Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Volna egy kis problémám. Próbáltam ügyködni a Jolicloud-al, mondanom sem kell, hogy sikertelenül. A Jolicloud ajánlására kipróbáltam ezt a progit (a linuxos módszer nem működött). Ez a program szépen kicsomagolta a pendrivera amit kell, de valamiért ez az ártatlan úgy gondolta, hogy neki össze is kell húzni 600MB-ra (8GB-os pendrive) és ás is nevezte "JOLICLOUD"-ra... miután töröltem róla mindent, a helyzet nem változott különösebb mértékben.
Nincs valami program, amivel ezen a helyzeten tudnék változtatni? (akár Windows, akár Linux) Jó lenne visszakapni azt a plusz ~7GB helyet, miután gyakran használom szegényt és eléggé a szívemhez nőtt. És különben sem szeretnék újat venni, miközben sejtem, hogy kell lennie megoldásnak. Az Ubuntu a /Tulajdonságok/Volume alatt látja a pendrive valós méretét (7,5GB), de a /Tulajdonságok/Alap menün belül már 598,8MB-ot lát és csak ennyit is tud rá pakolni. (Emellett írja, hogy 28KB foglalt, de az Ubi nem mutat semmilyen fájlt.)
Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Gigabyte AORUS NVMe Gen4 SSD 2TB
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest