Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
mormota
senior tag
én a szűk környezetére (kb 5 méter:
) gondoltam. de akkor úgy látom megvan a tali helyszíne, ha ennyire nyugodt, csendes környezetben leledzel
lesz házi találka. ott a teszkó, onnan lehet hozni sört, ott a buszvég, nem kell messze se menni, hogy buszt fogjanak akik azzal mennek... szóval ideális hely
-
Rowboy
csendes tag
Az ciki. Akkor gondolom ezeket a kódokat csak akkor fogadják el nem szakterületinek, ha megcsinálod az egész 30-40 kredites modult/specializációt, különben meg egyenként nem adnak érte semmit. Bár akkor meg azt nem értem, hogy miért a nem szakterületi között van a múlt félévben teljesített EURS meg GRSN kódú a képzési adatokban, nem a 10% között? Köszönöm a választ mégegyszer! -
Bandus99
őstag
Reszletkerdes ettol meg jol csinaljak
Pc-forrasban is EX tpsek voltak megsem futott be annyira az a bolt.
Most hogy mar ok sincsenek ott nekem kell megmondanom az eladonak mi van raktaron naluk, mert kapasbol a VGA coolrerre ravagta, hogy az nincs nekik en meg mondom de szokott lenni tudja Titan feliratu szep arany szinu .....
jaaa az van es rogton elokerult az aru.
No asszem utolso alkalom, hogy oda mentem ezek utan.
Az ottani ex tpsek meg atmentek a Szabadsag u ba nyilt egy PDA bolt ott vannak, de hoznak sztech eszkozoket is rendelesre. -
Bandus99
őstag
Igen ez eddig 1 jelentkezes, gondolom Morminak is jo a datum az ketto, Wudu csak vigyorgott az nem tudom mit jelent. Balint meg nem tudja. Ezen kivul van meg egy nov3-as jelentkezes es mi ketten az aszonnyal. Tehat a konkret jelentkezes eddig 4. Na en erre mondom nem nagy aktivitas.
Sehol Toness, Androo es Loretto sem ir semmit. -
mormota
senior tag
nos először is sziasztök. megjöttem balcsiról, szép aranyabarna hab testemmel

másodszor is: csepy drága: sose lesz egy olyan időpont, ami mindenkinek jó, ezt már megtanulhattad volna.
harmadszor: nekem egyelőre (mint kétdiplomás munkanélkülinek) minden időpont megfelelő.
még nemtudom mikor lesz munkám, de remélem augusztus végére már lesz vmi, mert ha nem, akkor irgumburgum.
egyelőre ennyi..
ja, ps: wudu: ide mindig lehet jönni... lehet itt is főzni nyufodtan. van tárcsa, bogrács, háromláb, gázfőző, grill, amit akarsz
-
TrollBalint
addikt
-
Toness
őstag
Gigabyte K8N51GMF
Socket 754
NVIDIA® GeForce™ 6100 and NVIDIA nForce™ 410
Dual channel DDR 400/333/266
Integrált nVidia VGA
PCI-E 16x, 1 PCI-E 1x, 2 PCI
Gigabyte K8NE
Socket 754
nForce4 4x
Dual DDR
PCI-E 16x, PCI-E 1x, PCI
Vannak ezekhez hasonló elírások az árlistákban, persze gyakorlatban lehetetlen, mivel a memvezérlő nem az alaplapi chipsetben van. -
yericoatwork
újonc
Azt el tudnám képzelni, hogy ''forrassz 16 vezetéket a 3., 7., 14., 25., 145., 167., 234., 278., .... lábakhoz, ezeket kösd össze a lapon található X, Y, Z, D kondenzátorokkal, valamint barkácsolj össze egy kis elektronikát a mellékelt kapcsolási rajz alapján, és máris dual channeles lesz a géped. Vigyázz azonban arra, hogy csakis éjfélkor telihold alatt a szabadban lehet csak csinálni, és miközben forrasztasz, háromig számolj el vala, ami sorrendben a harmadik, közben rágj szárított békalábat, mert ha nem így teszel, akkor tönkreteszed a számítógépedet.''

-
Bandus99
őstag
Hat a raktarkeszlet lehet nem nagy de en mindig elosszor telefon van e amit szeretnek vagy nincs akar PCforras akat TPcomp mashol meg eddig nem nagyon szoktam vasarolni alapban. Aztan ha vmi speci kell pl most vettem tapot es sehol nem volt pecsen akkor meg rendeles pest.
-
TrollBalint
addikt
Neked hol van időd napi 10 km-t futni? mert az szerintem nem van meg egyhamar... mondjuk rákészülödés előtte -utánna stb.1 óra van biztos. Meg milyen dolgo az, hogy csak gondolok egyet és naponta 2x annyit futok?
te már kezdesz veszélyesen egészséges életmódot élni 
Gondolkodtam a PH! tali óta, és ha jól emlékszem tavaly te ültél ott ahol most én. És tavaly te szendvetél a pizzával, idén meg én...
Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csepytöl 2percnyire lakom

en tuti nem megyek akarholis legyen, aprilisba mar inkabb 50% esely hogy megyek

És tényleg szar, de nem baj, még van egy évem, hogy összeszenvedjek 30 tök fölösleges kreditet

, és Pócicnek is ízlett......ő most az Xboxát bütyköli, ha minen igaz (illetve nem azért, mert rossz, hanem kijátssza magát ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)