- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
gondolom nagyjából rámcéloztál, ezért hát némiképp tisztázom a dolgot...hosszú évek óta kipróbáltam mind a 2 játék demoját, ez volt az első pes amivel játszottam....igazad van, a pes jobb, játékélményben verhetetlen....és valószinűleg azzal fogok elkezdeni játszani, persze kipróbálom a fifát...tehát én nem fikázom a pest itt.....sőt, nekem nagyon bejön a realizmusa...nagyon...pes után fifázni nagyon fura..egyrészt a hatalmas méretű labda miatt is, másrészt a rugás és passzolás is olyan, mintha egy strandröplabda lenne...és ha ugy is tűnt hogy fikázom a pest, az csak azért lehetett, mivel sokáig fifa párti voltam, és egyszerűen felfoghatatlan, hogy 5 év alatt semmit sem fejlődött pc-n..és igy a másikban próbálom keresni a hibát..amugy grafika ide vagy oa..mindegy, a pes tényleg jobb
hdtv-m nincs, kénytelen vagyok a pici kis monitoromon élvezni a látványt...valósziűleg egy rendes nagy tv-n szebb az egész...de ez msot nálam nem megoldható...amugy meg lehet azért nem jön be a grafika, mert a demoba nem pont egy nappali mérközést raktak be...
-
Breki
veterán
PES 2009 Revolution Patch 1.0
This is the PES 2009 Revolution Patch 1.0 by BECKS23LA
100% Real names
100% Real badges
Updated Rosters
100% Transfers for all Leagues
Beta version of Bundesliga
New Boots
Some relinked kits Ex.: Arsenal-Everton-Chelsea-Mexico...PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1
PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.0
-
Breki
veterán
Kitserver meg loadmixer elég alap dolgok a Pes-hez évek óta
itt pl a Pes iskolában egy Pes5-ös leírás hozzá
[link]Lényege, hogy kiegészítőket egyszerűen be lehet rakni a játékba illetve
pl stadiumserverrel lehet akár 500 stadion is, ballserverrel 1000-2000 labda közül lehet választani stb.És megkönyíti a kiegészítő telepítéseket pl a korábbi háló telepítés annyi volt hogy bemásoltam a megfelelő letöltött file-t a megfelelő img könyvtárába és kész is kb 5 másodperc alatt
Ennél egyszerűbb nincs.

Loadmixer a kitserverben található kiegészítő

Itt látható felbontástól kezdve kameráig miket lehet benne állítani
és látható hogy 1920*1080-as felbontásban játszom ezt nyomom ki full HD TV-re
Akartam egypár felvételt készíteni nektek, hogy megmutassam milyen fantasztikusan néz ki, sajna monitoron nem adja vissza azt a képet.Pl van olyan esős mecs ami monitoron teljesen sötét úgymond ronda alig látható mintha nem lenne felkapcsolva a világítás, namost ugyanez HD tv-n teljesen tökéletes.
Sajna ezt csak a TV-t lefényképezve tudnám valamennyire visszadni.
De talán ezek a videók megmutatnak vmit belőle bár ez a video is HDtv-n lejátszva teljesen más képet ad
Manchester United vs Dynamo Kyiv in the Champions League
[link]Become legend Gameplay
[link]A másikra tudod hogy elég sokat játszottam a Fifával
szinte egy teljes idényt lenyomtam a demóról nemis beszélve szval van összehasonlítási alapom.Kétségtelen javult az előző évihez viszonyítva ami kimondottan rossz volt de évek óta ennyit kéne javulnia ez a szint kb 2005-2006 között kellett volna.
És ez nem NEXT GEN és távolról a grafika szinte egy az egyben ugyanaz közeli képeknél javult vmelyest, de aki látta a konzolos verziót mint pl én az elszörnyed ettől a kinézettől.
És ezt jobbnak látni egy egyértelműen next gen-es és konzolon szinte ugyanolyan PES-nél hát az elég elborultság.
Most ilyenekre nemis térnék ki részletesen, hogy oldalhálón átlőtt labda gól, labda kosárlabdányi nagysága, vagy ilyen szabadrúgás,

Erről nemis beszélve
[link]Korábbi képek egyértelműen bebizonyították melyik az igazi grafika ezt még a fifások többsége is elismeri ezért dühitő olvasni, hogy vki ennyire ............
Nekem tökmindegy melyik a jobb évekig fifáztam, de ismerem mindkét játékot és idén PC teljesen egyértelmű, hogy a Pes a jobb én kívánom a legjobban hogy legyen a Fifa méltó vetélytársa, de sajnos nem az.
Ez nem azt jelenti hogy a pes hibátlan, de nem ilyen hülyeségekkel van gond amiket
itt egyes fifarajongók próbálnak írni, hanem pl hogy eddig a játék kilépegetett bl negyedöntőknél és Become valamelyik fordulójában.Grafika tehát tök egyértelmű a másikra át kell álni meg kell tanulni, de akinek ez nem tetszik hanem egyből ő akar a hero lenni az tényleg menjen fifázni.
Nekem aztán tök mindegy saját magával cseszik ki és fosztja meg magát egy élménytől.Ez nem elfogultság elég jól ismerem mindkét játékot évek óta gyártok kiegészítőket mindegyikhez szval elég jól látom pl a grafikai dolgokat.
De ez pes-es téma ha valaki a fifáról akar beszélni ott a fifa vagy pes topic
-
Breki
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
sejtettem
kitserverről loadmixerről ezek szerint nem halottál még
ugyanis settings.exe-ben egy csomó felbontás nincs benne alapbólelárulnád milyen felbontásban próbáltad ki a játékot?
esetleg láthatnánk egy ingame screent?És ugye a berakott képekre konrétan és ugyesen elfelejtettél reagálni

-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
PES 2009 Kit-Patch 0.12 by PES next-gen Editing Blog
Includes Kits for the following Teams: (new kits in bold)
EPL:
Arsenal
Aston Villa
Blackburn
Bolton
Chelsea
Everton
Fulham
Hull City
Manchester City
Middlesbrough FC
Newcastle
Portsmouth
Stoke
Sunderland AFC
Tottenham Hotspur
West Bromwich Albion
West HamPrimera División:
UD Almería
Atlético de Madrid
Real Betis
Sporting Gijon
Sevilla CFOthers:
Celtic
Rangers
SC InternacionalNational:
Austria
Bulgaria
Cameroon
Chile
Ecuador
Egypt
Finland
France
Germany
Hungary
Israel
Mexico
Nigeria
Paraguay
Poland
Romania
Russia
Saudi Arabia
Senegal
Slovakia
Switzerland
Tunisia
Uruguay+ Numbers & Fonts Updates for:
Liverpool
Manchester United
Athletic Club Bilbao -
Breki
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
nem védtem csak azokat hülyeségeidet cáfoltam, mert ugye mindegyikről kiderült
hogy az............elvakult és betokosodott te vagy itt
én mindkét játékot azért elég jól ismerem veled szemben.Te viszont folyamatosan hülyeségeket beszélsz látszik fogalmad sincs az egészről
De lássuk hogy állítod be high-ra a grafikát és nagyobbra a felbontást?
Ja és én belátom a betegségeit, de azok nem a te lázálmaid

Ez egy pes fórum, ha nem tetszik, van fifa vagy pes fórum oda lehet menni
fifás dolgaiddal
-
Breki
veterán
Egy újabb példa miért jó ilyen nincs másikban

-
Breki
veterán
lehet de ez tök egyértelmű
lásd fenti képek
ez nem olyan, hogy szubjektív dolog hanem teljesen egyérteműha meg ilyen elfogult irogasson ilyen valótlanságokat a Fifa vagy Pes topicbe ne ide.
A fifa kedveltebb?
kiknél?
14 éves kissácoknál akik élvezik, hogy a Fifa egy aranyos árkád játék amiben hiróó lehetsz..ez kell a kis srácoknak
De fogalmuk sincs az igazi focirólItt azért is meg kell verekedned, hogy beadhass a szélről
Szval holis népszerűbb?

Megverte a FIFA-t a PES 2009
Alaposan átalakult a brit multiplatform eladási lista élmezőnye a múlt heti eredményekhez képest, miután letaszította az élről a több hete vezető FIFA 09-et a Pro Evolution Soccer 2009. Az EA focis játéka így másodikként zárt, megelőzve a szintén frissen debütált Saints Row 2-t.
Negyedik helyre esett vissza a LEGO Batman, majd a Wii Fit, a Mario Kart Wii és a Force Unleashed követekzik, a mezőnyt pedig a Wii Play, Tiger Woods és a Hell's Highway zárja.
1. Pro Evolution Soccer 2009 (PC, Xbox 360, PS3).
2. FIFA 09 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
3. Saints Row 2 (Xbox 360, PS3)
4. LEGO Batman (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
5. Wii Fit (Wii)
6. Mario Kart Wii (Wii)
7. Star Wars: The Force Unleashed (Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
8. Wii Play (Wii)
9. Tiger Woods PGA Tour '09 (Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii)
10. Brothers in Arms: Hell's Highway (PC, Xbox 360, PS3)Szerintem pedig a Pes -es igazi foci vége lenne ha összegyúrnák ezzel a pc-s szutyokkal
De konzolosról is tudnék érdekes dolgokat mutatni
-
Breki
veterán

-
janeko
őstag
pár cikk úgy látszik rajtad kívűl mindenki látja, hogy melyik a szebb
lehet neki is saját véleménye, mindenki máshogy látja szerintem is akkor lenne a legjobb ha "összegyűrnák" a két játékot.. a fifába sok a hiba, de valamiért az a "kedveltebb" a pes meg profi játék jó-hangulatos minden, de vannak kisebb hibái a játéknak.. én pl. mind2-vel játszok
-
Breki
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
áhhhhhhhhhh hihetelen hülyeségeket beszélsz
hogy lenne egy tiszta recés évek óta változatlan Fifa ami csak közeli képeknél javult kicsit egy next-genes játéknál szebb?
lakkos hatás na az a baromság
a fifa mez szebb lol ilyen hülyeséget
itt egy alap fifa mez egyszerűen szörnyű
[link]tényleg nem mozog a mez P

A pes fejlesztő pedig nem ezt nyilatkozta és különben is csak poén volt

Komolyan ennyire elvakult nem lehetsz sztem te direkt provokálsz ennyire hozzánemértő nem lehetsz, be tudod állítani egyáltalán high-ra pes-ben a grafikát?
pár cikk úgy látszik rajtad kívűl mindenki látja, hogy melyik a szebb
[link]Pes 2009

Ez a fifás egyértelműen jobb grafiká, hát büntet.......
Ezek után tök egyértelmű melyik a szebb szval mostmár leállhatsz ezzel........
-
volvoguy
addikt
sztem jobb a fifa grafikája....pedig a pes tetszik jobban, valszeg azzal is fogok nyomulni, de egyértelmű hogy a fifa grafikája szebb...de csak és kizárólag a játékosokra értem ezt...az arcuk szebben kidolgozott, a hajuk..nézd csak meg robben haját a 2 játékban..a fifában mennyivel élethűbb...az izzadás, az a kissé lakkos hatás amivel ezt elérik...a ruhájuk...igaz egyik játékban sem lobog a mez, csak megdobták őket pár gyűrődés-hatással, de a fifáé szebb..nem véletlenül nyilatkozta azt az egyik pes-fejlesztő, hogy ha felajánljanák nekik a fifa grafikus motorját, boldogan elfogadná azt....és itt msot a PC-s játékokról beszélek, a konzolokon a fifa über, azt ne is vegyük számításba....
-
volvoguy
addikt
sztem a tökéletes focis játékot a fifából és a pesből lehetne összegyűrni, lévén mind a kettőnek vannak ksiebb nagyobb gyermekbetegségei....a PES lenne az alap a remek hangulatával, játékmenetével, ráhúznák a FIFA grafikus motorját (és itt most nem a PC-s verzió papírközönségére gondolok) - persze megmaradnának a PES remek bejátszásai (gólörömök, cserék, szabálytalanságok stb..) - és mindemellett kapna az Adidas Live Season-hoz hasonló ficsőrt...persze ha a Konami minden negyed évben kiad majd egy patch-et, ami beállítja az aktuális igazolásokat, akkor ez utóbbi tárgytalan...
-
volvoguy
addikt
srácok hogy van az, hogy a konami megvásárolta a Premier Liga jogát, de mégsem szerepel a játékban a 20 felsőtáblás csapat, hanem csak pár....nem ugy van, hogy ha megveszik a bajnokság liszenszét, akkor szabadon minden csapatot belerakhatnak a játékba? Vagy külön a csapatok jogait is meg kell vásárolni? De hát akkor mi értelme azt hangoztatni, hogy Premier Liga liszensz ha nincsenek benne csapatok? Vagy ez a liszensz csak azt jelenti, hogy szerepelhet a Barclays Premiership logo a játékban? ennyi volna?
-
Breki
veterán
Atyaisten
ez most komoly?

-
volvoguy
addikt
hh nincsenek a játékosok cipőjén márkajelzések?
-
Hello!
A PES09-ben van menedzser mód mint pl. a FIFA-ban ? -
ProEvoFan
nagyúr
-
Breki
veterán
first patch for online transfers
if you want to use this patch for online just backup your cv02,because the online file is so diffrent with all transfers done.
it includes
robinho man city
senderos ac milan
baptista as roma
sno ajax
quaresma inter
d.suazo benficaand much much more
next patch will be included all missing national teams transfers
-
Breki
veterán
Kijött a hivatalos patch
-
volvoguy
addikt
már itt mindenki agyon dícséri a pes valósághű játékmenetét, ami valóban az is, és érdekelne, hogy megvalósult-e az a játékban, hogy például ha vezet a csapatom, akkor az ellenfél elszántabban próbálkozik, vagy ha én csak 10 emberrel játszom, akkor az ellen ezt megpróbálja kihasználni, és kemény offenzivát indit ellenem, illetve stratégiát vált...??
-
mongi_
aktív tag
Köszi a segítséget mindenkinek! Megoldódott a gondom.

-
mongi_
aktív tag
Hol lehet, illetve hogyan kell beállítani, hogy két játékos játszhasson, az egyik billentyűzettel, a másik pedig karral a PES-ben?

-
Carvus
senior tag
online patch mikora várható? amúgy fasza a gém

-
Breki
veterán
Szerintem meg nem
leirás alapján nem látok benne relinked mezeket
Én inkább a gamingacces patch-ot ajánlanám alapnak azt ugye Arielék folyamatosan fejlesztik és esetleg ilyeneket
Pes 2009 new patch
This is the best patch of pes 2009 , i have used gamingacces patch , edit files, badges and real team names , players have their own boots
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
én inkább a Community Patch 0.2 Beta--t ajánlanám abban a mezek is jobban benne vannak és ezzel az option filével nemtudom hogy működnek együtt a relinked mezek.
De elvileg gondolom az options file-t be kel másolni a dokumentumok konmami-s könyvtárába felülírva az eddigi-t illetve gondolom kitserver kell a többi dolognak tehát annak megfelelő könyvtáraiba kell másolni.
De biztos van hozzá readme
-
volvoguy
addikt
ez a Burgum Patch v0.2 jelenleg az ami mindent visz, tehát ez a legújabb, legfrisebb, amibe mindet belepakoltak, és a PES összes hiányosságát pótolja?
-
Doom
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tavaly Negotiations-nek hívták a menüt, idén még nem próbáltam.
Elég egyszerű volt a használata, lehet keresni mindenféle szempont szerint, majd ajánlatot tenni neki fizetésre és transfer point-ra (alapból asszem azt ajánlja fel, amennyit kapni szeretne ő meg a klub - talán, de nem vagyok biztos benne). A listában a játékos mellett lévő szám 0-100-ig jelzi a hajlandóságot az átigazolásra.
Ha a saját csapatodban lejár valakinek a szerződése, akkor ugyanezt kell eljátszani, csak ott ugye az a tét, hogy megtartsd.
Következő hétre dől el az ajánlat sikere.
Néha más klubtól is jön ajánlat, ilyenkor visszautasíthatod, elengedheted vagy put on hold, ez nem tudom mi
.
Alapból is átadólistára teheted egy játékosodat, ha szabadulni akarsz tőle, akkor valszeg jön majd rá ajánlat.
Nagyon röviden ennyi.
De az említett oldalon ott van oldalt a menüben, én is onnan tanultam. -
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Őszinténszólva nem tudom csak úgy emléxem annó volt ilyen
Esetleg írd be itt a keresőbe, hogy Master League sztem visszaolvasva sok infót találsz róla
-
nemcso
őstag
Burgum Patch v0.2
"Features:
- All real team names
- All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
- All real stadium, league & cup names
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
- All real player names for National teams
- Arsenal relinked kit (this was for test only)
- New ballpack (thanks to Bendit)
- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
- Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)" -
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én ezt a részét nem nagyon használtam mivel rendes csapatokkal szeretek lenni, nem kapu csapatokkal vagy igazolgatásokkal.
ML-t is rendes Juve kerettel játszottam igazolások nélkül.
dE HA JÓL EMLÉXEM EZEK LE VANNAK ÍRVA A ml-ES PESHUNGARY-S CIKBEN AZT KERESD MEG.
ops bocsi a caps lock-ért
-
Breki
veterán
" A Konami november elejére tervez kiadni egy kisebb javítócsomagot a tegnap megjelent Pro Evolution Soccer 2009-hez. Ez érinti az Xbox360, PS3 és a PC-s változatokat egyaránt. A gyorsan készülő tapasz a játékba licenszelt csapatok számát fogja gyarapítani. A listán eddig is szereplő, a Premier League-ben játszó Liverpool és Manchester United mellé nem rég a Spanyol Ligából csatlakozott az Atletico Madrid, Sevilla, Racing Santander és a Valladolid is. Továbbá az aktuális igazolások terén is rendet tesz a patch, például a Manchester United 9-es számú mezébe bújtatja a bolgár Dimitar Berbatov-ot, vagy pl. törli Shevchenko-t a Chelsea csapatából, csak hogy a legfontosabbakat megemlítsük
"A Konami fejlesztői a hibajavításban átalakítják a labdavezetés folyamatát, és változtatnak az irányításon is, amivel könnyebb lesz a trükkök végrehajtása, és végül a Theatre of Legends funkció is beépítésre kerül, aminek a segítségével a visszajátszásainkat oszthatjuk meg."
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az ML_ről sztem a Peshungary-n találsz bővebb leírást
DE én inén inkább a Become de Legend módot ajánlanám
[link]ML-t tavaly lehetett rendes csapattal és ismeretlenekkel is játszani, idén még nem próbáltam, van elég újdonság
Addig egy kis infó egy Pes5-ös cikkből ami erről szól
" talán csak a Master League szorul bővebb magyarázatra: klubcsapatunkkal gyakorlatilag szezonokat játszunk egymás után (a bajnokik mellett kupaküzdelmek is lesznek), mindeközben edzőmeccseket játszhatunk, játékosokat adhatunk-vehetünk, fiatal tehetségeket trenírozhatunk, megpróbálhatunk felkapaszkodni az első osztályba, majd elindulni a „nemzetközi” kupák valamelyikében, és megnyerve azt a csúcsra jutni. A nemzetközi szó azért kapott idézőjelet, mert már a konkrét bajnokság is az: a játékban szereplő összes klubcsapatból alakul ki a négy divízióra osztott mezőny, induláskor pedig megválaszthatjuk, melyikben kívánunk szerepelni. Tapasztalataim szerint a csapat sikerei mellett a legnagyobb játékélményt a fiatal tehetségek felkarolása nyújtja - a meccseken tapasztalati pontokat szereznek, amelyek az egyes tulajdonságaik növekedésére lesznek hatással (pl. rúgunk vele egy-két gólt, és megnő a lövőereje és pontossága). Ha mondjuk 18 évesen megszerzünk bagóért egy született zsenit, kellő odafigyeléssel és törődéssel két-három év alatt a csapat meghatározó játékosa, illetve világsztár válhat belőle. Remek, hosszú heteken át tartó, élvezetes szórakozást nyújthat ez a játékmód. "
-
Sirandrish
legenda
valaki aki régóta PESezik vagy csak szimplán tudja az mesélje már el hogy a Master League hogy is müködik pontosan!
Kiválasztottam a Barcelonat és tök idegen nevek vannak benne ráadásul érezhetően gyengébben is játszanak a valódi csapatnál..azt láttam hogy van exp meg vallami pontokat is kapok de azt mire és hogy tudom beváltani?
Gondolom itt valami olyasmi a lényeg hogy kapok egy tök gyenge teamet akit fel kéne tuningolni de hogy? valaki pls magyarázza el
-
Doom
aktív tag
Na, beírtam a sírásomat, erre a következő 5 meccsből 3gy, 2d. Lehet, valamit rosszul csináltam eddig...
Én regularon nyomom és nem vagyok hajlandó lejjebb menni. -
volvoguy
addikt
hát, én 2. nehézségi szinten 5 gólt vágok a liverpoolnak a barcával, de 3. nehézségi szinten már én kapok 5-öt és nem rugok egyet sem....
-
Doom
aktív tag
Nekem valahogy a játékosok nem akarnak jól mozogni, állnak egy helyben, támadásnál fut előre, aztán a 16-os vonalán visszafordul (?) mikor adnám be, sokszor rossz szögben passzol, úgy, hogy már az elején látszik, hogy az ellenfélé lesz. Néha az ellenfél passza elől kimozognak, pedig simán elcsíphetné. A játékosok mozgása is olyan nehézkesnek tűnik (csak az enyéimé, a gépé valahogy nem), lassan indul, lassan sprintel, lassan rúg, mintha ólomlábai lennének. Mondjuk a Paris SG-nel vagyok, ahol nincsenek valami top játékosok, de ezeket a tapasztalatokat a többi francia csapattal összehasonlításként mondom.
Valahogy az előző részt teljesen másnak éreztem (de még a demot is). -
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát ja, akkor kicsit unalmas lenne
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja, de a valóságba se

-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát trükkös, meg kell szokni

-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja, meg az is furcsa, hogy ha véletlenül 100-böl 1x kapásra jön a labda 3 méterről is kitudom lőni a stadionból

-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
mondjuk az még tetszik benne, hogy akkor is próbál fejelni, ha kevés az esély arra, hogy elérje az tetszik még nagyon
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja, értem

-
Sirandrish
legenda
a lövés azért olyan amilyen mert a játékos abba az adott pillanatban(legalábbis majdnem) lengeti be a lábát amikor a kapurarugást nyomod..és ha közvetlen a lába alatt van a labda akkor nem tud csipőböl ráhajlani és csüddel megküldeni...az csak a fifa figuja hogy a labda a lábaközött és akkor a saját tengelye körül forgó játékos ugyanugy küldi meg a bogyeszt mintha tökéletes kapáslövés lenne.

-
janeko
őstag
Breki jelentkezek.. megmondom őszintén a játék jobb mint a fifa (grafikailag), viszont a lövés meg a sprint elég furcsa.. ezekre nincs valami patch?
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
Német bajnokság nincs benne most készült el a Bundesliga patch
Ha tényleg belga, svéd, dán bajnokságokkal akarsz játszani akkor neked tényleg a fifa való
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Stadionokból ezek nagyjából benne vannak talán Stamford Bridge nem de majd berakjuk
meg volt vmi az Old Trafford-al de most azt fejből nem tudom -
volvoguy
addikt
mely baknokságok és stadionok kerültek a játékba? gondolom a jelentősebb ligák, ha nem is hivatalos néven, de benne vannak: német, angol, francia, olasz, spanyol, meg talán még egy két apró nem?skót, holland, belga, portugál, svéd, dán stb....
na és a stadionok? igaiak vannak fanzázianéven (emirates, old trafford, stamford bridge, bernabeu, allianz arena, camp nou, stb...)?? -
volvoguy
addikt
lehet hülye kérdés, de ez a játék már megjelent amugy?mert volt ahol október 24. olvastam megjelenésként, de itt mintha azt olvastam volna, hogy többen nyomjátok, akkor nektek honnan van meg? vagy már megjelent?
-
Breki
veterán
GA Community Patch 0.2 Beta Ready!
After you install both versions you'll have
* New Menus (All Languages)
* 98% Premier League Transfers and new players created ( Fabio, Rafael, etc)
* Relinked Kits (numbers and fonts) for : Arsenal, West Ham, Everton, Manchester City, Chelsea
* Updated kits for : United, Liverpool, Celtic and Rangers
* Boot Pack
* All players names with low case
* Logos for Leagues and Teams
* FIFA Theme ( Music when players enter the stadium ) Check out the screenshots! Post your comments and suggestions belowCredits
-------Kitserver 8.5.0 : Juce
Kits : simonhibsey,SiRRi,Ragg,Bigstuie
Kitserver 8.5.0 : Juce
Boots : el_gordito, blingbling, Miguelstyle, Pack by WOLLY1979
Menus : Ariel Santarelli
Rosters : Ariel Santarelli (intially based on patch by Burgum)
Teams names and Leagues names : Burgum
Logos : Burgum and Asiat
FIFA Intro Music : coded by Ariel Santarelli
The GamingAccess Community patch, the OFFICIAL EASY WAY TO PLAY PES LIKE A REAL CHAMPION -
Breki
veterán
Ez nem fifa itt az emberek maguktól is helyeszkednek üresbe futnak., persze célszerű mecs előtt beállítani támadásnál ki hogy mozogjon.
Elvileg én mindig L1-el passzolok meg nyomogatom isaz L1-et sztem arra beindulnak
de az ilyen fifás dolgokat itt el kell felejteni.Aki bill-en játszik és csak azt nézi, hogy most fifás irányításom legyen már meg a fifában így volt ebben hogy van, az talán sose érti meg miért jó ez a játék.
Ajánlom mindenkinek a Become Legend módot ott ki lehet próbálni milyen üres területre futni labdát kérni és kapni játékos nézetben.

-
cettlee
őstag
nem lehet valahogy kiugrasztani a csaptársat hogy fusson üresbe?ha Q-t lenyomva tartom passz közbe akkor megindul utána az aki passzolt, meg a C-töl is megindul, de csak azaz ember indul el ameikkel passzolok.olyat nem lehet hogy labdamentes játékost futtatni üresbe? mint fifánál pl a Q-val.
-
Breki
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
nincs a rajongók csinálják a rosterfrisítést
bár most jön vmi ilyen patch frissítésekkel keretekkel meg miegymással
De általában ez mi jobban megcsinájuk mint a konami vagy akár az ea
Külön fórumok vannak erreDeha neked ilyenek meg magyar kommentár a fontos jobban teszed ha fifázol P
-
volvoguy
addikt
a pes-hez van online frissités, mármint az adidas live season-hoz hasonlóan működő frissités?
-
Breki
veterán
na akkor válaszok vmelyxik sokadszorra
"és nem értettem azokat, akik a pes-el nyomják, hogy hogyan is lehet oylan játékkal játszani, amiben fantzia nevek vannak."
Egyrészt úgy, hogy egy játékban nem az a legfontosabb másrészt meg úgy hogy talán már a teljes játék kijövetele napján megvolt rá a patch, harmadrészt csak ott vannak alapból is fantázianevek ahol nincs licensz. Ugye ez EA üzletpolitikája

Szinkron, hát én majdnem a teljes idényt végignyomattam az új fifával leszedtem hozzá
a magyarosítást de a végén már nagyon idegesített a sok hülye ismétlődő szöveg, pontatlanság teljesen más szöveg mint ami történik stb.Pes 2009 olasz kommentárral ezerszer jobb hangulat, örülök, hogy végre nem kell hallgatnom az unalmas egyenszövegeket.
A patchekről mint készitő illetve ilyenekben résztvevő biztos azt fogom mondani hogy jók, persze teljes mindent javító és cserélő patchra várni kell, de pl a Gamingacceses patch elég profi lesz
This is the Gamingaccess Community Patch 0.2 Beta for PES 2009.
Updated October 20: Soon we will be releasing the next update for Gamingaccess Community Patch that will include
Real kits
numbers and fonts for
Manchester United
Liverpool
Arsenal
Everton
Manchester City
West Ham
Newcastle
We will also ATTEMPT to make a more stable game. Raise awareness of the risk of playing at HDGondolom szokatlan de peshez teljes egész játékot szinte átalakító nagy patchek is ki szoktak jönni, sokkal könyebb szerkeszteni mint a fifa-t.
Ja és akkor még nemis beszéltem a játékban lévő editálási lehetőségekről pl face scan rendszerről még nemis beszéltem amivel tudtommal 400 arcot lehet berakni eredeti fényképről csomó editálási lehetőséggel

Új hozzászólás Aktív témák
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ja és kösz a választ 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)