- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm a részletes választ!

Természetesen a cimborámnál sem csak a file kezelőt (amúgy Total Commander) néztem.
Sőt... az eset még annyiban bonyolult, hogy miután tegnap otthon a számítógépemen felmásoltam mindent az új pendrive-ra, el akartam távolítani, de folyton "csipogott" a Windows7, hogy "az eszköz használatban van".
Mivel természetesen a másolást régen befejezte, a kontrol LED sem világított, és mután semmilyen módszerrel nem sikerült "soft" módon eltávolítani, szimplán kihúztam.
És miután a cimborámnál a tévé nem látott rajta adatot, gondoltam a "nem szabályos eltávolítás" miatt megsérült a tartalma.
Viszont ezt követően ugyebár az ő laptop-jával rámásolt file-okat sem látta...
Hovatovább ugyanúgy nem engedte nála az ezúttal Windows10 sem eltávolítani. Végül az "Eszközök és nyomtatók" között elfogadta a "Kiadás" opciót, csak éppen utána ugyebár megint csak nem látta a tévé, ezúttal viszont már magát az eszközt sem.
Majd a laptopon az "Eszközök és nyomtatók" között is úgy jelent meg, mint egy sérült partíciós táblás eszköz, 0GB-osnak írva azt...
És persze tök jó, hogy az otthoni gép és tévé látta ezután az eszközt és tartalmát, megfelelő módon...
Számomra ez mégis minimum "érdekes" működés... (Ha a cimborám laptopján végig kifogástalanul látszott volna és rendben működött volna, akkor egy rossz szót nem szólnék, Evidens, hogy a Pana tévé valószínűleg az NTFS fájlrendszert nem szereti valamiért.)
Ez hát a dilemmám forrása...
No és az, hogy mivel az USB kulcs kell, a tévé tesztelésére (ha rossz, vissza kell vinni) "ketyeg" az idő... És mivel nincsen másik pendrive-om, az nem játszik, hogy próbálgatom, aztán valamelyikkel jó lesz.
Nekem az ALDI-s pendrive is jó volna (ahogyan 5 évig az előd MAGINON is jó volt, amúgy 2 napja halt meg, azért kellett új)...
De ha mégis az felel a hibás működésért, akkor bizony cserélnem kell, és mihamarabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest