a hsz-ok számával arányos.
Így aztán szerintem újonc is képes értelmes topicot nyitni és seniortól is olvagtam már marhaságot. -
MarKoo
addikt
Nekem egy olyan ötletem van, hogy egy IQ tesztet kellejn kitölteni a regisztárciókor. Lehetne a ponthatár 80 pont.
Ezáltal ki lehetne szűrni a 3-4 hülye ember regjét (tisztelet a kivételnek, ezért írtam, hogy csak pár darab van). És aki nem üti meg ezt a 80 pontot, annak ajánlani orvost, vagy beszervezni egy pszichológust azoknak, akiknek feltünési és viselkedési zavaraik vannak.
-
Jester
aktív tag
A Segítség!!! stb. topicok elszaporodását talán meglehetne oldani a korábban említett Gyorssegítség rovattal, ahol a gyakran előforduló, vagy már alaposan kitárgyalt, és így jó hibaleírással rendelkező jelenségeket topiconként összegyűjtenénk, hsonló módon, ahogy VladimiR kolléga teszi. És ilyen, vayg hasonló című topic nyitásakor is a következő lenne a megynitás sorrendje:
1. beírja a delikvens az általa megnyitandó topic címét, pl segítég, help, stb. majd OK.-t nyom.
2. lefut egy automatikus keresés a címben lévő kulcsszavakra.
3. egy új oldalon az arcába nyomja a motor a keresési találatokat, legelső helyen vastag nagy betűkkel a gyorssegítség rovatot (ami csak olvasható a userek számára) - persze megfelelő körítéssel, hogy először itt érdemes körülnézni ilyen megy olyan problémák esetén. Ez alatt kis térközzel lennének megjelenítve a kereső további találatai (max mondjuk 15, mert többnek még a címét sem olvasnák el), ahol már nem korlátozott a hozzászólás, hátha itt megtalálja amit keres. És legvégül a lap alján lenne a topic megnyitása gomb, ha mégis meg akarja nyitni.
4. Így az értelmesebb emberek számára megadjuk az azonnali segítséget, ha nem elegendő, akkor olyan topicok listáját is elétesszük, ahol ez a téma és zavartalanul kérdezhet, ha pedig mégis valami újat akar, akkor nem zárjuk el a lehetőséget.
Ez a rendszer nem igényel jelentős korlátozást, sem a motor jelentős átalakítását. A gyorssegítséget már VladimiR is elkezdte összeszedni, tehát kivitelezhető - karbantarása mondjuk havi egy alkalommal nem sok munka egy közösség részéről nézve. Ami ezen túl jut, azt pedig kezeljék a moderátorok (átnevez, töröl, ban) és megnézni mondjuk egy-két hónapon át, hogy működik a rendszer. Ha nem megy, még mindig lehet gondolkodni a továbbfejlesztésen, vagy korlátozásokon.
Mod.: már csak azt kellene elérni, hogy egy MOD, vagy Parci szóljon valamit az itt elhangzott javaslatokra, ne pedig pusztába kiáltott szavak legyenek.
[Szerkesztve] -
BluEyes
őstag
Jester, nincs köztünk igazi véleménykülönbség. Én sem gondolom, hogy bárkit korlátozni kellene a fórum használatában. De mégis, akkor hogyan kellene az Alaplapok... téma alatt található ''Segítség!'' nevű (direkt nem linkelem ide) topicot és ikertestvéreit korlátozni? Ezzel a címmel és tartalommal? Azzal szerintem te is egyetértesz, hogy nem lenne szerencsés, ha 10-ből 9 ilyen nívójú topic lenne itt a fórumon, pedig ez az idő a jelenlegi szisztéma mellett igen hamar eljő ám. Hiszek a demokráciában, de meggyőződésem, hogy a túlzott liberalizmus végül anarchiába torkollik. Bármely területen, így itt a fórumon is.
A ''nap topicja'' cím odaítélését nem zárja ki az esélyesek egy helyre gyűjtése. -
Thunder78
őstag
Ha valaki visszaolvas egy kicsit, már több hozzászólásoman is leírtam a véleményem, nem szeretném magamat ismételni.
A topic címével még mindig nem értek egyet, a szűrés csak megfelelő létszámú moderátor mellett működhet, az automatikus kereső pedig vagy bejön, vagy nem.
Utóbbiról olvastam egy hozzászólásban (nem szószerint idézem): beírtam a problémám egy régi topicba, nem válaszoltak rá, nyitottam egy újat, rögtön megjött a válasz. No comment!
Szerintem lehetne még megoldás a moderátorok létszámának növelése. A házigazdák nyilván látják, vagy tudják, hogy mely időpontokban kevés a bejelentkezett mod, lehet hogy olyan embereket kéne keresni, akik akkortájt fent vannak. Biztosan el tudnák jobban látni a feladatukat ... bár szerintem most sincsenek nagy gondok csak esetleg kevés moderátor. -
balguru
tag
Mint egykori újonc kikérem magamnak ezt a topicot!!!
A cim komoly pedagógia érzékről árulkodik: tanitás helyett tiltás, gratulálok
.
-
Sanya
nagyúr
aláírnám én is!
-
Jester
aktív tag
Nekem nem feltétlenül az abszolút kontroll lebeg a szemem előtt. Kicsit érdektelen lenne a fórum, ha időnként nem nyílnának olyan topicot, amelyek érdemesek a nap topicja címért versenybe szállni.
Az eddig felmerült javaslatok (valós email cím reghez, reg után 30 percen belül nem lehet topicot nyitni, a keresőben szétválasztani a hardver piacot a szakmai témáktól, az új topic nyitásakor egy automatikus keresési eredményt elé tenni a topicnyitónak és a gyorssegítség faq, időbélyeg topicokra) ez mind azt a célt szolgálná, hogy a renszert rendezettebbé tegye, kevesebb téves - buta topicot nyissonak a gondolkodásra rávehető emberek. Való igaz, az agyatlan floodolókat és eszementeket nem zárná ki a rendszer, de nem hiszem hogy az cél lenne, hogy bárkit is kizárjunk, Gondolj bele: ha a fentebb leírt módosítások eredménye képpen mondjuk optimistán 1/3-ra visszaesik az ilyen topicok aránya, akkor a fennmaradó dühongőkkel már a moderátorok megbírkóznak, és senkit nem kellett korlátozni, csak egy kicsit célirányosan irányítani. Véleményem szerint elegendő lenne a probléma kezelésére az is, ha az ilyen topicok számát csökkenteni tudjuk ilyen automatizált módszerekkel, és a maradék emberi erőforrással (moderátorok) már kezelhető lenne.
Mod.: nem tartom jó ötletenk az új topicok előzetes moderátori engedélyezését sem, ezzel mindenkit 8 éves hülye gyereknek nézünk, ha mindenhez engedélyt kell kérnie. Ha valaki topicot akar nyitni, ne kelljen rá x időt várni, mert mondjuk senki nincs, aki engedélyezné.
[Szerkesztve] -
BluEyes
őstag
válasz
zLegolas #322 üzenetére
''Újonc'' az ugye nem egyenlő ''8 éves láma hülyegyerek'', ezen az alapon nem lehet szelektálni. Szerintem e pillanatban egyedül a moderátorok képesek karbantartani a fórumot. Első lépésben talán nyitni kéne egy Hülye kérdések témát, ahova azonnal lehetne dobni az értelmetlen topicokat, oda járna röhögni a fórum. Meg hát a nevelés nagyon fontos lenne, pl. hogy még mielőtt bárki válaszolna az idétlen kérdésre, egy mod már zárja be, helyezze át, törölje stb.
-
zLegolas
őstag
És azzal a rengeteg idióta hozzászólóval mifene legyen, akiktől az itt elhangzó marhaságok 90%-a elhangzik? Monitorképcső pucéron az asztalon, amiből lógnak a drótok, mert frankón nézne ki, meg ilyesmi???
Nem az számít, hogy újonc vagy nem, hanem hogy mennyi esze van meg mekkora arca a baromságokhoz.
A moderátorok elvileg azért vannak, hogy szűrjék az ilyesmit. -
tomi_mod
aktív tag
Igenis nyithasson!!!
Nem azért jön ide valaki, hogy meglegyen egy bizonyos hsz-e és utána írjon.
Ha valami totál off fórum lenne a PH akkor igen, de basszus azért ''vagyunk'' hogy nekik segítsünk...
