- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Úgy érzem, hogy te fogsz tudni segíteni, persze más is megteheti
.Adott ez az alaplap, Gigabyte P35 DS3 REV. 2.0 és ezek az adathordozók [link] . Róluk szeretném telepíteni a Windows 7-et. Vagyis a Kingston pendrive-ról, de arról nem megy, a mem kártyáról igen. Ugyan azzal a programmal készítem mind a kettőre a telepítőt (Rufus 1.4.7). Akármit (azért lehet, hogy valamit mégsem állítottam...
)állítok a Biosban a pendrive eddig jut [link] . Alaplap USB 2.0-ás, Pendrive 3.0-ás. Kipróbáltam ezt a módszert is [link] , formázás után manuálisan ráraktam a Win telepítő file-okat az ISO file-omból, de semmi eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.