Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
az anyjába szorult volna a feje annak a marhának aki összehangolja ezeket a lámpákat a hatoson, ma reggel 3 pirosat kaptunk normál 50-55-ös tempó mellett egyenesbe, de nem ilyen pár másodperceset, hanem ilyen előttem pont pirosra váltósat
mondjuk mérnekéne eltolni azt ami jó ugye? 
-
Akkor most csak a jövő hét pénteken lesz ez az összeröff

-
Lassan lehetne már valami összeröfföt is csinálni nem gondoljátok?
rég söröztem

-
Szevasztok, Pécsen nem tudja valaki hol találok olyan kocsmát ahol van flipper is?

-
Vót-e valaki tegnap sörmajálison? Jó volt nagyon a csapolt barna szalon, eddig nem nagyon volt szerencsém megkóstolni, de le a kalappal

-
Nem tudja valaki véletlenül, hogy Pécsen lehet-e olyat kapni, hogy USB--->LPT1 átalakító, nagyon köllene 1db nekem vagyis az egyik cimborámnak, előre is köszi

-
Szomorúan hallom, hogy jól sikerült, mivel így még sz@rabb érzés, hogy nem mehettem el
. A következőn természetesen én is ott leszek na persze ha meg leszek híjjjva, no meg ha nem húsvétkor lesz mer akkor is lépünk Pécsről, minden egyéb dátum megfelel
Ja és jók lettek a képek is, legalább ezeket nézve kicsit ottérezhettem magam én is 
-
Halihó, valaki nem tud itt Pécsen valami használtautóalkatrész boltot?Konkrétan felnik érdekelnének, 14'' méretben, VW Passathoz.Köszi

-
Jóhogy váltok, januárban lejár a hűségem, ami most telefon, 3200FT/hó, net 5000/hó, és ez 512-es, na most váltok 2M-ra, plusz telefon, az ha jól számolok olyan 9200pénz havonta, ami ha azt nézzük, hogy a telefonszámlám az sosem volt alap, hanem kb 4,5k havonta, akkor ugyanannyiért kapok 4-szer gyorsabb netet, szerintem megéri

Ja és most jön a 2 sörös kérdés, ha valaki megmondja nekem, hogy a mostani dvd írómmal NEC4571-A, mit tegyek, hogy ne 10-15 perc alatt olvasson be egy lemezt, az a vendégem lesz 2 sörre legalább
.Na persze Pécsen 
[Szerkesztve] -
Akkor lehet, hogy a nő konkrétan Postavölgyre gondolt, hogy nem lehet, csak az a fura, hogy már akkor rázta a fejét amikor Pécset mondtam neki utca nélkül, igaz azt is mondta, hogy figyeljem a neten, mert folyamatosan terjeszkednek.De azért komolyan számolgattam, momentán 512-es netem van ugye matávos telóval, és ha átmennék a pantelhez, akkor kb egy ezressel kevesebbért, 1 megás netem lehetne, panteles telefonnal, nem kell 8 felé csekkezni csak egyhez, az meg hogy milyen percdíjai vannak a pantelnek, az abszolult nem érdekel, mivel nem igazán használom a matávos telót

Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Király vagy

mondjuk mérnekéne eltolni azt ami jó ugye?

meg meddig lesztek ott egyáltalán? Én kb éjfélig melózom pénteken, érdemes lesz beugranom már vagy nem

.Mennyiért lehet 50 ropi per hó?A retek 512-es netem ötezer havonta