- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Thunder78 #798 üzenetére
mindjart nyitok egy topic-ot, hogy: Peticio: tag ne szurhasson be smilye-t -- rendben? le lehetne mar szakadni errol a temarol, amig nincs javaslatod, addig igy semmi ertelme, hogy mutogatod itt a (mellesleg gyorsan bezart, szoval semmi port nem kavaro) topic-okat teljesen feleslegesen
p.s: ingyenwebnet.hu? LOL -
Thunder78
őstag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
akkor 1 ember 1 nap 1 topicot nyithat
és ha 1 nap több mint 5 egysoros hsz-t ír, 1 napig nem írhat semmihez hozzá.
elég kevesen lennénk, és szakbarbár lenne a ph, de legalább igényes lenne -
Thunder78
őstag
Szerintem ha összeszámoljuk az idióta topicokat, nem számottavő a különbség az újoncok és a nem újoncok által nyitott sz@r topicok között.
Mindkét oldalról lehet példákat hozni, ezért nem értek egyet a topic címével teljes egészében. Volt már pár jó ötlet, de azoknak a totyik címéhez semmi köze. -
Thunder78
őstag
válasz
parandroid #789 üzenetére
khmmm ... Bővebben: link
NO COMMENT! -
Pópa
senior tag
válasz
Egyébként úgy tűnik, hogy ''semmi baj'' sincs a sráccal.
-
Pópa
senior tag
válasz
LOL
Egy fontos dolog ütötte meg a (lelki)fülemet :
''a pénz nem számít.... '' -
parandroid
félisten
egy újabb érv a topikcím mellett: Bővebben: link
p -
Pópa
senior tag
Egyébként nem sok különbség van a Chat vs Fórum, és az Intel vs AMd témák között sem.
Ezek soha véget nem érő viták.
A fórum egészséges vérkeringése megkívánja (!), hogy mindeki legyen toleráns a másikkal szemben, a fórumszabályzatot tartsa be (vagy legalább alkalmazkodjon valamennyire hozzá).
Továbbá úgysem lehet semmit sem tenni azok ''érdekében'', akik csak beregelnek ide, és gyorsan nyitnak egy topicot a ''problémájuknak''....
- Azért nem lehet tenni semmit, mert Nekik eszükben sincs ''keresni''..ááh, dehogy... Csak a saját dolguk érdekli őket, és szét sem néznek.... olyan, hogy fórumszabályzat... soha nem is hallottak róla... meg sem nézik, hogy mit ''pipálnak ki'', amikor regelnek.
(Nekik általában a fórumszabályzat csak annyi, hogy a ''regisztráció nem megy tovább, ha az a kis gombot nem pipálom ki'' ) Egyszerűen nem is olvassák el, mert úgy vannak vele, hogy úgy is csak a sablonduma... abból meg hallottak már eleget
Persze vannak kivételek is.
Például akik már viszonylag régen olvasnak itt, és felmerülő kérdésüket csak úgy tudják feltenni, hogyha belépnek a PH!-ra.( De ez a ritkábbik eset.) Ők nem fognak idióta topicokat nyitogatni.
----
Ebben van jóadag mentalitás, és ''internetes tájékozottság'' is.
- Aki mondjuk életében először látogat meg fórumot (akár ezt, akár másikat), annak halvány lila fingja sincs arról, hogy ''hogy is mennek a dolgok''... Csak úgy tudja ezt meg, hogyha írogat, beszélget, néhanapján valaki jól beolvas neki, hogy ''irgum burgum''...
Minden fórumozó volt újonc... mindeki ''megalkotta'' az első hsz-ét... egy kicsit félénk, egy kicsit láma módon esetleg, de megtette! Ezt ne felejtsük el soha.
---- -
törölt tag
ehh, erre mondják, hogy sok esetben jobb ha van valaki aki azt mondja: EZ van.
Nem, jól felfújni, jaj, most nem nyithatok topicot!..., nem értem, én még spec egyet se nyitottam, pedig volt már problémám. Rákeresek, és megtalálom, és elolvasom, sok fórumba be sem reggelek, csak olvasok, ha igen, mint itt is, az azért van, mert tetszik a hangulata.
De ha kell ami jár, oké, szomorú leszek ha g@mestar.hu hangulatú lesz a fórum, de ahogy itt írták is felettem, nem kell észrevenni, nem kell meglátni,...hát nem kell beleírni. Pusztuljon, hízzon, lassúljon tovább, mint a jelen világ, csak a párhuzam kedvéért, mit kell neked látni, hogy megfagynak az emberek az utcán..nem kell höbörögni, nem nézel oda, és szasz.
Igen, ez diszkriminál, hát wow, csak a többség erre ugrik, a fórum alapelveket meg el sem olvassa...hiszen csak egy nick.
bereggelnek 'pöcsfej' nicken?? valszeg értéket képvisel a nick számára nem?
Nem azokkal van baj akik ide jönnek, reggelnek, és sok területen biztosan okosabbak mint én spec., vagy bki itt, nem, azok ált. megszokták érteni, hogy egy jó hangulatú közösség akkor marad jó hangulatú közösség, ha a reggeléskor 'elolvasott szabályok' szerint fórumozunk
passza.
Mert csak erről van itt szó...hogy haszálja a keresőt, hogy ne hízzon feleslegesen, és emberként viselkedjen még egy nick alatt is.. -
Thunder78
őstag
Azon pl még senki nem gondolkozott el, hogy regeléskor az alapelveket kötelező legyen elolvasni? Simán lelkes újonc voltam már, mikor nekiálltam ... és szerintem ezzel vagyunk így páran. Ha egyből el kellett volna olvasnom, lehet hogy kevesebbet botladozok az elején.
Szerintem ez egy tök eccerű megoldás. -
[Mike]
tag
1.) Ha nem zavar miért problémázunk ezen az egészen?
2.)Miért idegesít fel Téged, ha valaki ilyet vagy olyat ír 10-re egy nap? Van szerencsém egy nagy cégnél oprátori állást betölteni tudod Te, hogy mivel képesek betelefonálni az emberek??? DE ha Te már megígérted, hogy nem leszel ''dúrva'' már megérte hozzászólnom!
3.) Azt hiszem ez az első olyan érv, aminek van némi relatív alapja, de sokszor kerestem és volt hogy 3-4 akár több topicból csipegettem össze az infókat, ami az én problémámat megoldotta, szerintem ez szinesíti az egész életet itt!
4.) Ezt a ''nem lenne kár értük'' hozzászólást nem szeretném minősíteni... -
drpele
senior tag
1.) Egyáltalán nem zavar, ha valaki pl egy számomra evidens dologra kérdez rá értelmes módon, ezért fórum a fórum.
2.)A lekezelő hangnemet most már én is meg tudom érteni, egy este a 10. idióta topic után bennem is felmegy a pumpa, de itt és most megígérem, hogy ezentúl nem szólok hozzá az ilyen totyikokhoz.
3.)Az IntelvsAMD témákból nem zavar ha van 1001, ezek úgyis végnélküli topicok amikre válasz/megoldás sosem lesz. De az értelmes topicokból ne legyen már (1)25, mert esetleg aki szeretné használni a keresőt (arra amire való) akkor (1)25-ször annyi időt kell eltöltsön a keresgéléssel mivel mindegyik topicban lehet értelmes hsz, szétszórava mindenféle idióta nevű témában.
4.)Nem lenne kár értük ha sarkonfordulnának az ilyen fórumozók, de mivel tudom, hogy a PH! Kft-ként működik és mint olyan, profitorientált cég ezt nem engedheti meg magának.
[Szerkesztve] -
[Mike]
tag
Szerencsére látom nem csak én gondolkozok így...
-
[Mike]
tag
válasz
Zordkaszás #759 üzenetére
Azonnali kérdések órája...igen idejövök a PH!-ra és egyből ezt kezdem el keresni hisz tök egyértelmű
-
[Mike]
tag
Nem olvastam végig az egész topicot, de már az első hozzászólás sem volt szimpi sőt a topic címe sem. Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de ami nem érdekel nem olvasom el, topic címéből ki lehet szűrni, hogy érdemes e belemenni vagy inkább ne. Te is voltál itt új nem? Sosem volt olyan kérdésed, ami esetleg másnak evidens volt? Vannak olyan arcok, akik olyan lekezelő módon írnak egyes embereknek, hogy az már kicsit így 3. személyként is felháborít! Eddig ez egy szabad fórum volt, lehetett a világ minden bújáról-bajáról topicot nyitni és, ami a legfontosabb az emberek írtak is bele, volt reagálás. És ha lesz egy 1001. Intel vs. AMD? Akkor mi van? Nem olvasod el, de lehet, hogy valakinek újat mond...Keresőre is rá lehet találni, lehet, hogy az elején egyszerűbb az új topic, de meg lehet emberi módon is mondani egy ''Újoncnak'', hogy figy erről már van topic vagy 100. Ha nem nyithat topicot lehet el is megy a rákba, mert esetleg meg sem fordul a fejében, hogy ''úgy-is-lehet''. No mind1, ez csak egy vélemény a sok közül....
-
drpele
senior tag
És ráadásul mégha kérdéseknek nyitnának új topicot, de nem, az ember gondolat-foszlányokból találja ki, hogy mi is járhatott a fejében amikor megnyitotta az adott topicot.
Nem tudom ki hogy van vele de ha nekem segítségre van szükségem megpróbálom összesedni a gondolataimat és minél világosabb, érthetőbben előadni őket.
Félreértés ne essék, nem az újoncokkal van bajom, mert van itt a fórumon több újonc/lelkes újonc aki szakmai témákban is igen értelmes, figyelemreméltó hsz-eket írogat.
De sajnos mostanában ennek az ellenkezője kezd általánossá válni és hát az ember óhatatlanul általánosít.
És szvsz sajnos az ilyenek miatt egyre kevesebb időt töltenek fórumozással az olyanok akik tudnának is segíteni. Ez egy ördögi kör...
Bár tudom, hogy ennek a 2 hsz-nek az égvilágon semmi értelme nincsen, de muszáj volt kiírnom magamból... -
drpele
senior tag
Kíváncsi lennék a véleményetekre miért nyitnak az újoncok minden egyes idióta kérdésnek új topicot?
Édesanyám most ismerkedik az internettel és nagyon tetszik neki ez a fórum dolog, no persze nem a hardware fórumok.
Rendben van, hogy az idősebb korosztálynak fogalma sincs az ilyen fórumokon lévő írott és íratlan szabályokról, de szvsz ide leginkább nem ők járnak, vagy csak kis %-uk tartozik ezen korcsoportba.
Szóval miért? -
Pópa
senior tag
válasz
Thunder78 #768 üzenetére
'''''' Ui.: Én is újonc voltam, mikor ez indult és engem is bosszantott (ill. még mos is) a diszkrimináció. Vannak ilyen emberek ... ebbe szerintem nyugodj bele! '''''''
Ehhez azt tenném hozzá, hogy mindenki újoncként kezdte... (és ez most nem az üres ''közhely'') ... csak sokan ezt már elfelejtették.... bizony,bizony... a kezdetben mindeki ''botladozott egy kicsit.''
De ez a topic tényleg nem az ''újoncok ellen'' van.
Sokkal inkább a fórum vérkeringésének dinamikus fenntatása érdekében.
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
válasz
Switch333 #766 üzenetére
Neked most én mondom azt, amit Pópa Alyrának ... Ne ítélj elsőre!
Egyébként ha rendesen végigolvasod, rá fogsz jönni, hogy nem annyira az újoncok, mint inkább az idióta topicok ellen szól ez a topic ... talán a címadás ilyen szempontból nem volt szerencsés.
Ui.: Én is újonc voltam, mikor ez indult és engem is bosszantott (ill. még mos is) a diszkrimináció. Vannak ilyen emberek ... ebbe szerintem nyugodj bele! -
jerry311
nagyúr
válasz
Switch333 #766 üzenetére
Szvsz nincs olyan újonc aki ne értene valamihez egy kicsit. Így biztos vagyok abban, hogy össze tudna szedni pár nap alatt értelmes hozzászólásokból annyit, hogy kikerüljön, az újonc rangból.
Persze a dolognak 2 oldala van, biztos lenne aki telerak szeméttel meg smily-kkal topicocat csak, hogy ne legyen újonca, de ilyen most is van. A másik meg, hogy egy kicsit aktívabb fórumozásra bírja az új tagokat, ha már egyszer regisztráltak -
Switch333
tag
Ez szerintem nem igazán jó felvetés mert ha valakinek bármilyen problémája van /mert valószínü azért ujonc mert most lett gép vagy net/ azt nagy eséllyel egy topicon kersztül orvosolni tudja. De a dolgokat jó ha előbb megtanulja ebben egyetértek!
-
ALYRA
tag
Sziasztok!
érdekes & olvasmányos
köszi -
ovecs
senior tag
támogatom a dolgot
-
Thunder78
őstag
válasz
Zordkaszás #759 üzenetére
És azt nézted, hogy aki azt a topicot nyitotta, másfél hónappal (46 nappal hogy pontos legyek) előtted regisztrált?
Ergo annyira nem számít újoncnak, csak nem irogat, inkább olvas. -
Zordkaszás
senior tag
még mindig támogatom ezt a topicot, illetve a céljait
Hogy miért? Példa: Bővebben: link -
Thunder78
őstag
Azt azért aláírom, hogy van pár jó ötlet ebben a topicban, amit érdemes lenne a fejlesztőknek megfogadni. De ez meg ugyis rajtuk múlik. Kár arról vitatkozni.
-
deedee
őstag
nagyon jól eldiskurálunk itt ebben a topikban de sajnos értelmetlenül,mert a zárás és moderálás a moderátorok kezében van......Ők döntenek...Szerintem egyébként ezt a topikot is zárni kellene mert úgysem befolyásolja a moderátorokat.....Csak hírdetjük itt az igét de minek...úgysem szólhatunk bele a dolgokba...Persze ezzel nem azt mondom,hogy ez engem zavar....Moderálás/Zárás volt,van és lesz....
-
bogarfx
aktív tag
Szerintem minden ujoncnak joga van uj topicot is nyitnia hiaba vadbarom
Legfeljebb nem valaszol neki senki!
de azon kivul lehet egy ujonc is hozzaerto! -
Drizzt
nagyúr
Te jó ég! Te fizetsz a moderátoroknak?
Amúgy szerintem baromság a rang alapján való korlátozás, mert biza vannak érdekes\értelmes újoncok, akik sokkal jobban értenek egyes dolgokhoz, mint az ősmajmok, mint pl.: én.(önirónia) Amúgy meg nagyon csúnyán néz itt ki ez a topic. Valaki betéved ide, s már nem is reggel, mert látja, hogy itt ilyen elitizmus van...
-
deedee
őstag
válasz
VladimirR #749 üzenetére
a hülye topikokat ígyse-úgyse lehet elkerülni,nem csak újoncok tudnak bénázni.ha balf@sz egy kérdés,téma stb,akkor legfeljebb összesen két hozzászolás lesz benne:egy nyitó és egy a záró/moderátor által/...Különbenis!a moderátorokat ezért fizetjük,nem?dolgozzanak csak meg a pénzükért!!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Thunder78 #747 üzenetére
1: sanya imho nem akar zart forumot, de felhivta mar a figyelmet egy-ket alapveto szegyenfoltjara a ph-nak (pl.: Bővebben: link -- pl ha ezt a jelenseget, amire itt vilagit ra, zarnak ki, azert nem lenne kar)
2: demokracia? hol? mert itt a forumon biztos nem -- itt kerlek egyeduralom van (gy.k.: az van, amit Parci mond) -
Thunder78
őstag
Úgylátszik nem olvastad végig a topicot (legalábbis feltételezem) ... legalábbis ha minden kérést végrehajtanának a házigazdák, akkor a PH szép lassan egy zárt fórum lenne. Az meg miért lenne jó? Mellesleg ez ellenkezik a demokratikus alapelvekkel.
Ha mindenáron zárt fórumot akarsz, arra is van megoldás, de akkor ne a PH-t akard már zárttá tenni. -
Sanya
nagyúr
a Ph házigazdái úgylátszik nem nagyon foglalkoznak a régi motorosok megalapozott kéréseivel, és hagyják széthullani a jó kis Prohardvert. nem baj, legyen itt egy jó kis híg ***, nekik úgyis a látogatottság, és a hsz-ek száma számít, nem a szakértelem, a kultúráltság. pénz-pénz-pénz, de lehetne másképp is pénz-pénz-pénz
-
VladimirR
nagyúr
-
AlBundy
aktív tag
Bővebben: link
Nekem csak 273500 Ft-om van notebook-ra. Én is nyithatok neki egy topic-ot? -
Thunder78
őstag
Mi a bajod RGB-vel? Egyik-másik topicján sírvaröhögünk a haverokkal.
Persze tényleg sz@r dolog, ha valaki komolyan veszi és elkezdi megépíteni az ökörségeit. De ez már mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy mit és hogyan épít házilag. Ha RGB mindenáron fel akarja robbantani magát, hát rajta ... de az engem nem zavar. Max küldök virágot a sírjára, de nem veszem a fáradtságot, hogy vitatkozzak vele egy fórumon.
Erről egy mondás jut eszembe: ''Hülyét hülyére verni, minek?''
Bocs ha pongyola volt, de ez a véleményem. -
Sihto_
tag
Csak RGB ne nyithasson topicot, gondolom ennek sokan örülnének?
-
pofa
tag
Jogos mert már épen meg akartam kérdezni valakitől, hogy mondja má meg hogy kell topikot nyitni, addigra ''lelkes'' lettem. Jó, lehet hogy béna voltam egy kicsit.
-
divot
veterán
Hagyjuk már ezt az egész marhaságot.
-
TomDog
tag
Nem is irok semmit mert csak felidegesitem magam.
-
Pópa
senior tag
Átgondoltam kicsit jobban a dolgot... NEM SZABAD KORLÁTOZNI ŐKET!
Legfeljebb csinálni egy ''hot questions''' részleget, ahol a nagyon sürgős, és esetleg láma kérdések kapnának helyet.
Vélemények? -
Thunder78
őstag
Tudtommal ez a fórum demokratikus, és mivel demokráciával ellenkezik a diszkrimináció, ergo nem lehet lekorlátozni senkinek a topicnyitási jogát csak úgy.
A ''semmi értelme sincs'' topicokat pedig az esetek 60%-ában nem újoncok nyitják. Nézz körül egy kicsit ... linkeltem be párat korábban. -
attilam
őstag
Szvsz csak tag rangtól kellene engedélyezni a topiknyitást. Addigra ugyanis már elég jól átlátja az ember a rendszert, és talán kevesebb ''semmi értelme sincs'' topik lesz. Ha meg nem talál valamit, vagy sürgős, akkor ott az Azonnali Kérdések topik.
-
Darth_Revan
veterán
Röviden:Támogatom az 5letet
Báár,akkor van gond,ha valakinek gyorsan kell segíteni és nincs az adott témával foglalkozó topik,akkor mihez kezdjen szegény?
-
Thunder78
őstag
válasz
truemalk #719 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van ... de a keresőt azért találták ki, hogy megnézze a user, hogy van-e már fent olyan topic, mint amilyent ő akar nyitni. Mert kétszer ugyanazt megnyitni hülyeség ... ha engem érdekel egy téma és találok 4-5 topicot is róla, akkor ugyanmár melyiket figyeljem? Sokkal egyszerübb, ha egy ''sávon'' megy a dolog.
Ennek a topicnak szerintem ez a lényegi mondanivalója. Ezzel úgy egyet is értek, de a címmel nem. Már párszor leírtam.
Ugyanakkor itt már jönnek az ötletek ... jók és rosszak egyaránt, hogy hogyan lehetne fejleszteni a fórumot. Tehát ennek a topicnak mégis van értelme (már 1-2 jó 5let esetén is), csak a cím nem biztos, hogy tökéletesen passzol. -
truemalk
csendes tag
szerintem az nyit topikot, és olyat amilyet és aki akar.
nem ringbe szállok, nem érdekelnek az emberi jogok, csak hülyeségekkel nem kéne foglalkozni szerintem.
Megmondta már itt valaki, hadd ne keressem melyik hozzászólásban: ha valaki azért regisztrál be, hogy fel tudjon tenni egy számára fontosnak tűnő kérdést, biztos kiveri a hideg verejték ha két hetet várnia kell, mig felteszi a kérdését(pl két hét)
nem tudom ki hogy van vele, de ha egy topic nem érdekel, nem megyek be, mert minek?
bocsánat, ha nem megfelelő volt a hangvétel, de ne érjetek már rá ennyire felesleges dolgokra: húzzuk a karikat, szinezzük a házakat, jáccunk végig mindent 7 szer, teszteljünk mindent mindennel, és a vita meg maradjon meg máshol.
aki meg hülyeséget ir be, biztos van ki moderálja...(nem feledve, hogy ami nekem baromságnak tűnik, mást érdekelhet)
vagy nevethetünk egyet, őszintébben, mint mikor ez-az elkezd füstölni a vasunkban... -
DonElvis
aktív tag
Az én véleményem az hogy nem az ujoncoknak kéne letiltani a topiknyitás jogát hanem az idiótáknak. Nem feltétlen minden újonc idióta.
-
Thunder78
őstag
Mindkét totyik mai termés, és egyik sem újonc. Nem kommentálom tovább, mindenki vonja le a maga következtetéseit!
-
Thunder78
őstag
-
Thunder78
őstag
-
törölt tag
Az emberben természetes törekvés, hogy jobbá tegye a környezetét, szerencsésebbek akár az egész világot.
Vannak akik ezt szétmagyarázzák, um. szinte már emberi jogaikat féltik, miközben mások köreibe, egy közösség köreibe vidáman, a lényeget fel sem fogva, válrándítva belesz@rnak, már bocs a szóhasználatért....
Ezt most speciálisan nem neked írom, csak a hsz-em első mondatát, a második felét az a (#705) hsz-re. -
Legolas
senior tag
Én csak 1 dolgot nem értek a felvetéseddel kapcsolatban:
Ha moderátor lennél, akkor megérteném, hogy zavar a rengeteg hülye, új topik, amit megjegyzem sokszor őstagok nyitnak. De átlag userként nem értem a dolgot. Ha egy topik nem szól semmiről, vagy nem érdekel, akkor ne írj bele! De nem vagy olyan helyzetben, hogy ezeket tűszúrásként, vagy egyéb fájdalomként éld meg. Ha ennyire zavarnak, akkor el kéne gondolkodnod azon, hogy miért irritál a világ és a benne élő emberek
Na, de komolyra fordítva a szót: elférnek azok a topikok is, nem?
Ha meg annyira feleslegesek, majd a moderátorok bezárják!
[Szerkesztve] -
Thyb
senior tag
válasz
truemalk #708 üzenetére
Figy, ha nem tartozol azon egyedek közé, akik minden szarra nyitnak 1 uj topicot, akkor nem kell felvenned a dolgot. Mindenki azt vesz amit akar, vagy amihez pénze van. Ha nem tetszik amit tanácsoltak, akkor nem fogadod meg, szal nem tom miért kell felkapni a vizet. Amugy meg ez a stilus a ringbe való s nem ide. És sajnálom, ha belegázoltam a lelki világodba, nem szándékoztam ilyet.
-
truemalk
csendes tag
és szerintem durva, hogy aki kezdő az ingyen kérdezhet tőled, ó nagy topikinditó csodalény!
bejönnek ide az amatőr problémáikkal, megzavarják a profizmusodnak kijáró szent nyugalmat.
Továbbá képesek és nem azokat a berendezéseket vásárolják amiket te javasolsz nekik, durva nem?
Ombre nem vagy te Gátos Béla, ne irányítsd már a világot)
EMBER, ÉBRESZTŐŐŐ!!!!! -
Thunder78
őstag
Tisztában van vele szerintem mindenki, hogy újoncok közül is kerülnek ki értelmes topicoc és PH! addikt is nyithat hülyeséget. Volt már mindegyikre példa. Nem jó ötlet, hogy csak egy réteget korlátozzanak le, az már diszkrimináció. Olyan ötletek kellenek, amik általánosságban javítják a fórum használatát és értelmességét.
Egyébként ha szankciókról van szó, egyetértek azzal, hogy azokat is szankcionálni kellene, akik más témáról kezdenek el írogatni egy topicban. Mert arra aztán tényleg nem lehet rákeresni, ha pont az érdekelne valakit.
Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest