Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Azóta.....megnyitottam Total Commander-t, ott pedig kiválasztottam a pendrive-ot, de ott sem mutatott semmi fájlt, mintha teljesen üres lenne az egész.
Viszont!
Felül a "Parancsok" -> "Mappalista"-ra kattintottam, ahol már kihozta a rajta lévő mappákat és ha azok valamelyikére kattintottam, behozta a rajta lévő fájlokat. Illetve itt a mappa "tree"-ben volt a meghajtó [h:\] és a mappák [valami...] között egy ilyen üres, névtelen "mappa" is [ ]. Amikor arra kattintottam, akkor behozta az egész pendrive mappáit, fájljait úgy, mintha csak a Sajátgépben nyitottam volna meg.
Szóval így az adatok már biztonságban vannak. Most újraformáztam, visszamásoltam rá a dolgokat és jó minden.
Bár még most sem tudom, hogy történhetett ez. Remélem később másnak is segít majd a kis történetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 PRO 2TB NVMe SSD
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Western Digital Caviar Green 3TB HDD (WD30EZRX) 100/100 / Beszámítás OK!
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD 3000/3500MB/s (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest