Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
Egy Snasdisk Extreme Cruzer 3.0 32gb-os Pendriveről van szó. És jelenleg nem teszteltem programokkal, csak a total commanderrel, vagy épp a sajátgépes másolásoknál amit ír sebességet azt írtam le. Megpróbáltam, hogy a gépre mentettem róla mindent (12 giga adat volt rajta) aztán újraformáztam NTFS 64 kbyte os egységben és visszamásoltam rá az adatokat amik egyébként 1-2 gigás filmek. Korábban ( pár héttel ezelőtt) még 80-90 Megás sebességgel tudtam rárakni a filmeket, most viszont 39-42 mega között megy. Ami érdekes, hogy amikor a gépre másoltam az adatokat akkor is ennyi volt (stabilan) a sebesség és amikor visszamásoltam rá akkor is, ezért egyre erősebb a gyanúm, hogy esetleg a win 10 driverrel lehet gond, vagy az usb 3.0 porttal, de nem tudom mi szabályozhatja le ezt. Csak azt tudom, hogy a win 10 hajlamos frissítgetni, mókolgatni anélkül is hogy engedélyt kérne bármire is.
Le is teszteltem most, bedugtam a hátsó usb 3.0 portba és ott hozta a 90 körüli sebességet. Akkor csak az előlapi 3.0-val van a gond, de nem tudom mi lehet. Annak más drivere van mint a hátsónak?Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest