- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Fade_Away #184 üzenetére
mar ne haragudj, de:
1: l@czko egyetelmuen leirta, hogy az a gondja, hogy meglepetesere sokan egyetertenek a topiccimmel (ha atolvasod a sajat temad, akkor lathatod te is)
2: az alapveto netikettel dobalozast pedig kerlek hanyagold, mert te is ugyanezt csinaltad a budos monitoros topicban
mas:
es mint mar sokszor leirtam:
nem az a gond, ha egy ujonc, vagy akar egy addikt butasagot, ''lamasagot'' kerdez, vagy egyszeruen nem ert a dologhoz - a baj az, amikor nem is probal meg emberi kommunikaciot kialakitani
lp a 200 vs 400 mhz ram topicban is mi volt a nyitohozzaszolas? ''segitsetek'', vagy valami hasonlo - nem irta le a konfigot, a bios beallitasokat, az oprendszert, a tesztprogramokat, azok eredmenyeit es meg sorolhatnam, valamint ertelmes kerdes sem volt -
lol
senior tag
szvsz iszonyat szemétség volt, hogy leszóltak aki nem ért hozzá huzzon a p*csába? nagyon sajnálom, hogy így indult itt a forumozásod.... de Te is elkövetted a hibát, hogy nem jártál utána hiszen rengeteg topic, cikk stb foglalkozik ezzel... a petíció pedig nem ellened irányul, csak nálad csordult túl a rendszer...
-
Old Death
senior tag
Az a baj, h nagyon sok ember az olyan embereket, akik számukra pofon ergyszerű kérdéseket tesznek fel azt lehurrogják... de nagyon... te ott vagy hibás, h rossz helyen nyitottad... és sztem ezt úgy vették, h abszólút láma vagy és ezért csinálták...
Én kérek elnézést... persze volt olyan ember aki jókat írt...
Szerk.: Légyszí használd a válasz gombot.. mert így nem fogják érteni, h ezt kinek írtad!
Peace!
[Szerkesztve] -
Karelka
csendes tag
Mármint mire gondolsz????
[Szerkesztve] -
Ger|||
aktív tag
ez egy nagy baromság.
-
A.P.I.
aktív tag
Nem olvastam végig ezt a baromkodást, a téligumis topic óta kímélem magam.
Maradjunk annyiban, hogy űberfaszaőskövülettől is olvastam már olyan topicot, hogy szétfejeltem a billentyűzetet a röhögéstől, ill.megkérdőjelezem az illető(k) szellemi képességét, ami önmagában azért nem baj, mert nincs benne az alapelvekben, hogy hülyék nem regelhetnek.
Példálózni nem fogok, mert elegem van a vicsorgós-anyázós topicokból.
Részemről ennyit erről, szarok rá hogy mi lesz ennek a vége. -
Karelka
csendes tag
Sziasztok!!
Elősször elnézést szeretnék kérni tőletek!!! Igaz nemtom mért kell egyből ''petíciót'' felvetni, lehúrogni az illetőket! Azért mert ilyen problémával még nem találkozott és segítséget szeretne kérni olyanoktól, akik esetleg hasznos információval tudnak szolgálni! Én konkrétan nem tudtam (akármekkora szégyen is) hogy proci FSB függő a RAM lekezelése!
Azért írtam azt hogy, segítsetek, mert az ''AIDA32 és társai'' 200Mhz.-esnek látja, holott az NF7-es alaplap támogatja a 400Mhz.-t. Nem tudtam hogy ez számotokra oly szánalmas kérdés!
De ha igen, akkor mégegyszer elnézést!!! -
micro
addikt
Beleolvastam a topic elejébe, és az Állatfarm jutott eszembe!
-
Fade_Away
őstag
Újra meguntam, hogy a netikett alapjaival nem tisztába lévő emberek bejönnek nem olvasnak vissza csak beröfögnek valamit amit 100* kitárgyaltunk aztán byez.
