Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tizenkettő
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a választ!
"intenzíven és hosszabb távon eleve nem bírnak úgy, mint egy külső HDD" - persze, nem is azt vártam, de 1,5 hónap alatt kb 8-10 órányi anyag lett felvéve, és egyszer lejátszva. Olyan 20 órát mehetett összvissz a pendrive.
A H2testw teszt előtt formáztam a pendrive-ot, és úgy dobta ezt a hibát. Igaz, NTFS-re formáztam... De akkor újraformázom, és megnézem FAT32-vel is. És megnézem CheckFlash-sel is valszeg.
A gariztatás sem lenne gond, nincs rajta fontos adat, a gari meg friss. A fő gondom az, hogy az létezik, hogy a TV folyamatosan "pörgeti" a pendrive-ot? Mármint nem csak akkor, amikor felveszek/lejátszok, hanem amikor a tv be van kapcsolva? Mert az előbbi olyan heti 1-2 óra, az utóbbi meg heti ~30. És ha heti 30 órában, másodpercenként X alkalommal cseszteti a tévé a pendrive-ot azzal, hogy "most sincs semmi teendőd", akkor megértem, hogy mitől ment tönkre....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest