Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
én nem tudom ki miket mennyit és hogyan rakja be, de tény, hogy az oldal, és a kommentírás betöltését belassítja, pedig nicns gyenge gépem, a netem is 4megás, és firefox-ot használok, ami gyorsabb mint a IE...de mégis másodpercek telnek el..míg betölt....meg azt látom hogy valaki egy hsz-be 3-at is beilleszt...miközben szép meg minden, na de annyira senkit sem izgatnak sztem..megvannak az erre hivatott videómegosztó oldalak, oda fel lehet tölteni a legszebb pillanatokat, és nem kell minden félpáyláról eleresztett, meg minden sikeres csel után szétgifelni a topikot...egyébiránt nem hinném, hogy ennek a moderátorok is örülnének....
-
volvoguy
addikt
ne rakjátok tele a topikot meg a hozzászólásokat gif képekkel, mert rohadt lassan tolti be a lapokat a böngésző!!
-
volvoguy
addikt
annyit még meg tud vki mondani, hogy tudok csapattársat indítani, mert gyakran feltesz ia kezét..hogy passzoljak neki..ez eddig oké...de pl. a széleken a gyors játékosokat ritkán tudom csak kiahasználni, hogy üresbe fusson..van erre vmi mód?
-
volvoguy
addikt
üdv. érdekelne, hogy a játékban a stratégia gombokat hogyan érdemes használni? nyomkodom őket én, vagy auto-ra teszem, és vezérli magától?
-
volvoguy
addikt
na sikerült győznöm végre, de megszenvedtem...a demó óta kijöttem a gyakorlatból, regular szinten 15 perces meccsen hosszabbitásban 2-1 chelsea vs. pool...ugy hogy 9 emberrel játszottam a végén, de csak kihúztam vhogy...
-
volvoguy
addikt
vki összedobhatna egy iylen kis remek premier league eredményjelző/felirattáblát....csak hát aki spanyol bajnokikat nyomja, annak meg ez nem jó speciel...
-
volvoguy
addikt
jó meg én a kombókat kitalálom, nem az a fontos..hanem akkor, a lényeg, hogy eredeti beállitásokban a bal oldali stick és a d-pad az irányitás, jobb oldali analóg az analóg passz...és érdemes ugy felcserélni a villentyűket, hogy az analóg karokon legyenek az irányitás gombok, mert ugy jobban kézreáll, és ezek segitségével lehet cseleket elővarázsolni ugye?
-
volvoguy
addikt
na de várj...tegnap hogy átállítottam mindezt, azt kaptam végeredményül...hogy ugye a bal analóg-on maradt az irányitás, a d-padra átkerült az analóg passz (ezt nem használom) - és a jobb oldali analóg-ra szintén az írányitás került....tehát ha kedvem tartja a játékban akkor tudom irányitani mind2 analóg karral...ez nekem miben segit a cselezéskor? vagy itt arról van szó, hogy cselezni ebben a játékban ugy kell, hogy tekergetem az iránygombokat, és annak megfelelően cselez....? tehát a baloldalival irányitom, a jobb oldalit meg mozgatom a cselhez?
-
volvoguy
addikt
na, ha jól értelmeztem amit irtál, akkor a következőt sikerült elérnem...:
settings.exe-ben Controller menű alatt a Device-nél kiválasztottam az X360as vezérlőm....madj ezt követően a két belinkelt kép alapján a d-pad és a jobb analóg stick gombjait felcseréltem....tehát most mát a jobb oldali stick-el (amin az analóg passz volt) tudok cselezni és a d-padra került most az analóg passz...és működik....igaz még bele kell tanulnom, de akkor ez volt a lényeg ugye? d-pad és jobb oldali stick cseréje?
-
volvoguy
addikt
üdv. már kérdeztem, de mégsem jó...x360 controller-el tolom...amin ugye fel van cserélve a d-pad és a bal oldali analog stick helye....namármost nem változtattam semmit a beállitásokon...de se a d-pad, se semmivel nem tudok cselezni, a jobb oldali stick meg ugye a passz/lövés/emelés...settings-ben kell beállitani?
-
volvoguy
addikt
nézem a belinkelt gif-t, és azt látom, hogy mintha nálad sokkal szebb lenne az egész....jobban néz ki pl. mint nálam, pedig én max-ra toltam minden beállitást....hogy lehet ez? gondolom felraktál mindewnféle "állományjavitót" a játékhoz nem? ami iylen élethűbbé tette...vagy csak a monitor? de lehet hogy stadionja válogatja..nameg hogy nappal-este...fényviszonyok stb. mert tény, hogy vannak árnyékosabb, és egészen világos stadionok is
-
volvoguy
addikt
vagy a másik lehetőség, hogy oylan elvakultan védfelmezed a pest, hogy aki már csak le is szólja picit, vagy rossz véleményt mond róla, azt már mindjárt le kell ugatni...és nem cska én gondolom igy, hogy azért a játék nem tökéletes, pl. mit szólsz ahhoz, hogy a magazinok a konzolos verziókat letesztelve a fifa 09-et értékelték mondjuk 8,6-ra, a pes meg kapott 7,5 pontot...asszem x360 volt a tesztrendszer...
én nem azt mondom hogy szar, mert nem szar...többször irtam, hogy sztem jobb mint a pc-s fifa, csak fúra, hogy úgy beszélsz róla, mintha tök hibátlan kiváló produktum lenne, holott nagyon nem az, és ezt nem látod be
-
volvoguy
addikt
hát az adidas live season-nak ez a funkciója, de talán a következő pes-ben már ez is belekerül..mamár enélkül nem sportjáték egyik sem sztem....ráadásul remélhetőleg jövőre az uj grafikus motort is megkapja a pes, mivel sztem azért sokan vannak, akinek ez is számit...nem másért, de egy szépen, és részletesen kidolgozott grafika nagyot dob a látványon..mert nem mindegy, hogy a kapú mögött a zöldruhás rendőrök csak állgogálnak, vagy mászkálnak rendesen, de ugyanez a bemelegítést végző cserékről is elmondható..szal egy jó grafikus motor sokad dob az összképen...
-
volvoguy
addikt
hogy érted hogy érdekes a felfogásom? én azt mondom, hogy a 2 játék összegyúrásából születne meg az igazi focis játék..vagyis a pes hozná a realisztikus játékmenetet, a fifa meg az igazolásokat és a konzolos, az igazi konzolos grafikus motort...mert biza a pc-s tuti nem az..
de hogy miért nem igazi focis játék egyik sem szerintem? hát, oké hogy pes az realisztikus, már nekem is nagyon bejön, maradok is ennél...na de azért a liszenszek hiánya megbocsájthatatlan..bár sztem itt a FIFA, mármint a szövetség a hibás, hogy képes volt kizárólagos szerződést kötni az EA-val, holott jobban jártak volna, ha 2 cégnek adják el a jogokat...persze a háttérben biztosan működött az EA jgi rendszere...
Hát a FIFA meg (pc-s) - szal 3 éve, 3 éve ugyanazt kapjuk, csak "újabb" motorral...kipróbáltam az elöző fifákat..és amikor a meccs kezdődik, ugyanazok a bejátszások voltak már a korábbi verziókban, még a partjelző mozgását sem tudták realizálni, a játékosoknak nicsn arcjátéka...nem is értem...pedig ha a Konami megszerezné a jogokat, angliában sem a fifa vezetne mindig tuti....
-
volvoguy
addikt
na kipróbáltam ezt is meg az idei fifát, hát azt az első meccs után töröltem a gépről. annak a játéknak a küllemén kívűl nincs belső értéke, tipikus rókabőr sajnos már 3 éve...ugyhogy marad a pes, bár ez sem A FOCIS JÁTÉK, de mérföldekkel jobb mint az EA gyermeke
-
volvoguy
addikt
ez a gamingacess patch, amit breki linkelt, nagyon jó, egy bajom van vele, ami nagyon nem tetszik, méghozzá a hud, vagyis az eredményjelző, a névjelző meg egyéb iylen felirat-táblák, mert ez a sárha-fekete szinkombináció nem vmi jó..pl. amit breki-nél láttam, a Sport1-es az nagyon faja...nem lehet ezt a feltelepült patch-ben kicserélni?
-
volvoguy
addikt
ez a Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version mit változtat tulajdonképpen? a készítői mibe nyúltak bele a játékba ezáltal?
gondolom helyrerakták a roster-t, és a mezeket, valamint a neveket, címereket és csapatokat. de ezenfelűl:
- változtattak e a játékosok képességein, illetve a csapat sajátosságain, erősségein?
- javítottak-e a játékosok arcán, mármint még jobban megcsinálták őket mint ahogy az alapjátékban vannak, mégjobban hasonlítva ezáltal az igaziakra? -
volvoguy
addikt
köszi. még annyit, hogy vki betudná linkelni a jelenlegi legjobb patch-et, ami helyrerakja az igazolásokat, valamint benne vannak a reális csapatnevek, címerek, meg nevek...stb...kicsit illúzióromboló igy játszani, na de majd a patchel..
-
volvoguy
addikt
üdv. na megvan a gamma....pár infó érdekelne....x360-as controllerrel nyomom....gondolom ennek megfelelően a konzolos gomb-beállitásokkal fut a játék...naszóval..lővés, rövid passz, emelős passz, hosszú passz oké, sprint és szöktetés szintúgy....de mi van a cselekkel? asszem biciklicselt tudok csak csinálni az egyik gombbal...ennyi volna? csak ezt lehet? vagy mivel ez egy realisztikus játék, itt nem a cselezésen van a hangsúly, lévén a való életben sem trükköznek annyit a játékosok? nade egy ronaldinho-val is csak ennyit lehetne csinálni? vagy nem jó gombot nyomkodok?
-
volvoguy
addikt
válasz
sosperecek18
üzenetére
az melyik? a d-pad?
-
volvoguy
addikt
üdv. x360-aso controller-el nyomom oc-n, ugye maga a játék is x360-as port...csak amikor játékba kezdek, akkor az analog sticket hiába birizgálom, mármint hogy menjen a kivánt irányba, helyette lő...ilyet még nem is láttam ,hogy analóg stick mozgatására lő a játékos..mitől van ez?
-
volvoguy
addikt
a patchek cserélgetése befolyással van a mentésre? ugyértem felrakok egyet, elkezdek játszani, majd felrakom a következőt, és elveszhetnek a mentések?
-
volvoguy
addikt
mindig jönnek a patchek, de mikor lesz egy oylan, ami a legátfogóbb és a legprofibb, és nem kell minden másnap ujat felrakni a játékhoz?
-
volvoguy
addikt
üdv. milyen gamepad ajánlott a játékhoz? rumblepad 2, x360 controller, avagy chillstream...?
-
volvoguy
addikt
gondolom nagyjából rámcéloztál, ezért hát némiképp tisztázom a dolgot...hosszú évek óta kipróbáltam mind a 2 játék demoját, ez volt az első pes amivel játszottam....igazad van, a pes jobb, játékélményben verhetetlen....és valószinűleg azzal fogok elkezdeni játszani, persze kipróbálom a fifát...tehát én nem fikázom a pest itt.....sőt, nekem nagyon bejön a realizmusa...nagyon...pes után fifázni nagyon fura..egyrészt a hatalmas méretű labda miatt is, másrészt a rugás és passzolás is olyan, mintha egy strandröplabda lenne...és ha ugy is tűnt hogy fikázom a pest, az csak azért lehetett, mivel sokáig fifa párti voltam, és egyszerűen felfoghatatlan, hogy 5 év alatt semmit sem fejlődött pc-n..és igy a másikban próbálom keresni a hibát..amugy grafika ide vagy oa..mindegy, a pes tényleg jobb
hdtv-m nincs, kénytelen vagyok a pici kis monitoromon élvezni a látványt...valósziűleg egy rendes nagy tv-n szebb az egész...de ez msot nálam nem megoldható...amugy meg lehet azért nem jön be a grafika, mert a demoba nem pont egy nappali mérközést raktak be...
-
volvoguy
addikt
sztem jobb a fifa grafikája....pedig a pes tetszik jobban, valszeg azzal is fogok nyomulni, de egyértelmű hogy a fifa grafikája szebb...de csak és kizárólag a játékosokra értem ezt...az arcuk szebben kidolgozott, a hajuk..nézd csak meg robben haját a 2 játékban..a fifában mennyivel élethűbb...az izzadás, az a kissé lakkos hatás amivel ezt elérik...a ruhájuk...igaz egyik játékban sem lobog a mez, csak megdobták őket pár gyűrődés-hatással, de a fifáé szebb..nem véletlenül nyilatkozta azt az egyik pes-fejlesztő, hogy ha felajánljanák nekik a fifa grafikus motorját, boldogan elfogadná azt....és itt msot a PC-s játékokról beszélek, a konzolokon a fifa über, azt ne is vegyük számításba....
-
volvoguy
addikt
sztem a tökéletes focis játékot a fifából és a pesből lehetne összegyűrni, lévén mind a kettőnek vannak ksiebb nagyobb gyermekbetegségei....a PES lenne az alap a remek hangulatával, játékmenetével, ráhúznák a FIFA grafikus motorját (és itt most nem a PC-s verzió papírközönségére gondolok) - persze megmaradnának a PES remek bejátszásai (gólörömök, cserék, szabálytalanságok stb..) - és mindemellett kapna az Adidas Live Season-hoz hasonló ficsőrt...persze ha a Konami minden negyed évben kiad majd egy patch-et, ami beállítja az aktuális igazolásokat, akkor ez utóbbi tárgytalan...
-
volvoguy
addikt
srácok hogy van az, hogy a konami megvásárolta a Premier Liga jogát, de mégsem szerepel a játékban a 20 felsőtáblás csapat, hanem csak pár....nem ugy van, hogy ha megveszik a bajnokság liszenszét, akkor szabadon minden csapatot belerakhatnak a játékba? Vagy külön a csapatok jogait is meg kell vásárolni? De hát akkor mi értelme azt hangoztatni, hogy Premier Liga liszensz ha nincsenek benne csapatok? Vagy ez a liszensz csak azt jelenti, hogy szerepelhet a Barclays Premiership logo a játékban? ennyi volna?
-
volvoguy
addikt
hh nincsenek a játékosok cipőjén márkajelzések?
-
volvoguy
addikt
már itt mindenki agyon dícséri a pes valósághű játékmenetét, ami valóban az is, és érdekelne, hogy megvalósult-e az a játékban, hogy például ha vezet a csapatom, akkor az ellenfél elszántabban próbálkozik, vagy ha én csak 10 emberrel játszom, akkor az ellen ezt megpróbálja kihasználni, és kemény offenzivát indit ellenem, illetve stratégiát vált...??
-
volvoguy
addikt
ez a Burgum Patch v0.2 jelenleg az ami mindent visz, tehát ez a legújabb, legfrisebb, amibe mindet belepakoltak, és a PES összes hiányosságát pótolja?
-
volvoguy
addikt
hát, én 2. nehézségi szinten 5 gólt vágok a liverpoolnak a barcával, de 3. nehézségi szinten már én kapok 5-öt és nem rugok egyet sem....
-
volvoguy
addikt
mely baknokságok és stadionok kerültek a játékba? gondolom a jelentősebb ligák, ha nem is hivatalos néven, de benne vannak: német, angol, francia, olasz, spanyol, meg talán még egy két apró nem?skót, holland, belga, portugál, svéd, dán stb....
na és a stadionok? igaiak vannak fanzázianéven (emirates, old trafford, stamford bridge, bernabeu, allianz arena, camp nou, stb...)?? -
volvoguy
addikt
lehet hülye kérdés, de ez a játék már megjelent amugy?mert volt ahol október 24. olvastam megjelenésként, de itt mintha azt olvastam volna, hogy többen nyomjátok, akkor nektek honnan van meg? vagy már megjelent?
-
volvoguy
addikt
a pes-hez van online frissités, mármint az adidas live season-hoz hasonlóan működő frissités?
-
volvoguy
addikt
na szoasztok. még egyenlőre nem igazán döntötte ma fifa és a pes mellett...eddig tök a pes ellen voltam, mindig is fifiáztam, és nem értettem azokat, akik a pes-el nyomják, hogy hogyan is lehet oylan játékkal játszani, amiben fantzia nevek vannak..na mindegy...szóval nagyon jónak igérkezik a pes 2009 számomra...de pár dolog van, ami a fifa oldalára billenti a mérleget...ez ugyebár a szinkron, ami szerintem, nem kis hangulatfokozást ad a játékhoz, a másik meg a liszensz...és ez utóbbi érdekelne, hogy gondolom van hozzá olyan módifikáció, ami orvosolja e- hibákat...a kérdés már csak az, hogy ha van iylen mód, ami a valós banjnokságokat, játékosokat, mezeket, cimereket, stadionokat rakja a játékba, akkor az mennyire profi? mármint ezek gondolom iylen fun-modok...csak érdekelne, hogy mennyire megbizhatók, tényleg forditottak az elkészítésükre elég időt...mert ha van iylen mod, ami mindent kicserél, akkor lehet a pes mellett döntök, bár a szinkron nagy fájdalom, de anélkül se rossz
-
volvoguy
addikt
van 2 meghatározó focis játék abból csak meghatározó az egyik, ne érts félre, nem fikázni jöttem a pes-t, de ugyanezt elmondhatnám a fifiáról, nem értem mi a next gen ezen...egyébként sztm a fifa szebben néz ki, ezt neked is el kell ismerned, bár az is elég gyenge, de megmondom mi a problémám mind a 2 játékkal...én ugy gondolom, hogy egy sportjáték akkor tökéletes, ha képes ugyanazt az élményt a monitoron visszaadni, mint amit a tv-ben látsz a közvetítések alkalmával...és ugye az ördög a részletekben bújik meg: én például elvárnám mind a két játéktól, technikai szinten, hogy legyenek olyan bejátszások, amikor a 4. játékvezető felemeli a hosszabbítást jelző táblát, lenne egy kis bejátszás, a partvonalon várakozó cseréről, azzal is feldobhatnák a hangulatot, ha néha lenne egy bejátszás a partvonal mellett idegeskedő és ordibáló edzőkről, ha látnám meccs közben az oldalvonal mellett melegítő játékosokat, a biztonsági embereket, a labdaszedő gyerekeket...a közönség pedig valamennyire hasonlítana a valóságos nézőkre..tehát nincs mindig dugig a stadion, vannak öres lelátóhelyek, aztán a való életben sem öltözik minden szurkoló egyformán, viszont ha megnézed a játékot, akkor láthatod, hogy a manchester vagy a chelsea drukkerei mind pirosban vagy kékben vannak, nincsenek "civilek" a közönség nem hullámzik..mindenki egyszerre ugrik fel amikor gól van a játékban, pedig ez sem valósághű....de ugyanez elmondható a füstökről, a pályára beszór konfettiről...de lehetne még bejátszás arról is, amikor a 2 ellenfél csapatkapitánya címert cserél, amikor a kivonulás előtt beszélgetnek, lehetne egy film a kézfogásról (ez a pes-ben meg is van, csak lehetne részletesebb) aztán ami még zavar, hogy mindig a hazai csapat kezd, holott ha jól tudom pénzfeldobás dönt..de ugyanígy kitérhetnék a pálya szélén lévő fotósokra...igazából lehet azt mondani hogy hülye vagyok, meg sokat várok, de sztem ezektől lenne igazán jó egy sportjáték..nézd meg a neten az nba 2k9 videókat, nézd meg a közönség mozgását, nézd meg hogy vannak felöltözve, nézd meg hogy a cserejátékosok mászkálnak fel alá, hogy ott vannak a palánk alatt a fotósok...és ezek azok a dolgok, amik életet lehelnek a játékba...pl. a fifában is annyi van, hogy jön a bíró, felmutatja a piros lapot, és ennyi, 3 másodperces bejátszás...ilyen sportjátékot csinálnék, ha választhatnék..és érdekes módon a kosaras játékokban ezt megtudták oldani...
-
volvoguy
addikt
-
volvoguy
addikt
üdv. én még csak a demót próbálgatom, és szeretném megkérdezni, hogy ez e a játékban található végleges grafika, vagy a demó kedvéért le van butitva, mert ez nagyon nem next gen, de legfőképpen nem 2008as technológia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lol