Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Aktív témák
-
mormota
senior tag
-
Csepy
őstag
Igen, csak akkor fogadják el, ha a speckót megcsinálod (és a kurzusoknak nincs NSZN kódja, persze kreditálásnál mindig az akkor aktuális félév tanrendjét kell nézni). Különben a kreditértéket nem akpod meg. De, ha netalán megbuksz valamelyik ilyen kurzusból, akkor azért igenis ját az 1-es

Azért van a nem szakterületi kreditek között, mert hát honnan a jó francból tudná a TO és az etr központ, hogy te most csinálod, vagy nem csinálod a speckót? Majd az abszolutóriumod kézhezvétele után átteszik ezeket a PTE 10%-ba...
Regards: Csepy -
Agostino
addikt
Üdv.
Hát én meg azt sem vágom mit jelent, de mivel gyak van mellé írva, gondoltam magamban, annyira nehéz nem lehet. Mellesleg beszélek tanárral, hogy felvehetem-e még a Területi Szervezési Tanácsadó vagy mi a szösz specet, és ha igen, akkor ugysem kell nszn, mert abba számolják bele.
Mellesleg jó lenne a licitrendszer. Pl.: van mondjuk nem tudom, 1000 pontod. Van A kurzus, B meg C. Te azt mondod téged nagyon érdekel az A, ráraksz 800 pontot, feljebb kerülsz a listán azoknál, akik mondjuk csak 400at tettek fel. Nem lenne ez szerintem rossz dolog, na meg tökmindegy lenne mikor veszed fel, nem kellene ott csápolnod 14:00 kor az F5-öt széjjelnyomva. Jelen állapotában a dolog nagyban egyezik a volt papiros rendszerhez, persze csak virtuálisan. -
Csepy
őstag
Megcsinálod ezzel a kóddal, majd amikor leadod az indexet, kitöltesz egy kurzuselismertetési adatlapot, amin jelzed, hogy ezen a kódon csináltad, de van neki NSZN kódja is és kérvényezed az átkreditálást. Ha nincs a kurzusnak NSZN kódja is, akkor nem fogják elfogadni és azonnal megy a PTE10%-ba, amivel nem árt vigyázni...
Regards: Csepy -
Agostino
addikt
Üdv.
Én is megszívtam, de kreditáltatni nem akarom, mert nem mindent engednek, szal ezzel inkább nem bűvészkedem. Felvettem vmi Szondi tesztet, megértés pszichológiája meg vallástörténet, mindezt a szociológia szakommal. : D
Mellesleg igazán mehetne már az rohadt licit rendszer. Olvastam anno az Univban, hogy be lesz vezetve, mindenkinek lesz X összege, amivel erre arra licitálhat. Persze nem látom sehol sem, hogy lenne ilyesmi.... : \ -
Agostino
addikt
Aktív témák
- Formula-1
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Path of Exile 2
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest