Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
gabx76
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Isten éltessen!

-
gabx76
senior tag
nbl2:
Nem dolgozik ott senkim.
Tudom, hogy nem jártak a buszok, mert nem volt biztonságos. A véleményemet már leírtam. (Mellesleg nekem sikerült 7-kor beérnem a munkahelyemra, kb. 20 perc alatt - kertváros-belváros viszonylatban)Fordítsuk meg a dolgot: szerinted - a lehetőségeiket figyelembe véve - mit tehettek volna?! Könnyű kritizálni, de akkor írd meg, hogy mégis hogyan kellett volna csinálni?! Hogyan tisztítanál le és tartanál folyamatosan játható állapotban 1-2ezer km-nyi útszakaszt úgy, hogy folyamatosan fagy rá a cucc? Az összes munkagép kint volt, mert reggel egyiket sem láttam a telephelyen. (pénz ugye nincs semmire, az nem vélemény, hogy vennék még10 járművet, mert erre senki nem fog pénzt adni)
Kiváncsi vagyok az ötleteidre!CPT.Pirk Reggel valamikor megyek be. Lehet kocsival. Ha nagy gáz van, innen a nevkótól megpróbálhatlak bevinni. A rókus felé megyek majd. (persze nem biztos)
-
gabx76
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Gondolom ez vonatkozik a holnapi napra is. Tehát megtartják, ha beér az oktató, de talán nem jelent automatikusan UV-t, ha neked nem sikerül. Valószínűleg büntetlenül lehet vizsgát halasztgatni.
Az ETR sosem az elképesztő informatívitásáról és naprakészségéről volt híres. -
gabx76
senior tag
Mit szólnátok esetleg egy strandos talihoz mondjuk júliusban?!
(most nem tudtam jönni, mert táboroztattam, holnap reggel meg go Croatia...)Mondjuk kimennénk Orfüre, vagy hasonló?! 2 hely van nálunk, a többit meg megszervezzük, aztán karavánban kikocogunk. (Janoskának, Morminak, Banduséknak van kocsija, ha jól tudom Bonessnek is talán.)
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Indítottam egy CoD4-es szervert amatőröknek. Akit érdekel, privátban jelezzen, küldöm az IP-t.
-
gabx76
senior tag
Csatlakozom:
[U][B]
B.Ú.É.K. mindenkinek!
[/B][/U]
-
gabx76
senior tag
Na emberek, szép volt a reggel.
2km/órával korcsolyáztam kocsival a munkahelyemig. (Mivel a buszközlekedés 7-kor lenullázódott kertvárosban) Ennyi törött autót rég láttam az úton. -
gabx76
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
Hirtelen?! Időnként előjön ez a téma itt a Pécs topikban, csak még nemrég óta teccik idejárni.

Az igaz, hogy csak mormi veszi igazán komolyan közülünk a dolgot.
A reggeli kép, még nyersen -
-
-
gabx76
senior tag
Attól függ, honnan nézzük. Nézz meg pl. engem. Itt vagyok több, mint 2000 napja, mégsem lesz avatarom egyhamar, mert szakmai fórumokban inkább csak read-only vagyok. Van aki hsz-gyűjtő, (most nem Bon3ss-re gondolok) és pár hónap alatt összeszedi a szükséges hsz-t, aztán el is tűnik a süllyesztőben. A 800 valóban sok, de a 600 reális.
-
gabx76
senior tag
Ha kirándulgatni szeretnétek, akkor: Tettye, Állatkert, Dömörkapu, Misina, Tubes (khm) Jakabhegy, Babás szerkövek. Esetleg ha belefér hosszabb kiruccanás: Orfű / Abaliget, Ófalu és környéke.
Ha csak a városban mászkáltok akkor csak Tettye, Malomvölgy, Égervölgy.
Az ókeresztény síremlékek valóban érdemesek egy pillantásra (vagy többre), illetve ott a Szent István téren akad még pár látnivaló.
Sétálgatásra: Király utca.Jóhírű, de drága szállás: Kikelet
Megfizethető: Kollégiumok, esetleg ha bírjátok az ilyesmit a Mandulás kempingben vannak faházak. Szép a környék, csak távol esik a várostól és kissé spártai (bár többfajta és árkategória van - viszont fűtés nincs) -
gabx76
senior tag
Engem is megállítottak múltkor és már fizethettem is a helyszíni bírságot a bizonyos komlói úti bevezető szakasznál (73-mal mentem 60 helyett - rettenet ). Azóta felrakták a kamerá(ka)t. Legalábbis a Mecsek pihenőnél van egy.
A pénzügyőrökbe Sellyén botlottem bele, de nem állítottak meg szerencsére. (no nem mintha tele lett volna a csomagtartó csempészáruval...) -
gabx76
senior tag
No, remélem elindítom a vezérhangyát:
Mit szólnátok október elején egy beülős-pizzázós PH-találkozó-féleséghez?! -
gabx76
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Keresd polip-ot a pécsi adás-vétel topikban, ő foglalkozik ilyesmivel.
Bon3ss: Akkor viszont egyelőre várnod kell, mert most még csak a tömbházakban építették ki a rendszert, mivel a KAF-on húzták be a kábeleket. -
gabx76
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
Sajnos még nekünk sincs, de ki fogom próbálni, úgyis most jár le a UPC hűségünk.
Azt mondták, első ütemben vagyunk és 1-2 héten belül már kötnek... Kiváncsi leszek. Mondjujk érdekes, hogy ehész másképp működik a DIGI mint a UPC. Nem egy kábelen jön a cucc, hanem TV koax-on, e net meg 8 eres UTP-n. -
gabx76
senior tag
-
gabx76
senior tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Ha nincs jobbrafordulni tilos, vagy kötelező irány a kereszteződésnél, illetve behajtani tilos az utca elején, akkor nyuodtan kanyarodhatsz. Ha jól sejtem ez ott van, ahol ha jöttök Ildi munkahelye felől és egyenesen mész, akkor jön a lámpa, balra meg iskola parkolóval?! Ha jól emélékszem, ott már én is fordultam jobbra, de a táblákra nem emlékszem
Viszont van még egy utca, ami belecsatlakozik és lehet, hogy amiatt van STOP.
[Szerkesztve] -
gabx76
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ja, kékFény.

-
-
gabx76
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szépet és elég normális árút. A fürdőszobát tavaly újították. Most már csak a bankon múlik, hogy mikor költözünk.
-
gabx76
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szerintem csak irigykedsz

-
gabx76
senior tag
Akkor itt vannak az én képeim is:
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont van még egy utca, ami belecsatlakozik és lehet, hogy amiatt van STOP.