Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma

Hozzászólások

(#3929) Piftuka válasza King Unique (#3928) üzenetére


Piftuka
veterán

Köszönöm a részletes választ! :R

Természetesen a cimborámnál sem csak a file kezelőt (amúgy Total Commander) néztem.

Sőt... az eset még annyiban bonyolult, hogy miután tegnap otthon a számítógépemen felmásoltam mindent az új pendrive-ra, el akartam távolítani, de folyton "csipogott" a Windows7, hogy "az eszköz használatban van".

Mivel természetesen a másolást régen befejezte, a kontrol LED sem világított, és mután semmilyen módszerrel nem sikerült "soft" módon eltávolítani, szimplán kihúztam.

És miután a cimborámnál a tévé nem látott rajta adatot, gondoltam a "nem szabályos eltávolítás" miatt megsérült a tartalma.

Viszont ezt követően ugyebár az ő laptop-jával rámásolt file-okat sem látta...

Hovatovább ugyanúgy nem engedte nála az ezúttal Windows10 sem eltávolítani. Végül az "Eszközök és nyomtatók" között elfogadta a "Kiadás" opciót, csak éppen utána ugyebár megint csak nem látta a tévé, ezúttal viszont már magát az eszközt sem.

Majd a laptopon az "Eszközök és nyomtatók" között is úgy jelent meg, mint egy sérült partíciós táblás eszköz, 0GB-osnak írva azt...

És persze tök jó, hogy az otthoni gép és tévé látta ezután az eszközt és tartalmát, megfelelő módon...

Számomra ez mégis minimum "érdekes" működés... (Ha a cimborám laptopján végig kifogástalanul látszott volna és rendben működött volna, akkor egy rossz szót nem szólnék, Evidens, hogy a Pana tévé valószínűleg az NTFS fájlrendszert nem szereti valamiért.)

Ez hát a dilemmám forrása...

No és az, hogy mivel az USB kulcs kell, a tévé tesztelésére (ha rossz, vissza kell vinni) "ketyeg" az idő... És mivel nincsen másik pendrive-om, az nem játszik, hogy próbálgatom, aztán valamelyikkel jó lesz.

Nekem az ALDI-s pendrive is jó volna (ahogyan 5 évig az előd MAGINON is jó volt, amúgy 2 napja halt meg, azért kellett új)...

De ha mégis az felel a hibás működésért, akkor bizony cserélnem kell, és mihamarabb...

"Aquila non captat muscas."

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.