Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
vásártérrel szemben a móra ferenc utcában van egy ilyesfajta bolt.
billiárd-darts-csocsó felszerelelés.szerk: yuppi...enyém az 5000. hsz

-
TrollBalint
addikt
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy Pécsen, hol lehet venni biliárd felszereléseket? Egész pontosan dákót szeretnék, de nem ismerek egy ilyen boltot sem

kösz előre is -
mormota
senior tag
válasz
Orb1337
üzenetére
a legkellemesebb mindenképpen otthon van, egyébként szinte bármilyen étterem, legalábbis ahol vannak TV-k. Fordanban nagy szokott lenni a zsivaj, és a tv-n sincs hang, meg nem biztos, hogy odakapcsolnak neked.
Flekkenben van még tv, ott kedvesek, és akár még oda is nyomják neked ha jófejek épp, és nem bánják a többi vendégek
többi helyről nem tudok nyilatkozni. -
Orb1337
tag
Tud valaki egy jó helyet ajánlani, ahol kellemes környezetben nézhető a superbowl?
-
mormota
senior tag
én a szűk környezetére (kb 5 méter:
) gondoltam. de akkor úgy látom megvan a tali helyszíne, ha ennyire nyugodt, csendes környezetben leledzel
lesz házi találka. ott a teszkó, onnan lehet hozni sört, ott a buszvég, nem kell messze se menni, hogy buszt fogjanak akik azzal mennek... szóval ideális hely
-
mormota
senior tag
a Pokol (most már) egy jónagy köpésnyire van csak tőlem

bent még nem jártam, de számomra sem túl bizalomgerjesztő hely, márcsak így a környék és a kinézete miatt.sztem füstmentes kocsmát meg maximum délután 3-4óráig lehet találni, amikor is elkezdenek szivárogni a népek. tisztelet a törzsalkeszoknak, akik már nyitásra mennek

-
oyko
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszönöm az infót!
Üdv
M. -
TrollBalint
addikt
vezérlőpult/felügyeleti eszközök/szolgáltatások
(vagy futtatásba beírod, hogy services.msc)én csak a névből gondoltam, hogy otthoni, meghogy a google nem ismeri, ha rendes ingyenes lenne, akkor gondolom reklámoznák. Lehet, valaki úgy gondolta, ha már neki van, legyen másnak is, vagy pedig nem tudja, hogy kell levédeni

-
oyko
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hello
Igen kapok ipcímet. Nekem is DNS hibát ír ki.
Külld a gépem és fogad is csomagokat kivéve a multicast (vagy valami hasonló nevű csomagot nem, lehet hogy ezek az internethez kellenek )"ErHomePecs" szerintem nem magán, bár én sem találtam ezt a címet beírva sehol.
2008 aug óta használtam, volt már olyan hogy a vételi erősség gyengébb volt, vagy nem tudtam csatlakozni, de ilyen még nem.A dns akármit hol lehet beállítani?
Üdv
M. -
TrollBalint
addikt
ip cimet kapsz?
én úgy jártam, csatlakozott a gépem, de nem kapott ip cimet, pár hónappal később (egy véletlen szerencsétlenség során
) kiderült, hogy a windows szolgáltatási között nem volt valami dns akármi bekapcsolva, és miután bekapcsoltam ment minden.
és ez tuti, hogy ingyenes? mert a google nem ismeri, nem lehet, hogy ez valakinek a nete és te tőle lopod? -
oyko
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Internetezésre használok egy ingyenes SSID: ERhomePECS nevű wifi kapcsolatot.
Csatlakozni csatlakozik a gépem , de nincs nincs net .Nem tudjátok hogy ki az üzemeletője ennek a szolgáltatásnak?
A Széchenyi téren elérhető hotspot üzemeltetője sem tudja.
Kérdezzem meg az önkormányzatot?
Üdv
Márk -
Jadro
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
De bezárták egy ideje már. Csak ezek csúcsidőben (péntek-szombat este) mind olyan érdekes helyek helyi vagányoknak. Zenegép, karaokegép stb. Csúcsidőn kívül meg a környék alkeszei iszoganak nyitástól-zárásig.

A Sújtólég nyitásakor beszélgettem a tulajjal, amolyan elitebb helyet akart csinálni belőle. De aztán nem nagyon sikerült. A végére már mindennaposak voltak a balhék. Sőt! Nem is csak a végére.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TrollBalint
üzenetére
Haver mesélte egyik pokolos estét: bementek, bent néhány vén alkoholista a pultnál, hátrébb egy kupac "raj", senki más, a zenegében meg felváltva Tankcsapda és ratyi tuctuc...
--------------
Amúgy van egy jó kis kocsma mélyen a föld alatt, ott az alajos utca és az y elágazás mögött kell lemenni, csak nem emlékszem a nevére. Mondjuk fűtés szerintem nincs.
-
TrollBalint
addikt
A sújtóléget nem zárták már be? Egy időbe, mintha azt hallottam volna, hogy bezárták.
Aggregátor: jó hely egyébként, ha nem voltál még ott, feltétlen el kell menned
viszonylag nagy bent is, ha nincsen tömeg szinte biztos tudsz találni egy olyan sarkot ahol nem dohányoznak, és van egy egész nagy kiülös része is. Nem utolsó sorban olcsó, és a korsó az 0,5 liter, a feles meg 5 cl 
-
Magnum_
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
az Uránvárosban a cseszkó mellett van ugye?
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Pokol... bizalomgerjesztő

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mormota
üzenetére
Magas, vékony, fekete hajú, de aszt hiszem szemüveg nem volt rajta.
Aggregátor: Van nekem egy kedvenc kocsmám, ott már előrelépés, hogy becsukják az ajtót, tavaly egész télen nyitva volt. Persze ha becsukják, bent meg dohányoznak, akkor megette a fene az egészet, inkább kifordulok onnan... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Basszus, állok a pályaudvaron, nézem a vonatot Szentlőrincre melyik megy. Egy pillanatra nem figyeltem, kb. velem egykorú cigány gyerek odalép hozzám, kezet akar fogni, és mondja, hogy szia, Sanyi vagyok. Mondom neki nem ismerlek. Aztán mondja, hogy csak egy szál cigit adjak neki, kifizeti. Mondtam neki, nincs cigim, aztán eljöttem. Szerencsére nem volt komoly a szitu.
Vajh tudná mennyire utálom a bagósokat...Bon3ss, Gabx76: Köszi szépen!
-
bnss
veterán
Olcsóbb a zúzalék, ez rendben is van, de olvadáskor takarítani kell. Az ónos eső előtt láttam a városban este sószórót, de a hideg miatt (-7°C volt kertvárosban, ha emlékeim nem csalnak) gyakorlatilag semmit sem ért.
Nem voltam még északi nagyvárosban, de azért azt nem hiszem, hogy pl. a város főbb utcáit nem takarítják el teljesen. Az egy dolog, hogy nem az olvadás a cél, szvsz sokkal környezet barátabb megoldás a zúzalék.
-
aneda
senior tag
A zúzalék olcsóbb mint a só, de azzal is ugyanaz a baj mint a sóval, ha jégre van szórva legurul az aszfaltról. Ennek elkerülésére sóoldatot permeteznek az útra és arra szórják a sót (egyazon gépből), így az már meg tud tapadni az aszfalton. Azt tudni kell hogy -5C alatt és kialakult jégréteg esetén már nem hatásos ez sem, ilyenkor előre kell sózni, és erre nincs meg a kapacitás, ha gyorsan fagy.
Északon azért szórnak zúzalékot mert ott nem cél és nem is lehet az hogy elovadjon a hó/jég, ott csak érdesítik az utat vele.
-
Loretto
veterán
Talit támogatom. Ámbár kétlem, hogy ne találnánk, nem hideg, nem dohányzó létesítményt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
átmentem jEEE!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bnss
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Milyen tárgyból sikerült a 3/3?
gabx76: kedd este már szórták a sót, de nem sokat ért a hideg miatt. A finom kő zúzalék - szvsz - megoldás lenne, persze ez jóval drágább, mint a só (és természetbarát is, viszont tavasszal lehetne utána takarítani - tudomásom szerint északon ez bevált módszer).
-
gabx76
senior tag
nbl2:
Nem dolgozik ott senkim.