Úgyhogy nem bosszantom magam tovább avval, hogy ennyien nemismerik/ nemtarják be az alapvető netiketet... Tőlem a topic zárható itt érdemben evvel nemlehet foglalkozni. Sajnos.
Sorry ha elvetemült a hangnem de ha visszaolvassátok aszem érthető. -
l@czko
aktív tag
Ha úgy érzed,hogy én megsértődtem ezeken az üzeneteken,akkor tévedsz.Csak egy vélemény.Ennyi volt.
Egyébként légy erős: Az egészet végig olvastam.
De én többet nem foglak zaklatni,megígérem,mert látom,igen érzékenyen érint a dolog.
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
ha 4éve netezen forumokat olvasol akkor talán találkoztál már avval a netetikettel, hogy addig nemszólunk bele egy topicba amig legalább az utolsó 50 hozzászólást nem olvastuk el.
Ha elolvastad volna már 100* kijavítottam magam, hogy ez nem az újoncok ellen irányul.
De nemírom le még1* olvass vissza kilett ezmár tárgyalva! -
l@czko
aktív tag
Még valamit elfelejtettem:
Ha 15 percig látnám a topikok helyén a keresőt,valőszínű soha többet nem tenném be a lábam arra az oldalra. -
Majstor
senior tag
Hi!
Szerintem nem mindenki született zseni...
Ennek orvoslására a tudatlan újonc megkérdezi az okos veteránokat hogy-shmint és elöbb-utóbb ö is csúcs zeni lesz...
Nyit egy Topicot amelyre az ösrégi tag szétröhögi a fejét...szerintem így van rendjén...ezek a topicok kicsit felldobják a hangulatot
A keresöt pedig lehet használni...de ha a kérdésére ott nem talált választ akkor vagy fél hétig irogat a totyikokba hogy tudjonn nyitni egy sajátot, vagy egy másik totyikba beírkál nem odda illö kérdéseket...
Hát én nem tudom...nekem így kóser a dolog...de ti tudjátok! -
l@czko
aktív tag
válasz
Fade_Away #173 üzenetére
Csak egy aprócska,szürke vélemény:
4 éve netezek szinte minden nap,több mint 8 órát.Láttam már pár fórumot életemben,de speciál a PH-ra még soha nem regisztráltam magam.Nem tudom miért.Talán nem figyeltem fel rá eléggé.De ez pár napja megváltozott és ''újonc ''-ként lám itt vagyok.
Erre - bevallom - kissé megrökönyödve olvasom a sok régi PH tag véleményét erről a korlátozásról.
Szerintem az a mod és az a user,aki nem veszi tudomásul,hogy semmilyen fórum nem létezhet hülye kérdések és topikok nélkül,az jobb,ha befejezi a munkát/olvasgatást.Ez az én véleményem.
A másik,hogy nem valószínű - szerintem - az,hogy új topiktémáim milyensége attól függ,hogy éppen a PH-n milyen státuszban vagyok.
Ezen sztem kicsit rágódjatok el,mert lehet,hogy kényelmetlenséget okoz a sok ismétlés és ''hülye'' téma szűrése,de szerintem hadd maradjon a szabad topiknyitás már alapvető jog egy nyílt fórumon.Vagy akkor korlátozzátok le annyira,hogy csak a régi tagok fórumozhassanak és nem lesz vita.Folyton értelmes topikok nyílnak majd és nem lesznek hülye kérdések.
Ennyi volt és elnézést a szófo....ért,de kijött belőlem!Sorry! -
Fade_Away
őstag
azthiszem belefáradtam abba, hogy senki se olvassa végig legalább az ucsó 50hozzászólást bejön ide ideröfög valamit amit már 100* letárgyaltunk azt csókolom.
ergo az ilyen hozzászólásokra nem is fogok többet válaszolni....
ha bunkó vagyok ezért hát azvagyok -
Fade_Away
őstag
válasz
mefistofeles #170 üzenetére
egyetértünk ésha végigolvastad volna a topicot akkor ez a hozzászólás se született volna meg.....
-
Fade_Away
őstag
szvsz már 100* leírtam, hogy nem avval van a próbléma ha ismeretlen témának topicot nyitsz.
a probléma azzal van, hogy létező topicoc lesznek közel azonos névvel újra kreálva, avval, hogy idióta topicoc nyilnak mert egyesek nemtartják be az alapelveket..... de nemírom le mégegyszer olvass vissza! -
Fade_Away
őstag
idézek magamtól:
''Nem az újoncokat akajuk korlátozni! NEM EZ A CÉL! A cél, hogy kevesebb értelmetlen, felesleges topic nyiljon itt a phn. Teljesen mindegy, hogy érjük ezt e! Jópár 5letet halottunk itt aminek semmi köze nincs az újoncokhoz és valszeg beválna.''
egyébként tényleg ha nemvagy hajlandó legalább az ucso 50hozzászólást elolvasni akkor már bocs a hangnemért de ne pofázz bele.
[Szerkesztve] -
dove
csendes tag
válasz
mefistofeles #170 üzenetére
agree, le a nagyképű köcsögökkel
-
mefistofeles
veterán
Tudod Fade Away, nem azért mert újonc vagyok, de nagy ''öregektől'' is láttam már értelmetlen, ökör topicokat, és azért mert ITT valaki újonc még nem biztos, hogy hülye!A 100 hozzászólás per hét alakok, nem garantáltan 150 IQ-s tuti problémákat boncolgató, alkotó bölcsek.
Egyébként szeretem a prohardvert, és ha a felvetésed célba ér, akkor sem leszek öngyilkos.....
[Szerkesztve] -
dj.saabe
aktív tag
j ötlet én mindenképen támogatom csak kicsit eltérő hozzáálásban. szerintem egy olyan rendszert kelen kiépiteni hogy. az újjonan regisztráltak mondjuk 15 percig a regelés után a topicoc helyén csak a kereső legyen és alatt egy magyarázó szöveg hogy még véletlenül se rémüljön meg. és akkor tuti hogy legalább eggyzser használná a keresőt !
-
deedee
őstag
durva a topik cím és a célja.neked buta a kérdés mert kiba..ott profi vagy a pc-s területen,de sajnos nem mindenki okleveles vagy diplomás informatikus,''bíl géc'' stb. mint a te isteni nagyságos személyed!!!sok újonc és én is nap mint nap belebotlok olyan hardweres vagy szoftveres kérdésekbe amelyek számomra/számunkra/ nem igazán érthetőek és tiszták.éppen azért lógok sokat itt a ph-n,mert eddig minden kérdésemre UDVARIAS választ kaptam,amit ezúton is köszönök mindenkinek.ha valaki kezdő és tanulni akar a ''nagyoktól'' az miért baj?ha szerinted hülye egy kérdés,akkor ne nézz be a topikba és kész!!!!
-
Old Death
senior tag
Hmmm mi lenne, ha a regisztráció végére , amikor az Alaplelveket el kell fogadni (amit sokszor csak kipipálnak olvasás nélkül), oda lenne írva, h ''Légyszíves használd a keresőt mielőtt új topicot nyitnál!''? egy kis indoklással...
-
fene_vad
senior tag
ecceru megoldas:
topikinditas elott felbukkano felirat:
- ''hasznaltal mar internetes keresot a problémád megoldására? sokszor gyorsabban talalhatsz megoldast, mint egy 1 forumon keresztul...'' 2 gomb, egyik: google(vagy mas), masik: tovabb topiknyitashoz---->
- ''használtad már a ph! keresojet? 2 millio hozzaszolas kozott talan van megoldas a Te problemadra is!'' 2 gomb, egyik: ph! kereso, masik: topiknyitas
- megjelenik a alapelveket tartalmazo ablak, amit be kell zarni ahhoz, h letre lehessen hozni az uj topikot, es amit ujoncok csak fel perc utan tudnak bezarni... igy talan legalabb 1x elolvassak...
a rosszindulatu kics tocsokat igy sem lehet kizarni, de a tobbi, ecceruen csak tudatlan kezdo talan korultekintobben hasznalna a ph!-t
es nem kell semmilyen diktatorikus eszkozt bevetni, nem kell banokkal dobalozni, ami ugy sem mukodne... epitsunk arra, h a legtobb irritalo topik a tudatlansag kovetkezmenye, amin felvilagositassal lehet segiteni
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Inkább az előélete alapján kellene tíltani a topic nyitás jogát, majd egy újabb határ utánn pedig a hozzászólás jogát is elvenni 1 hétre. Azt is tudom, miért nem jó ez, mert könnyen létrehozhat egy újabb felhasználót az illető, ezért kötelezővé tenném az e-mail cím megadását regisztrálásnál, és a címre egy kódot küldeni, amit beírva, élesztheti fel a tagságát az illető, addig pedig inaktív maradna. Ezteket már használják pár helyen. Talán hatásos valamennyire.
-
Fade_Away
őstag
ez viszont még a 9800 256bit miért jobb a 9800 128bitet is üti.....
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mert a myblog (Bővebben: link) szekcioban van
ott mindenki csak a sajat topicjaba irhat, max a moderatorok es hazigazdak irhatnak bele a topic-nyiton kivul
es ha minden igaz, lesz olyan ficsor, hogy barmikor szerkeszthetoek lesznek a hozzaszolasok
a blogokkal kapcsolatosan itt lehet reagalni: Bővebben: link, esetleg engem az aktualis OFF TOPIC-ban talalsz meg ezen kivul
es nem tartom lama kerdesnek
[Szerkesztve] -
moonman
titán
a megoldás szerintem semmiképpen efféle korlátozás lenne, sokkal inkább több moderátor, nagyobb odafigyelés. a rang nem tükrözi a hozzászóló értelmi színvonalát, hozzáértését, komolyságát.
-
VladimirR
nagyúr
eloszor is ismet megkoszonom a bizalmat, hogy valaki moderatornak ajanl (nem az elso, de gondolom ez is hasonlo komolysagu, mit a tobbi
) es ismet elmondom, hopgy nem lennek jo moderator - kiszornam a fel bandat
masodsorban pedig annak demonstralasara, hogy nem olyan egyszeru a dolog, mint hiszed, egy percet kapsz, hogy kivalogasd azon topic-okat (legalabb 5-ot, 5 kulonbozo hiba miatti ujraindulassal a PH!-n meglevo kb 50 db, 20 okbolbol ujraindulos topic kozul), amelyek alapjan nem nyithatok ''percenkent ujraindul a gepem - HELP!!!!!!!!!!!!!'' cimu topic-ot (joindulatom jelleul hozzaadom a felbukaknasohoz szukseges 5 percet is)
ora indul
|moonman|:
nem ez az: Bővebben: link? (hatha benez olyan, aki tudja a kerdesemre a valaszt)
[Szerkesztve] -
moonman
titán
személy szerint nemmel szavazok. nem is tudom már, miért nyitottam első topicom, de elhihetitek, hogy nem azért, hogy hol találom az ''any key''-t a billentyűzeten.
-
b0unCe
aktív tag
válasz
VladimirR #110 üzenetére
Van kb 15 MODERATOR. Kineveznek melle meg 5 embert akik sokat vannak fenn a PH!-n ilyen joszandekuak stb.. Pl teged.
5 percenkent kellene 1db moderatornak dolgoznia. A munka pedig nem tartana 1 percnel tovabb. Ha meg csak az ujoncok altal nyitott topicokat vizsgaljak akkor az kozel sem napi 300. Hanem kb 100. Igy csak negyed orankent kerul fel a varolistara 1db topic. 20 modoerator meg ezt nem tudna megoldani? -
MasOyama
őstag
Én nem támogatom. Mikor idejöttem, én is hülyeségeket kérdeztem, de megtanítottak rá. Mi van ha nem tudom feltenni a hülye kérdéseimet? Azért szeretek ide járni, mert mindegy, hogy miben kell segítség, itt 90%-, hogy megkapom rá a választ. Minden kezdet nehéz...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
sirály12 #131 üzenetére
a faszsagok irasat jelen esetben nem kimondottan rad ertettem, mint az a szovegkornyezetbol is kiderul - sokkal inkabb altalanossagban
azonban ingazad van, valamelyest rad is vonatkozik, bar lehet tulzo kicsit, de lassuk be, olyasmirol mondtal velemenyt, amirol mar megbeszeltuk elozoleg, hogy hjibasan lett felvetve
a ''nem irtam rolad semmit'' resz pedig jelen esetben igaz, viaszont egy multbeli eset miatt meg csunyan orrolok rad -
sirály12
őstag
válasz
VladimirR #122 üzenetére
Már megbocsáss, de akkor sem szeretem, ha valaki így ír rólam. Én sem írtam rólad semmit, te se tedd.
Már megbocsáss, de nem szeretem ha így írnak rólam:
''szard le
tobbek kozt errol is szol a topic, hisz az ertelmetlen temak tobbsege azert is nyilik (mint fenytebb kifejtettem), mert a juzer baszik olvasni, aztan faszsagokat beszel/kerdez''
Hát nem vettem észre, hogy ''faszságokat'' beszélek. Én a véleményemet írtam, és azt sem neked, úgyhogy szálljál már le rólam jó. -
Loretto
veterán
érdekes kérdés de vhogy mintha sérülést éreznék a dolog egészében.
igy mintha vhogy ütközne az alapelvekkel( én ugy érzem). -
VladimirR
nagyúr
-
Notes
senior tag
Szerintem #112-ben ott van az ultimate solution.
-
Boyfish
senior tag
Srácok mindenki volt újonc, mindenkinek kell idő még kitapasztalja a ph-t! Segítsünk egymásnak, és ne stresszeljünk mindenen!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
sirály12 #111 üzenetére
mar megbocsass, de nem is kulonosebben erdekel, hogy miert nem olvastad vegig, de ha ezt tetted volna, tudnad, hogy a topic fo kerdese nem tukrozi pontosan a temaindito allaspontjat
es megbocsass, de legyen az en dolgom, hogy mit mondok, valaki masnak
nem neked mondtam
az meg egy dolog, hogy kit mi erdekel es egy masik dolog, hogy minek van helye egy hardverforumon - szvsz focinak, politikanak nincs, mert ezek altalaban parttalan vitaba torkollanak
Agyasima: az aktiv tagok listajat alapul vev 4 online moderator van, sorrendben Kalandor, anaqer, lesaux es fLeSs
amokfutni hajnal 4 korul jo, bar akkor is korul kell nezni, mert lesaux, anaqer es Bash akkor is surun elofordul
Notes: mint irtam, ez tobb moderatort igenyelne, vagy a jelenlegiektol tobb munkat, de szvsz ez nem varhato el toluk, mivel munkajukat ingyen, segito szandekkal vegzik
napi tobb mint 300 temat megszurni es napi tobb mint 300 utbaigazitast eszkozolni szvsz igen munkaigenyes - tudom,mivel a blogomban reszben ezzel foglalkozom, s a minap a ''milyen alaplapot vegyek a processzoromhoz'' temaban majd masfel orat toltottem a topic-ok es cikkek kivalogatasaval - es ez csak egy gyakori tema a sok kozul
[Szerkesztve] -
perempe
veterán
Nyithasson újonc is nyugodtan topicot! (A bolhapiac is behalna.)
-
Agyasima
őstag
még jó, hogy vedit/RGB/stb nem onlány most.
Lehetne most egy brutális ámokfutást csinálni a PH!-n, uis ha jól sejtem egy online MODerátorunk sincs. Pedig vannak egy páran... -
lao ce
aktív tag
válasz
VladimirR #110 üzenetére
1)
''es vegezetul megjegyeznem, hogy van a redundans topic-oknak gyujtohelye, melyet azzal a cellel hoztam letre, hogy mikor mar kibeszelt temaban topic nyilik, akkor ne csak azt kapja az indito, hogy kereso bazdmeg, hanem kapjon nemi segitseget is, hogy merre induljon''
nagyszeru hely, nem is tudtam rola. szerintem kellene ra egy 'hivatalos' megoldas, nemi szoftverel megtamogatva. amugy egyetertek amit irtal ebben a hozzaszolasban.
2) szerintem egy redundas topikot nyito ujoncnal is bunkobb aki csak arra kepes hogy bekaparja azt, hogy 'hasznald a keresot bammeg'. szerintem ez sokkal negativabb a ph szinvonalara nezve mint egy kerdes egy topikban ami mar otodszor lett felteve.
valamennyire azert a torzstagoknak vendeglatoknak is kellene lennie, es nem kellene tul felsobbrenduen hozzaallni, foleg hogy van egy olyan erzesem hogy a nagy hasznald-a-keresot hozongok tudasa nem er fel a csendben valaszolokeval.
3) foleg a gyujtohelyek hozzaszolasait nagyon nehez ertelmezni legtobbszor. ki kinek es mire valaszolt - ha valaszolt egyaltalan a kvazi-offtopikok kereszttuzeben. pedig azert olvastam az ulysess-t.
le a gyujtohelyekkel. abszolut kereshetetlenek es hasznalhatatlanok. -
Notes
senior tag
Támogatom a kezdeményezést, némi konstruktív módosítással:
MINDENKI csak úgy tudjon topikot nyitni, hogy előtte a topik címe, és a nyitó hozzászólás egy pufferbe kerül. Ezt a puffert a moderátorok rendszeresen ellenőrzik. Ha a nyitandó topik valóban értelmes, akkor egy gombnyomással engedélyezi, és a topik megjelenik a PH!-n. Ha hülyeség, vagy már ezerszer volt, akkor egyszerűen törli, anélkül, hogy mi ebből bármit is észrevennénk. A topiknyitó pedig kapna egy automatikus e-mailt, hogy a topikja xy ok miatt nem jött létre. Esetleg a moderátor ehhez még hozzáfűzheti korábbi topikok linkjeit stb.
Szerintem ezzel a módszerrel meg lehetne szűrni a topikismétléstől RGB-ig mindent.
Szerintem...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Fade_Away #107 üzenetére
szard le
tobbek kozt errol is szol a topic, hisz az ertelmetlen temak tobbsege azert is nyilik (mint fenytebb kifejtettem), mert a juzer baszik olvasni, aztan faszsagokat beszel/kerdez
b0unCe: ezzel a varoszobas felvetessel az a gond, hogy az elmult honapban, szinte pontosan 10000 topic nyilt - ez ugye tobb, mint napi 300 topic, amit annak a par moderatornak kene megszurnie, aki epp online - es elarulom, hogy egy temaban kivalogatni a mar letezo temakat nem megy 1-2 perc alatyt, ha alapos akarsz lenni - ha meg nem vagy az, akkor nem vaghatod a juzer fejehez, hogy volt mar
Panther: akor mi legyen?
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Én személy szerint nem támogatom a topik alapötletét.
-
_Petya_
őstag
Újabb újonctopic:
Bővebben: link
Petya -
Fade_Away
őstag
válasz
sirály12 #100 üzenetére
Nem az újoncokat akajuk korlátozni! NEM EZ A CÉL! A cél, hogy kevesebb értelmetlen, felesleges topic nyiljon itt a phn. Teljesen mindegy, hogy érjük ezt e! Jópár 5letet halottunk itt aminek semmi köze nincs az újoncokhoz és valszeg beválna.''
és sorry a stílusért de te voltál kb az 5. hozzászoló aki nemolvasta végig az elöző 20 hozzászólást és úgy szólt hozzá! -
b0unCe
aktív tag
Remelem ez egy megoldas
Ahogy mar sokan leirtak elottem, a rangtol nem fugg a hulyeseg merteke. Mivel a moderatorok altalaban nem hulyek(azert lettek ok kivalsztva erre a posztra mert ehhez ertenek) ezert nekik kene eldoneteni, hogy eletkepes-e a topic vagy sem.
Amikor egy PH!-s (vagy ha nagy lenne a lazadas, akkor csak ujonc) meg akar nyitni egy topicot akkor az egy olyasfele ''varoszobaba'' kerul (meg nincs aktivalva ekkor a topic) es egy eppen jelenlevo moderator belenezne, hogy mi is lenne az elso hozzaszolas es a cim. Ha ugy dont, hogy hajra ez mehet, akkor kipipalja es mar benn is van az aktiv totyikok kozott es hozza is lehet szolni.
Evvel ki lehet kerulni a sok flame es off topicot.
- Ha mar fel lett teve ez a kerdes (van ilyen topic) akkor egy privat uzenetet kap a ''majdnemtopiknyito'', hogy ''mar van ilyen topic hasznald a keresot''
-Vagy: Hulye kerdesstb
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ha valaki annyira nem ert hozza, hogy kerdezni sem tud, az jobban teszi, ha a gepet szervibe viszi, mert lehet, hogy lenyuljak, de meg mindig jobban jar, mintha szakertelem nelkul elkezdi mondjuk le-, vagy felszerelni a cpu hutobordajat (ugye pillanatok alatt kesz a lesarkazas)
es ezt minden rosszindulattol mentesen mondom, hisz aki nem tudja elnondani, hogy mi baja a szamitogepenek, az hogyan akarja megjavitani?
en a sajat gepemen tanultam meg, hogy kell egy pc-t szetszedni, osszerakni, megjavitani, minden kulso segitseg nelkul - de ez nem jelentoi azt, hogy zseni vagyok, sokkal inkabb azt, hogy millio egy alkalommal csinaltam meg nagyobb kart, de legalabb megtanultam tisztessegesen
volt, hogy ket napon keresztul tanultam az autoexec.bat es a config.sys (bar vannak akik azt sem tudjak mar, hogy ezek mire jok) optimalis beallitasat, s a leheto legtobb memoria felszabaditasat, mert maskent nem indult el a windoze telepito
ez itt nem onfenyezes akart lenni, csak annak szemleltetese, hogy internetes forum, mitob binternet nelkul is meg lehet oldani egy-egy problemat, tehat kizart, hogy:
a) eletvbevagoan fontos, hihetetlenul surgos az adott kerdes
b) nem kepes a temaindito egy normalis nyitohozzaszolasban tisztesseges kerdest feltenni - megcsak meg sem probalja, elintezi azzal, hogy ''tema adott vazze, valaszoljatok de man jelleggel''
OKS? -
I_Am
veterán
5 OFF, aztán legfeljebb nem OFF-ba menne a post. Ez a része amugy sem érdekes, ha nem chat-szerű a dolog.
Furcsa mód, mikor az index-en a fotózz fórumára regisztráltam kifejezetten azért tettem mert érdekelt volna info digitgépről, tartozékról. Nem tudtam totyikot nyitni (nem is akartam), inkább megkerestem a kérdésemre a választ.
Tudjátok egy gond van, hogy az emberek manapság mindíg másoktól várnak segítséget, ahelyett, hogy vennék a fáradtságot és maguk próbálnák megoldani a dolgokat.
Akinek nem inge.......
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest