Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Talit támogatom, ha füstmentes helyen méginkább, és ha hami meg sör is van akkor megérkeztünk "Nirvanába".
-
bnss
veterán
válasz
mormota
üzenetére
Miért kellett oda yard?
Janoska tudott valamit. Képek lesznek róla? 
Nálunk kellett volna rendőr, szerencsére volt egy civilben.
-
mormota
senior tag
a 48as tér kicsit túl forgalmas ahoz, hogy ott csövezzenek.
meg tágas, nagy terek vannak.
míg az árnyas utcában eléggé félreeső helyek is tudnak lenni, nem hiszem, hogy pécs 20% azon keresztül járna akárhova is.
szóval valóban félreeső hely.ma, párnacsata 16:00kor széchenyi téren?
-
Lassan lehetne már valami összeröfföt is csinálni nem gondoljátok?
rég söröztem

-
-
bnss
veterán
-
Dodder
tag
tud valaki vizvezetékszerelőt? SoS kéne.
-
mormota
senior tag
http://ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1481
szuadó 17 és szuadó 40
Szuadó 40
2008.03.15 Gy Nappal
Éger-völgy - Mohosi-kiskút - Babás-szerkövek - Zsongor-kő - Laci-forrás - Nagy-kő-oldal - Lóri - Vágótpuszta - Alsó-kis-liget - Sikonda - Zsidó-völgy - Sós-hegyi kilátó - Remete-rét - Rózsa-forrás - Éger-völgy
Szuadó 17
2008.03.15 Gy Nappal
Éger-völgy - Mohosi-kiskút - Babás-szerkövek - Zsongor-kő - Vörös-hegy - Éger-völgy
egyéb info fent
-
legiaap
félisten
Hát nem hiszem, sajnos.
Az a helyzet, hogy hiába Pécsi cég, de nagyobb részt Pest körzetében kapnak melót így legtöbbet Pesten leszek, meg a csajom is ott van. Majd ha már megunom ezt a mászkálást és le akarok telepedni meg családot alapítani, akkor nagyon esélyes Pécs.

Ja és lehet kevesebb időm marad majd a PH-zára. Asszem kell kötnöm egy netet a telómra is.

-
mormota
senior tag
közéleti felhívás!
egy kis szociális tevékenység lesz márc. 22.-én 16:00 órai kezdettel (csak jó idő esetén) a széchenyi téren párnacsata álnéven. ez ilyen fleshbomb szerűség, vagy nevezd aminek akarod.
én megyek fényképezni, vagy legalábbis kimegyek megnézni, hogy hoygan is zajlik egy ilyen dolog.
aki esetleg kedvet érez a részvételre a szíbályok:
-hozz magaddal puha párnát
-csak olyan embert üss, akinél párna van
-vedd le a szemüveged
-a csata addig tart, ameddig tarttovábbi info, és az eredeti kiírás:
http://negyedikkoztarsasag.hu/akciok/12
mod: terjeszd, ahol tudod, mert ugye minél többen vannak, annál nagyobb fun.
-
legiaap
félisten
Barátnőmet szeretném meglepni egy kis kreatív ajándékkal. Arra gondoltam kap egy ilyen duncosüveget, ami tele lesz parafadugókkal. Gyűjti a dugókat amúgy is, meg van pár üvege, miben vannak ilyen kis magok vagy mik.
Ehhez kéne az üveg, no meg a dugók. Most szombaton lesz a szülinapja. Addig meg kéne oldanom.

-
Rowboy
csendes tag
válasz
legiaap
üzenetére
Cáfoljon meg, aki tud, de tudomásom (és a 2 keresett cég honlapja) szerint nincs itt üzletük! Ikea csak tervben van itt, amúgy az oszág két darab Ikeája BP-n található. Baumax, Praktiker, Kika, ami hasonló, és biztosan van Pécsen
,de hogy van-e ilyen termékük, az nem tudom. -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Már olyan rég voltam Pécsen, hogy nem ugrik be, hol van az IKEA és az OBI. Valki árulja el nekem. Szeretnék venni olyan duncos üveget, aminek nem menetes a teteje, hanem sima és a kupakját ilyen csatos módszerrel lehet lezárni. Egyáltalán kapható a felsorolt két áruházban, vagy merre nézzek körül? -
Ildika
tag
válasz
mormota
üzenetére
Ha meglepetésnek szeretnéd, ne olvasd el

Műsor:
1. E. Strauss: Szabad a pálya!
2. J. Offenbach: Orfeusz az alvilágban
3. L. Bernstein: West Side Story
4. T. Huggens: Korál és Rocki
5. D. Brossé: Tintin-A naptemplom rabjai
6. S. Levay: Elisabeth
7. A.L. Webber: A fehérruhás nő
-
Disc Man
csendes tag
Helló Pécs!

