Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Kitserver meg loadmixer elég alap dolgok a Pes-hez évek óta
itt pl a Pes iskolában egy Pes5-ös leírás hozzá
[link]Lényege, hogy kiegészítőket egyszerűen be lehet rakni a játékba illetve
pl stadiumserverrel lehet akár 500 stadion is, ballserverrel 1000-2000 labda közül lehet választani stb.És megkönyíti a kiegészítő telepítéseket pl a korábbi háló telepítés annyi volt hogy bemásoltam a megfelelő letöltött file-t a megfelelő img könyvtárába és kész is kb 5 másodperc alatt
Ennél egyszerűbb nincs.

Loadmixer a kitserverben található kiegészítő

Itt látható felbontástól kezdve kameráig miket lehet benne állítani
és látható hogy 1920*1080-as felbontásban játszom ezt nyomom ki full HD TV-re
Akartam egypár felvételt készíteni nektek, hogy megmutassam milyen fantasztikusan néz ki, sajna monitoron nem adja vissza azt a képet.Pl van olyan esős mecs ami monitoron teljesen sötét úgymond ronda alig látható mintha nem lenne felkapcsolva a világítás, namost ugyanez HD tv-n teljesen tökéletes.
Sajna ezt csak a TV-t lefényképezve tudnám valamennyire visszadni.
De talán ezek a videók megmutatnak vmit belőle bár ez a video is HDtv-n lejátszva teljesen más képet ad
Manchester United vs Dynamo Kyiv in the Champions League
[link]Become legend Gameplay
[link]A másikra tudod hogy elég sokat játszottam a Fifával
szinte egy teljes idényt lenyomtam a demóról nemis beszélve szval van összehasonlítási alapom.Kétségtelen javult az előző évihez viszonyítva ami kimondottan rossz volt de évek óta ennyit kéne javulnia ez a szint kb 2005-2006 között kellett volna.
És ez nem NEXT GEN és távolról a grafika szinte egy az egyben ugyanaz közeli képeknél javult vmelyest, de aki látta a konzolos verziót mint pl én az elszörnyed ettől a kinézettől.
És ezt jobbnak látni egy egyértelműen next gen-es és konzolon szinte ugyanolyan PES-nél hát az elég elborultság.
Most ilyenekre nemis térnék ki részletesen, hogy oldalhálón átlőtt labda gól, labda kosárlabdányi nagysága, vagy ilyen szabadrúgás,

Erről nemis beszélve
[link]Korábbi képek egyértelműen bebizonyították melyik az igazi grafika ezt még a fifások többsége is elismeri ezért dühitő olvasni, hogy vki ennyire ............
Nekem tökmindegy melyik a jobb évekig fifáztam, de ismerem mindkét játékot és idén PC teljesen egyértelmű, hogy a Pes a jobb én kívánom a legjobban hogy legyen a Fifa méltó vetélytársa, de sajnos nem az.
Ez nem azt jelenti hogy a pes hibátlan, de nem ilyen hülyeségekkel van gond amiket
itt egyes fifarajongók próbálnak írni, hanem pl hogy eddig a játék kilépegetett bl negyedöntőknél és Become valamelyik fordulójában.Grafika tehát tök egyértelmű a másikra át kell álni meg kell tanulni, de akinek ez nem tetszik hanem egyből ő akar a hero lenni az tényleg menjen fifázni.
Nekem aztán tök mindegy saját magával cseszik ki és fosztja meg magát egy élménytől.Ez nem elfogultság elég jól ismerem mindkét játékot évek óta gyártok kiegészítőket mindegyikhez szval elég jól látom pl a grafikai dolgokat.
De ez pes-es téma ha valaki a fifáról akar beszélni ott a fifa vagy pes topic
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest