Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Tudom nem pendrive de hátha tudtok segíteni .
Kaptam egy egy pendrive méretű kártyaolvasót amibe 128 gigás micro sd kártya van(előtte valami android cuccba volt mert láttam az android mappákat).Előszőr még felismerte a gép és le akartam másolni róla képeket zenéket meg pár dolgot ,hogy utánna formázhassam és felmásoljak rá pár filmet, de több fájlt nem engedett kimásolni ,befagyott stb .Kihúztam visszadugtam és kiírta a windows7 hogy javítás vagy folytatás javítás nélkül.A javításra mentem csinált is valamit de azóta nem ismeri fel a gép!Próbáltam a telefonomban (nokia lumia 735 kezeli a 128 gigás kártyát)de az sem ismeri fel!Ha a gépen törlöm az illesztőprogramját akkor utánna telepíti és addig meg is jelenik a sajátgépben információk nélkül(méret) de ugye addig nem lehet megnyitni míg be nem fejezi a telepítést,de mikor befejezi eltünik.Néha nem is tudja telepíteni az illesztőprogramot !
Lehet ezzel valamit kezdeni?Kicsit kínos ,hogy pont nálam romlott el
.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Samsung Galaxy A06 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.