Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi. Akkor a későbbiekben is messzire kerülöm a márkát. Egyszeri eltévelyedésnek belefér.

-
leviske
veterán
Sziasztok!
Van egy 32GB-os Kingston DT100G3 pendrive a tulajdonomban, amit csak azért vettem, mert nem volt más a városi kisboltban. A bajom vele az, hogy írni nagyon NAGYON keservesen lehet rá. Olvasni még időnként bírja a 60MBps-t, de írni legjobb esetben ilyen 10-15MBps-al lehet rá és ha sok a képfájl a másolt adatban, akkor ilyen 0-88kBps sebességgel kápráztat el.
Ezzel már fejbevághatom a boltost, amiért hibás vackot sózott rám, vagy a Kingston esetében ez még specifikációknak megfelelő működésnek számít?
A meglévő ADATA UV150-hez viszonyítva ég és föld a különbség sajnos.

-
leviske
veterán
Volna egy kis problémám. Próbáltam ügyködni a Jolicloud-al, mondanom sem kell, hogy sikertelenül. A Jolicloud ajánlására kipróbáltam ezt a progit (a linuxos módszer nem működött). Ez a program szépen kicsomagolta a pendrivera amit kell, de valamiért ez az ártatlan úgy gondolta, hogy neki össze is kell húzni 600MB-ra (8GB-os pendrive) és ás is nevezte "JOLICLOUD"-ra... miután töröltem róla mindent, a helyzet nem változott különösebb mértékben.
Nincs valami program, amivel ezen a helyzeten tudnék változtatni? (akár Windows, akár Linux) Jó lenne visszakapni azt a plusz ~7GB helyet, miután gyakran használom szegényt és eléggé a szívemhez nőtt. És különben sem szeretnék újat venni, miközben sejtem, hogy kell lennie megoldásnak. Az Ubuntu a /Tulajdonságok/Volume alatt látja a pendrive valós méretét (7,5GB), de a /Tulajdonságok/Alap menün belül már 598,8MB-ot lát és csak ennyit is tud rá pakolni. (Emellett írja, hogy 28KB foglalt, de az Ubi nem mutat semmilyen fájlt.)
Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kéne ilyen formázás cucc az Ubiba is.