Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
mormota
senior tag
a Pokol (most már) egy jónagy köpésnyire van csak tőlem
bent még nem jártam, de számomra sem túl bizalomgerjesztő hely, márcsak így a környék és a kinézete miatt.sztem füstmentes kocsmát meg maximum délután 3-4óráig lehet találni, amikor is elkezdenek szivárogni a népek. tisztelet a törzsalkeszoknak, akik már nyitásra mennek
-
TrollBalint
addikt
A sújtóléget nem zárták már be? Egy időbe, mintha azt hallottam volna, hogy bezárták.
Aggregátor: jó hely egyébként, ha nem voltál még ott, feltétlen el kell menned
viszonylag nagy bent is, ha nincsen tömeg szinte biztos tudsz találni egy olyan sarkot ahol nem dohányoznak, és van egy egész nagy kiülös része is. Nem utolsó sorban olcsó, és a korsó az 0,5 liter, a feles meg 5 cl
-
bnss
veterán
Nagyon szűk, szvsz gyorsabb haladás nem lesz, ha csuklós busz vagy teherautó, ne adj isten nyergs vontató téved arra.
A hét valamelyik napján jelent meg egy cikk ezzel kapcsolatban, hogy azért nem állnak neki, mert az idő így meg úgy, nem akarnak sz@rt csinálni. Kíváncsi leszek, hogy pl. a lecserélt aknafedelek mikor süllyednek meg. Azt viszont még nem értem, hogy miért kellett ilyen mélyre rakni a körforgalmat, a Zsolnay háznál legalább 35cm-es szintkülöbség van a járda és az úttest között.
Aktív témák
- Programozás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest