- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bnss
veterán
Ezt találtam, bár úgy emlékszem, hogy a Dunántúli Naplóban egészen más épületről volt szó.
-
bnss
veterán
Zéró tolerancia jogos, aki iszik ne vezessen, ha nekimegy egy fának és csak ő ül az autóban az egy dolog, de ha pl. a szembejövőnek megy neki, vagy az utasa sérül/hal meg, az nem mindegy. Egyetértek a rendőrökkel. A papok meg menjenek a sunyiba, már miért lennének kivételek? Miben "többek", mint bármely más magyar állapolgár? Mielőtt valaki azt hinné, hogy szélsőséges nézeteim vannak, megnyugtatom nincsenek. De ez felháborító, vagy én is azt mondom, hogy megyek misézni, csak egy kis misebort ittam.

-
mormota
senior tag
nem a mi hibánkból nincs net, és bejelentést követően 72 órán belül nem tudták helyreállítani, sőt szartak ránk 1 hete, hogy nem is adták ki a melót, mert azt mondták, hogy 3 munkanap minimum.
ehez képest ez a 8.
nembaj... üzletszabályzat szerint nekünk jár a kötbér.
pont.és most lett végre net...
-
legiaap
félisten
És mennyire igazad van.

Ma nagy lelkesedéssel megint nekiálltam.
Csak már lennék túl rajta.
Most kicsit nagy a nyomás rajtam,de ha túl leszek rajta úgy beitókázok,pedig nem szoktam inni,de akkor esküszöm elmegyek a legundorítóbb kocsmába Pécsen.Mondjuk a Papucsba.Az eléggé gáz.Azt betolok vagy 5 zsirosdeszkát,kell mi felszívja majd a szeszt.
Tényleg voltatok már ott?
A kocsmáros öregnyanyától elmegy az embr életkedve,ezért csak ilyen öngyilkosfélék járnak oda.

-
mormota
senior tag
-
Loretto
veterán
Chello lightom van. A 1221 es helpdeskkel semmi gondom nem volt, zeneszhub üzemel, eddig az elmúlt majd 1,5 évben 3x ha nem volt net, persze akkor tv sem. Én mindenkinek ajánlom, online megrendelés kedd este ~22:00 körül volt, csütörtökön délelőtt már neteztem is. Adatforgalomról, árakról a upc honlapján nézelődj. Szerintem most a Standard csomag éri meg 7900/hó 1.5M/384k.
-
Kobe
veterán
tény hogy pécs környékén 1 olyan hely sincs ahol nyársalni lehetne
vagy mégis ? elvégre itt a mecsek...
pécs mellett : jakab hegy, a kilátó fele van egy régi kőépület, amolyan turista pihende a turistaúton, ott is van tűzrakási lehetőség
hetény fele réka völgy, illetve azon túl egy dombtető, pontos neve nem ugrik be, szintén tűzrakási lehetőséggel
mi ezeket a helyeket látogatjuk rendszeresen haverokkal, és mindig pécsről és környékéről verődünk össze, az a pár km túra meg semmi, nomeg ugye nem egy egetverő táv kibuszozni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dzsimmy
aktív tag
Mihez értek?Ez jó kérdés!

Konyítok kicsit az informatikához,a mobilokat imádom!
Jelnleg jogra járok!Mindegy,hogy diák vagy rendes meló csak az a lényeg,hogy tudjam suli mellett csinálni!Szóval leginkább valami délutáni,esti v, éjszakai munka érdekellne hétfőtől csütrötökig! -
TrollBalint
addikt
csak az a baj, hgoy az pci-e s
nekem agps kellene. de lehet kicsit elhalasztom a vásárlást, mert február elején úgyis be kell iratkozni és akkok kell támogatni a sulit. meglátom hogy marad utánna pénzem... Esetleg ha találnék valami munkát akkor még azt sem tartom kizártnak, hogy egy jobbat veszek 
-
Bandus99
őstag
Szia
Ehhez en nagyon nem ertek, de van egy ismeros aki konyit vmit az elektronikahoz. Tehat ha le lehetne irni mit is kellene csinalni mifele ICt kellene berakni meg hova stb stb biztos megcsinalna ...
Kereszt kerdes
Ugye 4es kapcsolo van ugye vmi test ami kozos az 1db + 3 db masik = 4db vagy ez nagyon nagy baromsag? -
Bandus99
őstag
Na mik derulnek ki meselj csak

Ha nem zavarja a pecsi tarsasagot
Tehat 3 sztereo jack bele a hangkartyaba ebbol megy egy dobozba amiben van 1 kapcsolo + 2x 3db sztereo jack ajlazat mit hova is kotok pontosan? nem kell semmi cuccos bele? muszereszek szeretnek mindenfele kutyuket belerakni a dobozokba
en itt tartok szakmailag 
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Aham koszonom.
Asszem a hazi barkacs megoldas lesz a vege.
A mindketto egyszerre radugva allapotnal beszelnek valami interferenciarol is ami nem feltetlen jo dolog raadasul ha mindketore kimegy a jel a fules akkor is szol mikor a hangfal ami felesleges. na jo nem offolom szet a tpicot koszonom -
gabx76
senior tag
Azt én is. Nagy valószínűség szerint valahol a környékünkön, ui a Dédasz (akarommondani eon) elektromos elosztóközpontja mellett lakunk. Egyik este erőteljes fényhatásokra és hangokra lettünk figyelmesek. (Amolyan terminátoros időátlépés-effektus)
Kicsit áthúzott a nagyfesz.
Azóta használok túlfeszvédelmes elosztót mindenhol.
-
gabx76
senior tag
Szerintem most legfeljebb mesehősöket tudnánk dobálni az izomcsávókra. Amúgy van pár plázamacsek, akit szívesebben dobálnék súlyosabb tárgyakkal.
Demostkomolyan: Nemááá, hogy Árkádoljunk! Még valaki komolyan gondolná...
Ezen az elven, mehetnénk a TESCO-ba is. Pia, kaja van, füst nuku...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topik
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megkérdem.

)
![[kép] [kép]](http://www.mclaren.com/images/logo.gif)