Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Jó volt a tali. Lorettóval jól elsöröztünk, sőt, a cselekmény csúcspontja az volt, amikor még ettem is... meg amikor a pincér szegény Lorettónak akarta kiszámlázni az én kajámat.

Reméljük a következő, remélhetőleg közeli időpontban megtartandó talira már mindenki eljön, különben ejnye-bejnye...

Regards: Csepy
-
-
-
mormota
senior tag
azt hiszem hogy fél10kor kérdezett kérdés, kicsit már elkésett

8kor kezdődött, és bő 2 óra volt, szünettel.kellemesen lehetett röhögni, nem az a hasfájdító volt, de legközelebb is ottleszek, az biztos.
kaptunk előre csak a pécsiekről programot.márc 5 szerda: hadházi lászló - kőhalmi zoltán
április 9 szerda: beliczai balázs - kiss ádám
május 7 szerda: bödőcs tibor - szabó kristóf -
mormota
senior tag
igen, tudom.
itt folyik a házunk előtt
ha tudnád mit el nem vitt az a kis patakocska.... egy teljes ház levert belső vakolatát
ésatöbbi....megfogja a sok szálló port, és most már nem is engednek bele szennyvizet, így nem büdös.
amikor meg esik, akkor ígyis úgyis kiszélesedik utcaszéltébe, és visz mindent, mint a piros 7es
föld alá terelni butaság volt...
-
mormota
senior tag
igen, ez benne volt a dunantuliban is.
ki akarják vezetni a tettye-patakot a felszínre megint (ami szvsz jó lesz, mert megfogja a port, viszont esők idején ihajcsuhaj
), kultúrteret akarnak ide a templom előtti térre színpaddal, meg mittomén mivel..
majd kiderül mi is lesz belőle.
én már annak örülnék, ha a tettye patak kikerülne a föld alól, és a felszínen folyna, mert ahoz a vízelnyelőt itt a téren is át kell alakítani (remélem), amit eléggé várok
-
bnss
veterán
Ez a magyar egészségügy...

Nekem is volt egy hasonló esetem, ill. nem én vltam az alany, hanem öcsém. Valamivel sikerült kb. 5cm hosszan és nagyon mélyen felvágnia az arcát, be az utóba és irány a Honvéd kórház, itt van 3 percre. Erre aranyosan elküldtek minket a gyerekklinikára, mert nem tudnak fogadni. Még csak rá sem néztek öcsémre. Azóta van egy kis előítáltetem ezzel a órházzal szemben.

-
mormota
senior tag
nem kellene inkább nagy méretben?

azt még mindig le tudod kicsinyíteni, és akkor teljes képernyős lesz.
ja, jókor voltam jó helyen. nagyon durva volt odafent, fújt a szél, mint állat, majd elvitt.
és a legfélelmetesebb az volt, ahogy ez a felhő a fejem felett húzott át, illetve ahogy közeledett..
Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bár Bandusra nem emlékszem.... 

majd a következő
latom nem fogjatok megunni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/more/schilder/k046.gif)