Tudom, hogy nem jártak a buszok, mert nem volt biztonságos. A véleményemet már leírtam. (Mellesleg nekem sikerült 7-kor beérnem a munkahelyemra, kb. 20 perc alatt - kertváros-belváros viszonylatban)Fordítsuk meg a dolgot: szerinted - a lehetőségeiket figyelembe véve - mit tehettek volna?! Könnyű kritizálni, de akkor írd meg, hogy mégis hogyan kellett volna csinálni?! Hogyan tisztítanál le és tartanál folyamatosan játható állapotban 1-2ezer km-nyi útszakaszt úgy, hogy folyamatosan fagy rá a cucc? Az összes munkagép kint volt, mert reggel egyiket sem láttam a telephelyen. (pénz ugye nincs semmire, az nem vélemény, hogy vennék még10 járművet, mert erre senki nem fog pénzt adni)
Kiváncsi vagyok az ötleteidre!CPT.Pirk Reggel valamikor megyek be. Lehet kocsival. Ha nagy gáz van, innen a nevkótól megpróbálhatlak bevinni. A rókus felé megyek majd. (persze nem biztos)
-
gabx76
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Gondolom ez vonatkozik a holnapi napra is. Tehát megtartják, ha beér az oktató, de talán nem jelent automatikusan UV-t, ha neked nem sikerül. Valószínűleg büntetlenül lehet vizsgát halasztgatni.
Az ETR sosem az elképesztő informatívitásáról és naprakészségéről volt híres. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt írták:
"Tekintettel a rendkívüli időjárási helyzetre és az ebből adódó közlekedési nehézségekre Dr. Gábriel Róbert rektor úr elrendelte a vizsgaidőszak meghosszabbítását két nappal, a PTE minden Karán.
Az a hallgató, aki 2009. január 14-én a kialakult közlekedési állapotok miatt nem tudott megjelenni a vizsgán, számára ez igazolt távollétnek számít és vizsgaalkalmainak száma nem csökken. A vizsgák pótlásának lehetőségeiről a kari honlapokon kaphatnak tájékoztatás.
Oktatási Igazgatóság"
Na de a holnapi nap vizsgáiról semmi info... Majd reggel TO, ha addig nincs semmi biztos. PMMK honlapján semmi, ETR-ben csak a mai dolgokkal foglalkoznak...
2 nap hozzáadás, tippem szerint a következő két nap nem tartanak vizsgát, de ez csak tipp. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Füst mentes hely alap, ha füstös hely lesz, akkor el nem megyek!
Egyébként tényleg kicsit jobb időt meg kellene várni, ilyen hidegben odafagy az ember keze a fröccsös pohárhoz...
---------------
Amúgy erről ki mit tud?
"Rendkívüli tanítási szünet csütörtökön
Rendkívüli tanítási szünetet rendelt el Lászlóné dr. Kovács Ilona, megyei főjegyző Baranya összes iskolájában január 15-re, tekintettel az időjárási helyzetre. Az időjárás jelentés szerint ugyanis már ma estére is újabb ónos eső és lefagyások várhatók, amely a közlekedést nehezítik."
Mert holnap vizsgáznék Pollákon, és h. vajon bele tartozik-e az is...
-
Csepy
őstag
Az üzletes topicban párat felvetették, hogy mi lenne, ha lenne egy tali, Februárban.
Öt-, és hatleteket szívesen venné(n)k, hogy hol, mikor...
Regards: Csepy
-
mormota
senior tag
dec 27.-én megszületett kislányom, Nóra, 52 cm, 3210gr, egészséges mindenki, és nagyon várjuk már, hogy itthon legyenek.
előre is köszi mindenkinek

-
mormota
senior tag
upc-s internetről valaki mondjon véleményt gyorsban. a 2/1-es nettel kacérkodok. mennyire megbízhatóan adják a szolgáltatást, ilyesmik...
köff
-
grimetime
tag
pécsett kellene havernak PS2 okosítás valami megbízható helyen.
minden segítséget nagyon nagyon megköszönnénk. -
Kicker
őstag
hali
holnap megyek pécsre 2 éjszakára, feleségem kórházban lesz és sajnos nem ismerek senkit ott, ezért aki gondolja azt meghívom egy potyasörre, vagy 2-3-ra, 24 eves vagyok, várom a jelentkezőket priviben.

-
mormota
senior tag
én kérdeznék olyat, hogy netszolgáltatókat hol lehet keresni uca szerint.
bepötyögöm milyen utcában szeretném megnézni, és kidobja, hogy miléyen netszolgáltatók vannak.
láttam már ilyet, csak nem találom. valaki? -
Kicker
őstag
Találtam, KÖSZI!
-
aneda
senior tag
-
grimetime
tag
Aktív témák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meginnék egy "keveset", több mint egy éve nem ittam forraltbort.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)