-
Ildika
tag
Akinek van kedve, ideje:
Itt a remek alkalom, hogy megtekintse, meghallgassa a Pécsi Vasutas Koncertfúvószenekar "Farsangi" koncertjét, amelyet a Baráti Kör tagjai és a támogatói tiszteletére ad.Időpont: 2008. 03.07. 19:00
Helyszin: PTE-ÁOK Aula (Pécs, Szigeti u.)
Belépés díjtalan! -
mormota
senior tag
a penny a 48as téren a benzinkút melletti kisáruház, aminek parkolója van. (nem a meki irányában, hanem a másik) ha bemész az üzletbe, rögtön jobbkéz felé van egy rakodópult szerűség, és az mellett van egy nagy gyűjtő, abba teszik a kibontott jobb dobozokat. rendes népség
igazán hálás tudok lenni bevásárlásnál pl
énmég meg se néztem az ideget, meg a cuccot úgy mióta eltettem, de most megnézem!felőlem lőhetünk valamikor... ha mást nem, phtalin malomvölgyben.
apropó mikor is lesz?
ki rendeli a jóidőt? mert csinálhatná gyorsabban is
-
bocX
tag
válasz
mormota
üzenetére
hát eddig még nem is nagyon volt jó idő...még csak ez'tán fog jó idő lenni, meg most már hosszabodnak a nappalok...de egyenlőre hamar sötétedik és este már hideg van.
nekem is ez volt az idei első...meg is lett az eredménye...
sztem megyek és veszek vagy 10 darabot, mert most megint bohóckodhatok 2-3-al ennyi maradt, meg sztem ráfér az idegre a viaszozás, mert nagyon szét jött a téli állásbamajd valamikor kimehetnénk lőni akár, lehet ugy jobb mint egyedül...bár az utóbbi időben ritkán járok pécsen, de hátha akad alkalom...
penny market hol van pécsen?
bár nekem most akad itthon pár doboz, direkt nem dobtam ki őket
-
Acus
tag
Sziasztok!
Akit érdekell! -
Acus
tag
Sziasztok!
Akit érdekel! -
bocX
tag
na itt volt a jó idő, kimentem lőni íjjal, 3 vessző minusz....még incs igazi szezon

-
Szevasztok, Pécsen nem tudja valaki hol találok olyan kocsmát ahol van flipper is?

-
Ildika
tag
Aki még nem látta, nézze meg...
World Press -
mormota
senior tag
holnap PITE túra
10/20/30 km
indulás abaliget, barlang hotel (2 tó közörtt)további infó itt:
http://ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1456
-
bocX
tag
Pécsett vagy környékén nemtudtok olyas valakit, akit gekkó tenyésztéssel foglalkozik? Nekem nappali gekkóra lenne szükségem...vagy valami jó boltot, hol érdemes körbenézni, vagy kit érdemes kérdezni?

-
bnss
veterán
Tudja valaki, hogy a Garay utca Megyei kórházhoz közelebb eső részében hol lehet egy elektronikai bolt? nesa szerint "ram" vagy hasonló a neve, de ez nem biztos.

-
mormota
senior tag
azt hiszem hogy fél10kor kérdezett kérdés, kicsit már elkésett

8kor kezdődött, és bő 2 óra volt, szünettel.kellemesen lehetett röhögni, nem az a hasfájdító volt, de legközelebb is ottleszek, az biztos.
kaptunk előre csak a pécsiekről programot.márc 5 szerda: hadházi lászló - kőhalmi zoltán
április 9 szerda: beliczai balázs - kiss ádám
május 7 szerda: bödőcs tibor - szabó kristóf -
mormota
senior tag
ezt most muszáj...
meló helyett nagyon jó, de akár kikapcsolódásnak is...
én már 3 órája ezt hallgatom:http://users.atw.hu/stand-up-comedy
-
bnss
veterán
válasz
mormota
üzenetére
Malomvölgyben PVV Zrt. "ügyködött". A telkünk előtt olyan írtást rendezett, egy dfa maradt kb. Panoráma kilátás a kettes tóra és valamennyi Pécsre.
Általában a szervezés 1 hónap szokott lenni, legalábbis az utóbbi néhány esetben.

(#4616) legiaap: felvetünk egy időpontot, mindenki elmondja a véleményét róla.

-
bnss
veterán
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Tulajdonképpen kellett rajzolnom egy parkoló kiosztást (két szintesre terveztem) és egy hossz-metszetet illetve egy kereszt-metszetet és le kellett írnom az építés menetét.
Ez arra jó volt,hogy nagyjából ebbe is betekintést nyerhettem,mert ilyet még nem csináltam.Én is függő vagyok nyugi.Nem vagy egyedül...

-
legiaap
félisten
válasz
mormota
üzenetére
Az egyik osztálytársam kinn dolgozott németben két hónapot.Azt mondta nem látott az utakon aknafedőket és csatornafedőket.Nem tudja hogy oldják ezt ott meg,de midnenesetre érdekes.Sőt ha úthibákat javítanak,akkor azt úgy teszik meg,hogy azt nem veszi észre az ember ha rámegy kocsival,annyira precizek.Az főautópályák 8-8 sávosak korlátlan sebességgel lehet rajta menni és nincs menetzaj,annyira sima az út burkolata.
Nem tudom nálunk mikor lesz ilyen...
-
bocX
tag
Keresem ezt a könyvet. Klinger - Hangdobozépítés.
Ha valakinek megvan és akár kölcsön is tudná adni, nagyon hálás lennék érte.
-
Diego!
senior tag
Hol lehet kapni ilyet? Valaki látott már valahol?

-
mormota
senior tag
bama.hu -n láttátok, mennyire szétcsapták már a kossuth teret? (galéria)
hát rendesen nekiláttak...
-
bnss
veterán
válasz
mormota
üzenetére
Ha jól tudom, Mo-n is van valami rendelkezés, hogy minimum egy sáv széles kátyút kell csinálni.
"így többet tudnak földmunka címen elszámolni" - ezt simán el tudom képzelni, sajnos.
szerk.: gumiborítású aknafedél Mo-n? Kizárt, ami mozdítható viszik. Ami meg nem mozdítható, abból mozdíthatót csinálnak.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motoros topic
- VoLTE/VoWiFi
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majdnem Komlón voltam, ott elég szépen esett a hó, örömömre.
rég söröztem 

nagyban függ persze mikor lesz, mert most luti futi munkák vannak...