Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
bnss
veterán
Rosszat linkeltem, amire én gondoltam, az a Megyei kórházzal szemben van. Hirtelen nem jut eszembe a neve, mindjárt megkeresem.
szerk.: Ez a panzió is ott van egy köpésre, mellette van még egy, ha jól emlékszem a Szinbád panzió van majdnem előbbivel szemben.
-
Kicker
őstag
sziasztok
pécsen keresek szállást a megyeikórház környékén, vagy jó megközelíthetőségével 2 éjszakára, 1 főre... valaki tudna segíteni? Esetleg befogadna?

2 helyet már hívtam azok foglaltak dec 16-és 18-ára...
a Mikes koleszban nem votl ott épp a szállásfelelős, az Avar panzió meg nem veszi fel...

-
Ildika
tag
Sziasztok!
Szeretettel meghívunk titeket a Pécsi Advent nyitóhangversenyére 2008. december 5.-én (pénteken) 19 órára a pécsi Székesegyházba. Előadók: Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar, Mecsek Kórus, Pécsi Bartók Béla Leánykar.
Ildika
-
aneda
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Klimt van a Kika-ban, gondolom nem eredetit akarsz venni!

-
csanadu
csendes tag
Komlón és környékén PSP feltámasztás 3.71 m33-2-re
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Nem tudtok a városban olyan helyet, ahol lehet kapni (keretezett) Vasarely képeket? Esetleg Gustav Klimt-től a "Csók"?
-
Loretto
veterán
Helo!
Nem tudtok (talán dohányáru bolt) olyan helyet, ahol van vizipipához szén?
-
Loretto
veterán
Szép. Bár a mostani Color Cafés dolog után... minden lehetséges.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gyerekek, lassan már Toxicba sem lehet elmenni anélkül, hogy az ember ne lenne sátánista, kereszténységellenes, vagy éppen hazaáruló...
Részlet a kurucinfó egyik cikkéből:
"Újabb kereszténygyalázó buliba hívnak a sátánisták – ott leszünk?
Itt az idő, hogy idejében felkészüljünk és megfelelően visszavágjunk a nagypofájú kereszténygyűlölőknek. A baj csak az, hogy Pécsen lesz (7621 Pécs, Király u. 2. – térkép itt), de remélem, elér odáig a kezetek…"
[szánalom, de persze ahogy állítják, igazat írnak...]
---------------------------------------------------
Egyébként jó kis hely a toxic, amióta megnyílt, végre van hová menni a zenére vágyó embereknek... -
WuDu
tag
Éger-völgy 10/20/40 teljesítménytúra lesz okt. 23.-án
Rajt-Cél: Teca Mama
Bővebben: [link] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bazz, mit kell megélnem. Sétálok haza verőfényes gyönyörű útón nevkótól fel a dombra, aztán félúton jön velem szembe egy komplett roma familia, olyan 10 fő, aztán mennék el mellettük, a "családfő", azaz a leg sötétebb bőrű és egyben leg kövérebb odaszól nekem, hogy "nincs egy bringád, amit ellpohatnék? F.szkalap..." Érdekes módon nem jöttek utánam, pedig már számítottam rá, hogy futnom kell, volt már részem olyanban. (akkor először és utoljára voltam nevkó buliban)
Ha sötétebb lett volna, biztos balhé lett volna a dologból. Kollégát kb. egy hete támadták meg itt hátrébb a dombon, pénzt akartak tőle hasonló egyének, ott 5 volt 1 ellen...
-
Ildika
tag
Aki esetleg nem látta volna még:
új 200 forintos
Lehet szavazni! -
mormota
senior tag
válasz
Bandus99
üzenetére
egyre szemetebbek?
bár nagyon jól kikerülhetőek, ha az ember midnen nap megnézi a rendőrség honlapját, ugyanis kötelesek közölni hogy hol lesz sebességmérés.
ezenkívül reggel 7kor pl a mediterrán rádióba is bemondják.de guglu keresésben sok helyre letükrözik az adatokat., csak trafipax pécs a kulcsszó, és esetleg hogy 2008 október pl.
-
Bandus99
őstag
hatha valakit erdekel.
Eddig 2x lattam trafit a 6-os uton a volt hataror laktanyanal.
Regebben is mertek ott idonkent, de kocsival bealltak parhuzamosan a fouttal a bejarathoz es onnan mertek.Shell kut felol ha jott az ember azert lathato volt, hogy ott az auto.
Ami most valtozott, hogy beteszik 3 labra a muszert a kertbe. Mivel a kert lejebb van mint az ut szintje, ezert csak a muszer latszik csak autobol a 3 lab nem.
Barna vas kerites es a kerites kozt lat ki a trafi a jarda szintjere teszik es teljesen a beton pillerhez, nagyon nehez eszrevenni.
Az sem kizart, hogy a kifele menoket is latja, azt nem tudom. -
WuDu
tag
Tessék egészségesen élni

A Pécsi Ifjúsági Természetjáró Egyesület a természetjárás népszerűsítése érdekében (és a túratársak nagy örömére) első ízben megrendezi a "Mecseki Négy Évszak 25/15" teljesítménytúrákat.
A túra ideje: 2008. október 11. (szombat)
Rajt - Cél: Istenkúti Közösségért Egyesület Háza (Pécs, Fábián Béla u. 9.)
Megközelítés: PK Rt menetrend szerinti járatával (23-as helyijárat)
Indítás: 7.00 - 9.0025: Isten-kút - Tubes - Lapis - Kantavár - Rábay-fa - Ezeréves - Trippamer-fa - Büdös-kút - Lapis - Isten-kút
15: Isten-kút - Tubes - Lapis - Kantavár - Rábay-fa - Büdös-kút - Lapis - Isten-kútTovábbi infó: www.pi-te.hu
-
bnss
veterán
mormota: adás-vétel topicban van élet. Mondjuk igaza van Loretto-nak, hogy nem ott kellene mindent megvitatni.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Barátom felesége megkért, hogy segítsek egy jobb net előfizetési csomagot keresni Nekik. Jelenleg Tré-com előfizetésük van, de állandóan problémájuk van vele. Az Attila utcában laknak, és én nem ismerem a belvárosi lehetőségeket. Előre is köszönöm!
-
#TOTTI
őstag
Látszik mennyire amatőr vagyok csak most fedeztem fel ezt a topikot...
-
fixi
csendes tag
-
mormota
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
itt is néha ez megy a téren.. de nembaj, már lassan hozzászoktam..
ami téged illet. hm. rendőrök valóban kijönnek hívásra, kötelességük. szóval nekik lehet szólni. tuti szétrebbennek a kis csicskák, ha jön a polisz, szóval nemtom mi értelme lenne.
ha fegyver kell, adok kölcsön
sőt akár el is. van egy nemhasználatos airsoftom. nem az a tokio mauri minőség.
elemes, aztomata desert eagle, golyó is van hozzá doszta. ha érdekel dobj egy mailt morrmota@gmail.com-ra.kipróbálás, vásárlás megbeszéltek alapján
más fegyverem is van, igaz, az nem kicsit sülne vissza
egy tradícionális magyar íjam. lehetne vadászni vele emberre, de ezt ugye nem akarjuk. szóval marad az érszoft.egyébként pisztolyt, meg lőszert 15-ből simán ki lehet hozni, pesten a 44-es bázisból.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Basszus. Kilépek Rózsadombon a panelunk erkélyére, idézem amit hallok:
"k. anyád te csicska g.ci f.sz hogy lehet ilyet csinálni?"
Egy idióta banda gyűlik össze minden nap a házunk mögött, a terület akusztikája miatt meg mindent hall az ember. Ezek suli időben is ott vannak, gyakorta még éjjel 2-kor is. Rendszeresen el vannak küldve az anyjukba, de semmi reakció. A poén benne az, hogy javarészt egyik sem múlt el 18 éves, ellenben vagy 20-an jönnek, van amelyik egyenest Uránvárosból! (miért nem ott rontja a levegőt éjjel kettőkor?
Gondoltam, hogy amint meglesz a lóvé, beszerzek egy airsoft fegyvert, és odalövöldözgetek, úgyis ideális lőtávolságra van a pad az erkélytől, csak erre a manőverre még várni kell picit. Mit lehet még csinálni, ami nem "sül vissza"?
Persze tudom, ezért a jelenségért nem a fiatalok a hibásak, hanem az, hogy nincs semmi, amivel le tudnák kötni magukat. Ugye kocsmához még kissé fiatalok, más szórakozás meg nem igen van errefelé, csak tré diszkók a városban...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aki megy a Zánkára gólyatáborba az szóljon, nem akarok egyedül menni...

-
Bibby
addikt
Van aki sokat buszozik pécsen belül? Lenne egy kérdésem...
-
mormota
senior tag
hát.. egyelőre várom, hogy küldjék...

-
mormota
senior tag
kérnék szépen szavazásra buzdítani mindenkit:
http://www.pto.hu/post/1/1304
ma éjfélig.
köszönöm -
az anyjába szorult volna a feje annak a marhának aki összehangolja ezeket a lámpákat a hatoson, ma reggel 3 pirosat kaptunk normál 50-55-ös tempó mellett egyenesbe, de nem ilyen pár másodperceset, hanem ilyen előttem pont pirosra váltósat
mondjuk mérnekéne eltolni azt ami jó ugye? 
-
gabx76
senior tag
Mit szólnátok esetleg egy strandos talihoz mondjuk júliusban?!
(most nem tudtam jönni, mert táboroztattam, holnap reggel meg go Croatia...)Mondjuk kimennénk Orfüre, vagy hasonló?! 2 hely van nálunk, a többit meg megszervezzük, aztán karavánban kikocogunk. (Janoskának, Morminak, Banduséknak van kocsija, ha jól tudom Bonessnek is talán.)
-
bnss
veterán
Legközelebb jövök, legalább megkerestem a sörözésre a piszkos anyagiakat.

-
Csepy
őstag
Jó volt a tali. Lorettóval jól elsöröztünk, sőt, a cselekmény csúcspontja az volt, amikor még ettem is... meg amikor a pincér szegény Lorettónak akarta kiszámlázni az én kajámat.

Reméljük a következő, remélhetőleg közeli időpontban megtartandó talira már mindenki eljön, különben ejnye-bejnye...

Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
annak, aki eljönne:
Loretto és én is ott leszünk.
Szóval, gyertek csak nyugodtan. Nem lesztek egyedül.Regards: Csepy
-
bnss
veterán
Sajnos nekem is közbejött egy meló, vihetek Villányba néhány öltönyöst.
-
mormota
senior tag
elég kellemetlen, de szerintem nem fogok tudni menni, elég gázos helyzet alakult ki tegnap. sajnálom, hogy mindenki bízott abban, hogy ottleszek. higgyétek el, én is.
de ez kicsit fontosabb most ennél.mégegyszer sry
-
mormota
senior tag
bon3ss: nem elegen

szerintem ahogy alakult, meg ahogy számítani lehetett a hozzászólásokból, egyébből nem leszünk többen 10 főnél.nolf:
pécs belváros megér egy jópár órás sétát, cella septicora a dóm téren (ha szeretitek a múzeumokat, és ilyesmiket), orfűt mindenképp ajánlom, és ott is a szabad strandot.
mecseken a TV torony egy szép hely, abaligeti barlang, tettyei barlang.a nyitvatartási időket érdemes előre megnézni, nehogy potyára menjetek.
-
bnss
veterán
Ha nincs sofőr, akkor busz is megoldható, relatíve sűrűn járnak, bár hétvégében nem vagyok biztos. (Szalont én sem iszom.) Mikorra tervezitek ezt a kiruccanást? Azért kérdem, mert Harkányban jelenleg az egyik medence zárva van, tumultus szokott lenni hétvégén a többiben. Július 5-6 Fürdőfesztivál, akkor gyakorlatilag lehetetlen strandolni, max "csápolni" a zenekaroknál.
Mecsextrém is megér egy alkalmat, ha jól tudom van még ingyenes buszjárat Pécs bálvárosából.
-
NoLF
veterán
természetesen a szalont csak alegritkább esetben fogyasztok, több jó sör van a világon

villányba bizony nem ártana elugrani, csak kocsival nehezen kivitelezhető a borolgatás
esetleg ha szerzek sofőrt...
a harkányi strand mindneképp szerepelni fog a tervek közt, meg ahogy most nézem, a mecsextrém park is érdekes lehet
-
NoLF
veterán
hali!
érdeklődnék kedves pécsiek, hogy környéketen ki milyen látnivalót, kikapcsolódási lehetőséget tudna ajánlani, ugyanis párommal pécsre tervezünk menni a nyáron pihenni, a szállás meg lesz oldva, de gondolom azért a környéken van ez-az amit meg lehet nézni, strand, ilyesmik. nem akarok egész héten a szalon főzdében tanyázni

orfűt mindenképp megnézzük, esetleg még valami?előre is kösz

-
Macka
veterán
Most tényleg lesz???
-
WuDu
tag
A héten még van sétatéri eszem-iszom, miért nem ott van a meeting? (Na nemmintha eltudnék menni, de ott biztos benéznék
)
Aktív témák
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, így max csütörtökön...