Elvetem az ötletet!!!
Ahogy más is írta... ...néha még őstag is nyit eszement topikot, holott ő már igazán keresgélhetne...
Na mind1 -
BOOSTER
aktív tag
Úgy gondolom hogy egy újonc is nyithat értelmes topikot habár a legtöbb értelmetlen topik újonctól származik...De ne büntessük azokat akik értelmes topikot nyitnának....
Ha újoncok nem nyithatnának topikot akkor a ranghajhászás beindulna erősen...
Moderátorok jobban figyeljenek az újoncoktól származó topikokra.... -
Thunder78
őstag
A topicszűrés nyitás előtt jó ötletnek tűnik, de akkor ez ne legyen ''rang''-hoz kötve.
A kérdés csak az, hogy a moderátorok el tudják-e látni a feladatot, illetve mennyit kell várni a nyitónak, hogy meg is nyíljon a topicja? Ez azért elég nagy meló lenne a modoknak szerintem. Legalábbis a jelenlegi létszám mellett biztosan. -
alfacom
csendes tag
Azzal kezdeném, hogy az egész topikot végigolvastam.
Mindenféle vélemény elôfordult már, olyan is amivel teljesen tudok azonosulni. Elég az, hogy a
liberálisabb oldalt képviselném. Középkorú vagyok és már elég sok közösségben megfordultam, de
a kezdetektôl (kollégista is voltam) iszonyodom a kopaszozástól. Bármilyen burkolt formában. A
topiknyitónak hibás az az érvelése, hogy csak a cél lebegett a szeme elôtt, hiszen máris talált
bünbakot. Mindíg vannak olyanok, akik magukra veszik a közösség gondjait, aztán a közösség
elkezd szabályosabb, áttekinthetôbb és végül unalmas lenni. De a közösségi ember boldogan
alszik, mert kiirtotta a dekadenciát. Nyitok esetleg egy új topikot (ameddig még megtehetem), hogy
hogyan szabályozzuk az internetet.
Minde érintettôl bocsánatot kérek, akit sért a véleményem. Remélem van még néhány szép évem,
addig amig végleg bekattanok.
Elnézést, a sortörés nem az én müvem, folyamatosan írtam az ablakba.
[Szerkesztve] -
Club
őstag
válasz
VladimirR #307 üzenetére
Azért, mert én ide a véleményemet leírni járok.
Valahogy nem fűlt a fogam átolvasni 300 hozzászólást.
Ez meg had legyen már az én privilégiumom, hogy mikor írom le, ne te oszd ki!
Ha témához szólok,(mert a téma címét el tudom olvasni), akkor minek szólsz be?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mi lenne mondjuk, ha elolvasnad a mar megszult hozzaszolasokat? ugye egybol kiderulne, hogy a tema elnevezese a topic-indito szerint se nyero, sokkal inkabb hajlik o is a problema mas jellegu megoldasa fele (azaz hajlott, amig a sok olvasni keptelen lame el nem uldozte)
Club: a te nezopontod is erdekelne arrol, hogy mi a halal faszaert nem lehet elolvasni 2-300 hozzaszolast
koszonom -
djtörök
senior tag
Szvsz ez hülyeség, azért van újonc aki tud értelmesebb topicoat is nyitni. Viszont az ilyen:''új gépem lesz, vélemények?''' meg hogy ''Melyik a gyorsabb, a DDR400 vagy a DDR33?'' meg stb stb...télleg elég fárasztóak tudnak lenni
DE
Láttam már számos olyan -IQ nulla- topicot amelyet pl. senior tag nyitott.
Most akkor ennyi erővel ők se nyithassanak topicot?
Azért forum hogy legyenek uj topicok, hozzászólások.
Viszont ez a napi limit már valamivel jobban hangzik.
szvsz. a forum maradhat így, a moderátorok pedig dolgozzanak -
divot
veterán
Semmi értelme ennek a toicnak. Ha valakit zavar a sok hülyeség, az úgy sem fog azokkal foglalkozni.
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem igenis nyithasson!!!
Máégis ti minek regisztráltatok a fórumra? Azért, hogy csak akkor nyithassatok topicot, ha másét már alaposan összeszemeteltétek? Ne már!!! Ne akarjatok már ilyen ''elitek'' lenni...
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest