- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
Fade_Away #93 üzenetére
Ok-ok.
Azé nem kell leharapni a fejem. Most értem haza a suliból, ahol igencsak elfáradtam. Igaz nem olvastam el az előző hozzászólásokat, dem is akartam.
Én a topik címére válaszoltam. Nekem ez a véleményem.
Az újoncok bárminemű korlátozásával sem értek egyet. Szerintem ez egy olyan közösség ahol bárki, az adott helyen, normálisan megkérdezheti amit akar. Én legalábbi eddig ezt hittem. De ha ti ki akarjátok rekeszteni ebből az újoncokat, hát nem is toom. Legközelebb kit akartak majd kizárni a topiknyitásból?
- Aki nem rendszergazda?
- Akinek csak egy felesége van?
Hülyeség!!!!! -
doors
tag
válasz
VladimirR #92 üzenetére
Vladimir!
Aki kevésbé ért a számítógépekhez, az kevésbé is tud jól kérdezni.
Általában azok kérdeznek ilyen, ''nem jó a gép, miért nem? ''-et, mert nem értenek hozzá. és sztem ezeknek az embereknek kell a legjobban segíteni.
Mert ha mi nem segítünk, elviszik a gépet a szervízbe, és ott jól lenyúlják őket.
OKS?
Szerk: helyesírás
[Szerkesztve] -
Jenő
aktív tag
Szvsz, ha valaki annyira értelmes, hogy tudjon okosan kérdezni, akkor abból a napi 7 HSZből ki lehet gazdálkodni. Ha meg nem, ott egy következő nap. Nem hiszem, hogy túl sok olyan probléma van, amire azonnalhujdenagyonsürgősenmostideaztaválaszt szükséges. Mert azt megértem, hogy ha mondjuk egy őstag, vagy bármilyen ''magasabb'' rang (habár közöttük is vannak butuskák), segít naponta 15 problémában a többieknek (problémánként mondjuk 5 HSZ) az belefér. De mondjuk olyat is lehetne, hogy mindenkire kiterjeszteni egy olyan korlátozást, hogy mondjuk 5 OFF-ként jelölt HSZ.. Ezek csak apró ötletek, de kis módosításokkal, lehetne értelmes dolgot kitalálni belőlük.
-
Fade_Away
őstag
Most irom le 3*, hogy:
Nem az a lényeg, hogy, hogy érjük el hanem, hogy elérjük.
A lelkes újoncos verzió tényleg lehet hülyeség, de már több kontsruktív, jónak tűnő hozzászólást kaptunk, hogylehetne ezt jól elérni......
....továbbá fontos, hogy mielött egy topichoz hozzászólunk legalább az elöző 20 hozzászólást elolvassuk....... :p -
VladimirR
nagyúr
mar hogyne tudna
en anno csak ejszakankent jartam fel netrem, mert modemeztem - es ugye ejjel keves az ember, igy nincs azonnal valasz es legkozelebb csak egy nap mulva latom az eredmeny - igy aztan megtanulta ugy megirni a hozzaszolasaimat, hogy azokban lehetoleg minden informacio benne legyen, s meglepo mod a valaszok is hasonloan alakultak
sajnos jelenleg a topic-ok mostanaban erre tavolrol sem hasonlitanak, inkabb valahogy igy neznek ki:
-tema adott, mit csinaljak
-mi baja?
-nem megy
-mi
-hat a gepem
-milyen gep?
-pc
-es mi baja?
-nem megy
....
meg kellene probalni arra alapozni, hog egy hozzaszolasban minel tobb hasznos info legyen, mert igy egyreszt konnyebben tud segiteni aki akar (sokszor nekem is az veszi el a kedvem, hogy nincs kedvem fel orat csak arra szanni, hogy kihuzzam a temainditobol mi az istenverese is van a gepevel - egyszeruen csak annyit ir, hogy nem megy, azt nem, hogy mi baja, mik a ''tunetek'', mit probalt mar, es mi az amit mar elvetett --- ezzel mindenkinek csak az idejet rabolja az illeto), masreszt sokkal atteknithetobb lennenek a temak, s nem is lennenek tobb ezer hozzaszolasosak (mert egy hozzaszolasra nem 15 visszakerdezes jon, hanem 2-3 valasz es kesz) ---- ezzel beindulna talan egy ordogi kor: nincs tobb ezer hozzaszolas, a juzer olvas, nem kerdez baromsagot (en meg arra ebredek, hogy a kezem a bilibe log)
-
I_Am
veterán
Legyen bal oldalt egy hármas szekció, ahol az újoncok által nyitott, idővel igy is ugy is elévülő totyikok helyezkednek el.
-
sirály12
őstag
Ellenzem!
Szerintem ez eleve rossz ötlet.
Egy ujonc is tud jó topikot nyitni, másrészt a legtöbben azért jönnek ide, hogy kérdezzenek.
Ha nem nyithat egy újonc topikot akkor hol kérdezze meg amit akar? Vagy irogasson ide-oda más topikokba és ezzel offolja szét azokat? Szerintem ez nagyon rossz lenne.
Megint más szemszögből: én még emléxem arra az időre amikor újonc voltam, és mit mondjak ha nem nyithattam volna topikot, talán odébbáltam volna. Ez megfontolandó. Ezt te sem akarhatod -
-
VladimirR
nagyúr
Kedves forumtarsak, tisztelt hozzaszolok!
eloszor is, lehet vannak, akiket a fenti koszontes megtevesztett, ezert bemutatkoznek egy sokak szamara ismerosebb stilussal is:
van mar ilyen topic bazmeg, hasznald a keresot
PH! szinvonal topicok:
Bővebben: link
ujoncfikazo topicok
en azon a velemenyen vagyok, hogy nem a rang befojasolja azt., hogy valaki itt a forumon milyen tudassal rendelkezik, vagy hogy ''hol a helye'' (ezuton uzennem Asusfan forumtarsnak ismetelten, hogy backup6ja)
en, mikor lassan harom eve idevetodtem igen nagy gondban lettem volna, ha ujonc nem nyithat topic-ot
hogy miert is? mondjuk mert nincs mindenkinek akkora pofaja, hogy egy het alatt az addiktsaghoz szukseges hozzaszolasokat is osszeszedi - en (s meg most is joparan igy vannak ezzel) honapok alatt jutottam csak el a lelkes ujonc fokozatig (az elso evben ~200 hozzaszolasom volt - ezt egyesek manapsag egy het alatt osszeszedik)
tehat osszefoglalva azert nem jo ez a megoldas, mert belekenyszeriti a frissen regisztraltat abba, hogy mindenbe beleszoljon, hogy 50 hozzaszolas alatt nem nyithat topic-ot ---- a baj csak az, hogy ezzel pont azt a reteget ilyesztenenk el, akit legkevesbe sem akarunk, s a hulyeseget kerdezo, mindenhova faszsagot irogato juzerek tovabbra is csak jonnenenk (es rgb nem nyitna minden nap uj topic-ot ugyan, de minden nap szetoffolna egyet ---- nem hiszem, hogy barki orulne, ha az o topicja esne aldozatul egyulyennek)
tehat en egyertelmuen ellenzem a felvetest
a problema egyebkent velemenyem szerint ketdologra vezetheto vissza:
az elso, az a problemamegoldo kepesseg teljes hianya (vagy a lustasag) --- ertem ez alatt azt, hogy ha nekem nem indul a gepem, akkor szetszedem, majd egyesevel teszem bele vissza a cuccot, ha igy nem talalom meg a hibat, kerek kolcsonalkatreszt es azokkal probalom es csak azok utan kerdezek, hogy igy sincs meg a hiba ---- viszont vannak paran, akik amint nem bootol a gep azonnal az uj topic gomb utan nyulnak
a masik ok szerintem az az olvasni tudas hianya (nem erti meg amit olvas, lusta olvasni, vagy akarmi miat is) ---- ez miatt van annyi hulye topic, annyi ismetles, akar topic szintjen, akar topicon belul - az emberek nem olvasnak es meg buszkek is ra: ''nincs nekem idom vegigolvasni 100/100/20 hozzaszolast'' - de sokszor 2-t, 3-at sem nez meg, pedig ott van bennuk a valasz - vagy ott vannak a cikkek: nagyon szep, tartalmas, kepekkel teletuzdelt (
) cikk van itt a ph-n, megis nem egyszer, mikor a cikket emlitik a juzernek, neki nincs ideje elolvasni, foglaljuk mar ossze a cikk azon reszet, ami az o bajara megoldas - konyorgom a cikket fel ora alatt elolvassa, a topicban lassabban kap pontatlanabb valaszt es meg en is baszogtatom (
) ---- de sajnos ez az olvasasra valo keptelenseg nem csak itt a PH foruman van jelen, sot nem is csak az interneten - nap mint nap talalkozni vele irl is sajnos
harom javaslatom lenne a temaval kapcsolatban, bar egyik sem sajat:
az elsot mar nem tudom, hogy ki vetette fel eloszor (valamelyik masik ph! szinvonal topicban talan): topicot nyitni regisztracio utan csak 2 oraval, hozzaszolni 1 oraval lehessen es a topicnyitasok, illetve hozzaszolasok kozott el kell telni bizonyos idonek - pl ot percenkent egy hozzaszolas
a masik, az Den felvetese es a kovetkezokeppen hangik:
Mielőtt az illető topicot nyit elgondolkodik:
- egyáltalán mi az amit kérdezni akar_valójában_
- annak van-e értelme
- ha igen, nem lehetséges-e hogy ha megerőlteti magát tudja is rá a választ.
- ha nem, vajon pont egy hw-szájt fáradt gőz rovata az alkalmas hely hogy az ötletet felvesse.
- ha arra jutott hogy azt a topicot itt kell megnyitni, veszi a fáradtságot, és pontosan megfogalmazza a témát, és_leírja_a saját véleményét is, nem csak annyi a topicindító hogy ''a téma adott'' ---- ha ezt mindenki atgondolna topicnyitas elott, talan o is hamarabb megoldana a problemajat es a forum is hasznalhato maradna
a harmadik pedig anaqer-otl szarmazik, es valamennyire hasonlit Den megoldasara - ez egy flash animacio, ami az uj topic gomb hasznalatat mutatja be uj tagok szamara Bővebben: link
es vegezetul megjegyeznem, hogy van a redundans topic-oknak gyujtohelye, melyet azzal a cellel hoztam letre, hogy mikor mar kibeszelt temaban topic nyilik, akkor ne csak azt kapja az indito, hogy kereso bazdmeg, hanem kapjon nemi segitseget is, hogy merre induljon: Bővebben: link - (onfenyezes rulz) -
Jenő
aktív tag
Én ezt nem támogatom. Inkább olyan kéne, hogy mondjuk aki Újonc az mondjuk napi max 7 HSZ-t írhat, aztán a Lelkes újonc napi 15 és így tovább. Engem általában zavar, ha látok olyan Újoncokat, akik napi 10-20 HSZ-t írnak, 10 nap alatt összegyűlik 100+ HSZ-ük, de értelmeset még nem írtak a fórumba.
-
Divi
aktív tag
Ha jól tudom a prog.hu-n is küzdöttek ''too lama'' problémával.
És ott úgy oldották meg, hogy a topic létrehozása előtt egy automatikus keresés futott le.
Ez szerintem meg lehetne fejelni egy x idő delay-jel ami alatt a drága júzer át tudná nézni a kapott találatokat, és csak utána jelenne meg a ''topic nyitása gomb''...
vélemény? -
aDM|RaL^
őstag
nem támogatom.
-
_Petya_
őstag
Én azon gondolkodom, hogy egyáltalán mi értelme van a rangoknak... Sokan csak azért offolnak, hogy a rangjukat növeljék. Mire jó ez? Kit érdekel, hogy mi van a neve alá írva? Mert személy szerint engem egyáltalán nem..
Petya
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
válasz
Fade_Away #61 üzenetére
szerintem egy par oras kesleltetes az esetek tobbsegeben megtenne. nincs az a mar megoldott problema aminek ennyi ido alatt nem le7 megtalalni a megoldasat es szerintem olyan hw-oldalra valo tema sincs aminek a megoldasa ennnyire surgos
esetleg el le7ne jatszani azzal is hogy a temacimbol a ''fontosabb'' kulcsszavakat raereszteni a keresore es a lap aljan ''ha ezek kozott nincs megfelelo akkor tovabb a temanyitashoz''. persze ezt jol megcsinalni nem olyan egyszeru -
Flashy
veterán
újonc ne nyithasson topikot és ne szólhasson hozzá másik topikhoz se amíg lelkes újonc nem lesz
-
Draki
aktív tag
Nem azért mondom, de láttam én már mindenféle ranggal teljesen idióta topicot nyitni embereket... Újonctól PH!addikt-ig.
Ráadásul szerintem ez hozzátartozik egy ilyen fórumhoz (még akkor is ha ez a szükséges rossz). Aki ezt nem tudja elviselni az inkább olvasson újságot!
Lehet hogy az újoncok közül többen nyitnak hülye topicokat, de ha csak 1 értelmes van köztük (több van) már akkor szemétség lenne megtiltani nekik a topicnyitás lehetőségét.
Ráadásul nekik van a legnagyobb szükségük segítségre és ha vki nem tudja mit, hol, hogyan kell keresni hát nyisson egy idióta topicot. Ott majd lehurrogják, de azért belinklik neki, hogy hol kezdjen el keresgélni... Így az újoncunknak nem is volt annyira felesleges az a felesleges topic... nem gondoljátok?
Ezek a petíciók is mindig előjönnek újra és újra (esetleg kicsit módosulva)... Mindig leszavazzuk őket (szerencsére). Akkor most ez egy értelmes topic főleg ezzel a címmel?
Bocs a gonoszkodásért, de nem bírtam megállni. -
ftc
nagyúr
Nincs támogatva részemröl.Én se szeretek amugy 2000 hozzászolásos topicokat olvasni.Sokan csak azért reg be,mert van vagy 6 kérdésük-és többet nem is láttjuk öket.Erre régen volt a vendég funkcio,de ugye sok visszaélés miatt el lett távolitva.
Az ujoncok közül meg vannak értelmes emberek nem holmi 10-15 éves gyermekek. -
Fade_Away
őstag
nem is evvel van a probléma.....
inkább az ilyenekkel: Bővebben: link -
I_Am
veterán
Érdekes felvetés és elég sok külföldi és elvétve magyar fórumokon is működik a dolog, hogy frissen regisztrál user nem nyithat totyikot. Ez pusztán pszihológiai kérdés, mert mire megnyithatja beleszokik a dolgokba.
Mindennek van már totyikja, fel lehet tenni ott is a kérdéseket. -
Fade_Away
őstag
Nem azért indúlt a petíció, hogy csak lelkes újonc nyithasson topicot, hanem, hogy a kezdőket rávegyük valahogy, hogy mielött kérdez keressen, olvasson.
Ennek csak egy nemtúlhatékony módja lenne, hogy csak lelkes újonctól fölfele lehetne topicot nyitni, az 5leteket várom arra, hogy, hogylehetne ezt elérni
pl.: #56,#57.....
poor twisted me...... -
Hellas
senior tag
Én sem támogatom!Azért mert esetleg nincs régóta nete és csak most tud beregisztrálni,az nem azt jelenti,hogy hülye!
És mindenki volt újonc,ki így,ki úgy.... -
Sick Boy
őstag
szintén ''PH INTERAKTÍV'' téma...
jah, érdekes kérdés, de azért nem kellene ekkora feneket keríteni neki.
A Moderátoroknak is dolgoziuk kellés tényleg sokan azért regisztrálnak, mert azonnali kérdésük van.
Valaha talán én is így ragadtam itt...
Csak sajna a ''házirendet'' azt nem ismerik, mert mindenki kefél elolvasni az Alapelveket Bővebben: link...
mod: tiv83us-nak maximálisan igaza van és telibetalált a linkje is!
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Nyitotta egy 231 napja regisztralt ''Tag'' 5 perccel ezelott Bővebben: link
En nemtudom miert kell ezt eroltetni, PH Addikt is lehet balfasz meg ujonc is, ez nem katonasag, itt nem jelent senki senkinek, mindenkinek egyenlo jogai vannak /Most a Moderatorokat hagyjuk, a Forumtarsakra gondoltam/ aki hulye az PH! Addikt-kent is hulye mindegy mivan a neve ala irva, szoval szerintem nincs ezen mit tovabb firtatni.
[Szerkesztve] -
mzprox
aktív tag
Lehet, hogy más másként vélekedik, de én kifejezetten utálom hosszú, folytatásos topicokat: NF7 6, 9800pro 9 és tsa....
Sokkal ésszerűbbnek tartom, ha egy felmerülő problémának saját topicot nyitnak és nem történik meg az, hogy egyszerre több kérdésben az emberek ''keresztbe'' beszélgetnek egymással...
(én is unom az olyan kérdéseket, hogy ''hány pipe van a 9500proban'' és ''melyik a jobb: a 9500xt vagy a 5700pro?'', de mindig akadnak majd kedves lelkes újoncok, akik szívesen válaszolnak erre is türelmesen (nem úgy, mint a seniorok: ''kereső ba'meg'')
A forumotorra ez nem tudom pontosan milyen megterhelést jelent, de gyanítom, ha időről időre törölnék a rég elsüllyedt topicokat nem lenne probléma.
A moderátorokat pedig szerintem békén kéne hagyni ilyesmi kérésekkel hogy a topicomat zárd, helyezd át, nevezd át stb (ehelyett ezeket a jogokat a topicnyitónak kéne megadni valahogy) sztem ezzel csak a moderátoroknak lenne egyszerűbb dolga...
na jó, ez nagyrészt offtopic volt, a címben való felvetést ellenzem
Uff -
Digital
addikt
Ezt is egy ''senior tag'' nyitotta,inkább használta volna a keresőt Bővebben: link
bár engem nem zavar..... -
duracell89
senior tag
Dura lenni jofej, dura tamogatni peticio!
Imádkozzunk Parci főtemplomában, hogy kódoljon! -
tiv83us
veterán
Ez a tok ertelmes topik is meg lett nyitva egy senior tag altal, raadasul meg a cim is helytelenul van irva...
-
jakobkacsa
senior tag
szerintem:
telleg jo otlet, hogy ne lehessen újonckent topicot nyitni
ha valakinek surgos problemaja van, es azert reggelt, esetleg lehetne promocionalni az ''Azonnali kerdesek oraja'' c. topicot
valoban megkonnyitene a moderatorok dolgat
tovabbi javaslat: mi lenne, ha a redundans topicokat egy szorgos moderator osszegyujtene, es osszamasolna oket egy topicba, es minden ujonnan nyilo mar meglevo topicot ismetlo tema is oda kerulne
ergo lenne egy 9800SE 256 bit es 9800Pro 128 bit topic, ha legkozelebb ilyen nyilik, azt moderator bezar, athelyez...
igy nem vesznenek el a hozzaszolasok, de a keresoben sem jelenne meg 412 azonos cimu topic, ha az ember rakeres a 9800-ra
szerk: es nem lenne a nyito hozzaszolas utan 20 ''ezert igazan mi a bus bodos lonyalert nyitottal topicot'' sem, nem szolnak le az ujoncokat, es az erzekeny ostagok is megnyugodhatnanak...
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
Uff!
A szándékkal MAXIMÁLISAN egetértek. Ne legyen má' minden témában tucatnyi ugyanolyan topic. Nem is beszélve azokról, melyekben a fentjegyzett aranyköpések is leledzenek. A PH és a LúdasMatyi közé ne tegyünk már egyenlőségjelet
Azonban szvsz nehogy már azért nyithasson valaki új topicot mert régóta van itt, s ez jogosítaná fel erre. A hülyeség nem a szakáll hosszától függKérjen segítséget nála felkészültebb, járatosabb emberektől, mely ha jól tudom a fórum egyik alapcélja. De én csak egy kis pöcs újonc vagyok mint látjátok, s a nagyok dolgába nem akarok beleszólni!!!!
Valószínű senkit nem érdekel, de kb. másfél éve használom a PH-t, rengeteg infót kaptam, mégis csak mostanában regisztráltam, s igyekszem csak akkor járatni a pofámat, ha azzal segíteni tudok, vagy tényleg egyedi dologra lenne szükségem. A többit kikotrom az archivumból, de a szemétben már így is könyékig turkálok, amit nagyon unok. Viszont vastagon szarok rá, hogy őstag az illető, vagy 2 napos újonc, ha sgtség kell neki, akkor ne azért szívjon, mert ötször lőtt a totyikokba
Szerintem inkább szífájdalom nélkül kéne tizedlni az értlmetlen topicokat-melyeket NAGRÉSZÉT az újoncok nyitottak. /Moderátorok hajrá/
Bocs, hogy idepiszkítottam
''Tempores mutant mores''
(azaz: Az idők megváltoztatják az erkölcsöt!)
Kinek nem inge......
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
válasz
TrollBalint #45 üzenetére
ők éppen pop-cornt esznek és jókat röhögnek magukban
-
TrollBalint
addikt
azért kiváncsi leszek mit fog szólni ehhez egy moderátor
Mi jól elvitatkozgatunk itt, de csak az ővék az utolsó szó... -
Flashy
veterán
én eddig összesen asszem 3 topikot nyitottam, onnan lehet látni hogy jogosan, hogy ha jól emlékszek egyikben se kaptam választ
mondjuk én az a fajta ember vagyok aki utánanéz és megoldja a problémát (nem hiába lettem mérnök), nem leül a gép elé és UPokkal várja hogy a szájába rakják azt amit a google elsőre kidobott volna.
amúgy az ötlettel kapcsolatban ugyanazok a gondolataim mint az előttem szólóknak. a rendes kérdezőt kizárjuk ezzel, a hülyegyereket meg ez se tartja vissza. -
MUŁĐER
addikt
ez hülyeség...valakinek sürgősen kéne segítség,de csak akkor írhat ha hozzászól x-et meg x időt ittvan, akkor meg mindeféle hülyeséget szól hozzá csak hogy gyorsan meglegyen..
-
RexMaximus
senior tag
sztem nem jo ötlet. Ez a forumnak népszerüségének is ártana és a konkurens forumnak is segítenének vele
. Attol, hogy még valaki csak most regeli magát és nyit topicot nem azt jelenti, hogy nem jártas a szamítástechnikában. Sok tpokal meg az a baj, hogy tul hosszuak mert sokszor nem a témával kapcsolatban irnak (sok off).
Akik meg keresnek valami infót ajánlom, hogy elöször nézenek szét a cíkekk köszt /kereső segítségével/ sok infó van ott is és ált teljeskörübb mint 1 forumban. A masik másik tip www.google.com (ha nem tudsz angolul akkor - lapok M. o.-rol-). Én is így keresek. Ha nem találok semmit akkor mehet a topic. -
PapaMaci
őstag
Valaki javitsa ki a cimet, mert sikitok...
-
TrollBalint
addikt
akár hiszed akár nem, abban a topicban is tettek fel olyan kérdést ami nem oda illik... max. annyi köze volt hozzá, hogy hangfal meg hang probléma volt benne. Ha valaki újonc még nem jelenti azt, hogy sik hülye... szerintem egyértelmü, hogy hogyan kell használni a keresőt...
-
vtechun
veterán
válasz
TrollBalint #35 üzenetére
hát ez te vagy... Egy ujoncnak is lehetnek olyan kérdései amik még nem szerepeltek egy topicban sem..pl. 5.1-es AC3-ból 6 csatornás ogg-ot mivel, hogyan, hogy tökéletes legyen?
-
PapaMaci
őstag
válasz
kamikaze boci #18 üzenetére
Nekem is ez volt az elsö reakcióm...
Nekem ujoncként sikerült ráköltenem 100,000HUF-ot a gépemre a segitségetekkel, mert mindenre találtam megfelelö topikot. Már ''rég'' tag voltam, amikor megtaláltam, hogyan lehet topikot nyitni... -
törölt tag
bár én sem vagyok itt régen, de azt mondom, hogy sztem se nyisson topicot újjonc.
vagy legyen egy 'topicot nyitnék' topic. -
vtechun
veterán
Szerintem sem túl jó ötlet... Mert miért jönne ide egy ujonc, ha nem topicot akar nyitni? Nem mindenki akar idióta topicokat nyítni. Én is azért regisztráltam anno, mert valamit kérdezni akartam, s nem olyat, hogy milyen konfigot ajánlotok, hanem valós problémát vetettem fel...
-
FPéter
aktív tag
válasz
TrollBalint #27 üzenetére
Ez az, amit Agyasima mondott: spamellenes spam
-
bdav
őstag
pl itt? : Bővebben: link
-
TrollBalint
addikt
Egyszerüen fogjunk őssze, ha egy újonc értelmetlen topicot nyit, szégoffoljuk
-
Digital
addikt
NEM támogatom! Így azokat is megszívatod,akik nem láma topikokat nyitogatnak! ( 100-ból 1
) A moderátoroknak meg ugye az a dolguk hogy csukogassák a rossz topokokat! Bocsi
-
tiv83us
veterán
Szerintem nem jo otlet. Egy ujonc miert ne nyithatna ertelmes topikot. Attol meg hogy ma regisztralt a forumra lehet szorult bele annyi ertelem mint barmennyiunkbe. Szvsz ez gyerekes dolog lenne.
-
bdav
őstag
válasz
Fade_Away #19 üzenetére
hát tudod, nem biztos hogy lenne kedvem több 1000 (10000?) hozzászólást végigolvasni, ha tényleg valami sürgősebben kéne.
mellesleg ezt már régebben felvetették mások is, akkor el lett vetve az ötlet. nem látom be hogy most miért kéne. egyébként szerintem sem oldana meg semmit, maximum több lenne az OFF hozzászólás, hogy hamarabb elérjék a rangot. Tökéletesen igaza van annak, aki azt mondja, hogy ezzel csak azokkal szúrnátok ki, akiknek tényleg értelmes segítségre van szükségük. Egyébként szerintem ebben a típusú fórumban, mint amilyen a prohardver, nem annyira gáz, hogyha redundánsan megvan 1-2 kérdés beszélve. Persze most nem azokra gondolok, amiket itt felsoroltatok, nekem sem hiányzik egy n+1. Ati vagy nvidia, Intel vagy AMD topik, de 2-3 azonos téma esetén nem kéne egyből zárást követelni; ennyi simán belefér... ráadásul van csomó dolog ami el is évült az idők során, tehát egy 1éves topikból nem biztos hogy használható infot lehet szerezni. -
Agyasima
őstag
Valahogy azok a spam-ek jutottak az eszembe, amik spam elleni védelmet reklámoznak...
-
Kain
senior tag
Mehet a korlátozás!
-
FPéter
aktív tag
Vagy regisztráció része kell h legyen az IQ teszt
-
marcee
addikt
Nem jó ötelet szerintem. Sokan vannak akik inkább csak olvasgatják a ph!-t és csak akkor írnak, ha tényleg fontos. (én is így kezdtem valaha
).
Mások direkt valami probléma folytán keresik fel az oldalt először.
Mellesleg ennek sem kellett volna külön topic, mehetett volna a javítsuk a ph!-t ba! -
Wildmage
senior tag
Részemről nem támogatom, mert rengetegen még fanatikus tag és afölött se fogják fel mi az ábra. Az meg, akinek sügős segítség kellene, az várjon órákat/napokat/heteket? Ne már!
-
cikasz
őstag
válasz
Fade_Away #10 üzenetére
és ez? :512 ddr 400mhz. az aida32 és társai mért 200mhz.-n ismeri fel????? please help!
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
összegyűjthetnénk a legszebb gyöngyszemeket:
pl.: 9800 128bit mibe különbözik 9800 256bit től Bővebben: link -
cikasz
őstag
válasz
strike-force #5 üzenetére
Aki szanaszét offol ezmiatt azt meg bannolni a picsába
-
FPéter
aktív tag
válasz
strike-force #5 üzenetére
Ja, ezaz...
Így nagyobb méreteket öltene a ranghajkurászás.
[Szerkesztve] -
én is támogatom. bár így meg lehet hogy szana-széjjel offolják a normális topikokat...
-
Male
nagyúr
Ez szerintem nem megoldás. Amikor én regisztráltam, akkor azért tettem, mert egy viszonylag sürgős gondom volt, amire sehol nem találtam választ (akkoriban jobb kereső volt, de azzal sem). Várjak rá pár hetet, és írogassak mindenfelé hsz-eket, hogy elérjem a lelkes újonc rangot, és feltehessem a kérdésemet? Sok más újonc is hasonló okból regisztrál.
(mondjuk előtte már Guest-ként írogattam ide, mert akkor még nem volt kötelező a regisztrálás) -
FPéter
aktív tag
Mondjuk újonc is tud értelmes topicot niytni...
-
Fade_Away
őstag
a 2600+os barton menyivel jobb mint a 2500+? vagy
9800 128bit és 9800 256bit között mi a különbség? vagy
intel jobb mint amd bebebeee......
A téma adott:- Jólenne ha legalább újonc nemnyithatna Topicot. Míg eléri a lelkes újonc szintet remélhetőleg megtanulja használni a keresőt.....
IMHO
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- EAFC 25
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest