Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Tudom nem pendrive de hátha tudtok segíteni .
Kaptam egy egy pendrive méretű kártyaolvasót amibe 128 gigás micro sd kártya van(előtte valami android cuccba volt mert láttam az android mappákat).Előszőr még felismerte a gép és le akartam másolni róla képeket zenéket meg pár dolgot ,hogy utánna formázhassam és felmásoljak rá pár filmet, de több fájlt nem engedett kimásolni ,befagyott stb .Kihúztam visszadugtam és kiírta a windows7 hogy javítás vagy folytatás javítás nélkül.A javításra mentem csinált is valamit de azóta nem ismeri fel a gép!Próbáltam a telefonomban (nokia lumia 735 kezeli a 128 gigás kártyát)de az sem ismeri fel!Ha a gépen törlöm az illesztőprogramját akkor utánna telepíti és addig meg is jelenik a sajátgépben információk nélkül(méret) de ugye addig nem lehet megnyitni míg be nem fejezi a telepítést,de mikor befejezi eltünik.Néha nem is tudja telepíteni az illesztőprogramot !
Lehet ezzel valamit kezdeni?Kicsit kínos ,hogy pont nálam romlott el
.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.