- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
tesztelgettem a pendrive-jaimat.
2 gigás könyvtár másolásával amiben vannak kis méretű wav fájlok(5-10mb) és 1-2 200-300mb-os wav fájl.
amit tapasztaltam:
az egyik azt csinálta, hogy (SanDisk USB 32GB 32G Ultra Fit) 70mb/s-el másolt, aztán ahol jöttek a nagy fájlok ott lelassult 20mb/s-re és a másolás végéig tartotta is ezt a sebességet,
a másik pedig(sansisk cruzer xtreme)azt csinálta, hogy a legelején baromi gyorsan másolt, a vége felé ez is lelassult, viszont 99% nál kb fél percre megállt, azt írta hogy 5 másodperc van hátra és 0 fájl.
így volt kb fél percig és csak ezután fejezte be a másolást.újra próbáltam 3x, mind háromszor ez volt a helyzet. tehát mondhatni jó átlagsebességgel másolt, de mikor elfogyott akkor még gondolkodott.
aztán kipróbáltam hogy egy nagyobb méretű fájlt(1.3gb mkv) is rámásolok. a helyzet ugyanez.
gyorsan másolja, de a végén 99%-nál mikor már 0 fájl maradt,ugyancsak várakozik fél percet
mielőtt befejezi a másolást.
ez mi lehet? mi okozza-mi okozta ezt a problémát?
elég idegesítő..update: total commandernél és teracopy-nál nincs ilyen gond.
szvsz valami windows bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs