Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

válasz Sirandrish #135 üzenetére

Az ML_ről sztem a Peshungary-n találsz bővebb leírást

DE én inén inkább a Become de Legend módot ajánlanám
    [link]

ML-t tavaly lehetett rendes csapattal és ismeretlenekkel is játszani, idén még nem próbáltam, van elég újdonság

Addig egy kis infó egy Pes5-ös cikkből ami erről szól

" talán csak a Master League szorul bővebb magyarázatra: klubcsapatunkkal gyakorlatilag szezonokat játszunk egymás után (a bajnokik mellett kupaküzdelmek is lesznek), mindeközben edzőmeccseket játszhatunk, játékosokat adhatunk-vehetünk, fiatal tehetségeket trenírozhatunk, megpróbálhatunk felkapaszkodni az első osztályba, majd elindulni a „nemzetközi” kupák valamelyikében, és megnyerve azt a csúcsra jutni. A nemzetközi szó azért kapott idézőjelet, mert már a konkrét bajnokság is az: a játékban szereplő összes klubcsapatból alakul ki a négy divízióra osztott mezőny, induláskor pedig megválaszthatjuk, melyikben kívánunk szerepelni. Tapasztalataim szerint a csapat sikerei mellett a legnagyobb játékélményt a fiatal tehetségek felkarolása nyújtja - a meccseken tapasztalati pontokat szereznek, amelyek az egyes tulajdonságaik növekedésére lesznek hatással (pl. rúgunk vele egy-két gólt, és megnő a lövőereje és pontossága). Ha mondjuk 18 évesen megszerzünk bagóért egy született zsenit, kellő odafigyeléssel és törődéssel két-három év alatt a csapat meghatározó játékosa, illetve világsztár válhat belőle. Remek, hosszú heteken át tartó, élvezetes szórakozást nyújthat ez a játékmód. "

Új hozzászólás Aktív témák