Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
WuDu
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Belső konzulens = Muszályból vállal téged...
Külső konzulens = Nincs profit, nincs érdeke segíteni...Amikor én írtam szakdogát szintén senki se segített, a belső konzulenst leginkább az érdekelte, hogy Arial vagy Times betűtípust használok...Ez legalább már némiképp előrevetíti, hogy mivel találkozol majd az életben

-
legiaap
félisten
Hát nyáron voltam Pesten egy csarnoképítésen gyakorlaton azt annak az építéséről írok.
Pont most jöttem a külső konzulensemtől.A telephelyük már majdnem a Pécstábla után van az Eperfás utcába.
Hát amit eddig írtam arra azt mondta: Szar,meg kicsit kinevette a fogalmazásom.
Szóval most kicsit se vagyok elkeseredve.
Az az igazság,hogy se a külső konzulensemtől,se a belsőtől nem kapok segítségte és így baromi nehéz írni.A másik,hogy anyagot az ilyen tipusú csarnokról meg sehol nem lehet találni.
Szóval tök kilátástalan a helyzetem.
Most haza megyek,eszem egy jó nagy tál sültkrumplit,megnézek valami filmet,azt átgondolom ezt az egészet és újrakezdem.

-
bnss
veterán
-
mormota
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
hát te mennyire negatív vagy

más:
épp most jött meg
aki kíváncsi rá:
http://pixinfo.com/cikkek/digimate_iiiemígyen egy aluház 2.5"os winyónak való eladó leszen 1-2 napon belül. (át kell még csinálni a kiswinyót fat32-re, mert ntfs-t sajan ez a digimate nem olvas. és sok helyem nicns, de megoldom)
árban megegyezhetünk.

-
mormota
senior tag
tegnap mit láttam délután?....
5 db vadászgép kötelékben húzott át cserkút magasságában nyugatra a várostól, kb 200! méteres magasságban.
csak úgy néztem....
-
Zewa
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
Azét nem film.. van pár drogos+hajláktalanok.==>kartonoka földön, gyertya marakáko, pár tű+szemét. Az ablak votl bedobva onan az üvegszilánk. 1. voltam oszt ennyi maradt meg kb... Filmekben minden rohadtul más
Mi számit veszélyesnek? Simán az utcán is megkéselhetnek... Az is lehet vezsélyes de ien alapon az egész élet vezsélyes. 
-
Zewa
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
Véglis.. Probáld ki egyszer: éjjel menj el oda egyedül.... hajléktalanok, kemény drogosok..
Volt egy csávó ő ismert ott bár "törzsvendéget". Egyszer elmetnem vele du. hogy ugyan má mi van ott me egyedül nem is azán volt kedvem... Gyerták, tűk kanalak üvegszilánkok..
Van még pár ien kedves hely.. De hol nincs?! -
legiaap
félisten
Ja...
Az veszélyes hely?
Én tavaly mikor kertvárosba laktam állandóan arra mentem haza és nem tűnt vészesnek.
Ja,amúgy csak hétköznap vagyok Pécsi már vagy 3 éve.
Eddig laktam Uránvárosba,kertvárosba,a Boszi kóterba most meg a a vasútállomás mellett.
Én arra a Budai vám felé nem laknék.Na az veszélyes. -
bnss
veterán
Mai naptól lépett érvénybe az új forgalmi rend!

A laktanya is úgy, ahogy mondod érdekes hely... A közelben lakom, A rendőrökön, a Pluson, az épülő Aldin és a szintúgy épülő Árnyas ligeten (ide vehetem még a Siklósi útról nyíló kollégium, vagy mi volt régen, aminek van egy szép füves sportpályája) kívül nincs semmi, remélem ez majd egy lökést ad, és parkosítanak is belőle (zöldövezet az van most is, fácánokkal egyetemben), esetleg sporpályákat is alkothatnának. Milyen szép is lenne, egy normális streetball pálya, focipálya, etc...

Itt felébredtem, és csalódottam vettem észre, hogy még mindig Pécsen vagyok, az ígéretek földjének fővárosában.

-
bnss
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
legiaap
félisten
Ha már Zsolnay szobor,akkor Zsolnay gyár.
Azzal mi lesz?
Felújítják valamikor?
Ezért az is fontos lenne. -
mormota
senior tag
http://zsolnayszobor.rgstudio.hu/ élőkép 15 perces frissítéssel
http://bama.hu/index.php?apps=cikk&cikk=98808 forgalmi rend az építkezés alatt -
Rowboy
csendes tag
A bamán van egy kép a tervezett körforgalomról:
[link]
november 30. a tervezett átadás... -
WuDu
tag
Na szép, így oldják meg, hogy egyenletesen süllyedjen a szobor a forgalom miatt, így nemkell 5 évente újraalapozni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mormota
senior tag
körforgalom lesz! ez biztos.
a szobor körül egy sáv körbe, valamint egy elkerülő sáv a kórház térről lefelé a végállomás irányába, valamint egy elkerülő buszsáv a kórház tér felé a konzum felől.legalábbis én ezt tudom.
-
bnss
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Állítólag lesz is, de inkább csak tavasszal. Abban mondjuk igazuk van az önkormányzatnál, hogy ha körforgalom lesz a szobor körül, akkor hogyan mész közel a szoborhoz? Körforgalomban még nem láttam zebrát.
(Ha jól emlékszem erről pont a tegnapi (2007.10.15.) DN-ben volt szó.) -
Loretto
veterán
Pont a minap beszélgetünk erről, és az egyik csapattársam rávilágított, hogy miért nincs Pécsen körforgalom. Érdekes volt hallani, de mivel nem vagyok "őspécsi", így nem volt rálátásom a dologra, ill. valósághűségére attól függetlenül, hogy becsületes embrről van szó.
-
legiaap
félisten
Jó dolog lenne oda körforgalom,mert elég forgalmas egy rész ott,és még hely is van neki,csak ezt már régen meg kellett volna lépni.
Még a szobor felújítást is.Szégyen volt,hogy éveken keresztül Pécs egyik jelképe fabódéba van. -
bnss
veterán
De nagy csend lett itt a tali után...
Tényleg, tud valaki valamit a Zsolnay szobor köré tervezett körforgalomról? Azon kívül, hogy még semmi nyoma. Ha jól tudom, akkor november eleje volt az eredeti ütemterv szerint a határidő.

-
bnss
veterán
Legközelebbi tali előtt nem kellene az ismert pécsi PH!-soknak egy privit küldeni? Vagy valami láncreakció féleséget, hogy küld tovább még egy pécsinek...

-
Ildika
tag
Igen ...

-
TrollBalint
addikt
Megint nem tudtam elmenni
Ez már a harmadik alkalom 
-
mormota
senior tag
tali dóne, wóz gud.

kicsit kevesen voltunk, de legalább nem volt nagy a lárma
-
bnss
veterán
Úgy néz ki én is ott leszek.

-
mormota
senior tag
én leszek. bztosan.
-
Csepy
őstag
Mi megyünk, Párom és én. Tényleg, ki jön egyáltalán akkor?
Regards: Csepy
-
truba
tag
Sziasztok!
Régen jártam erre,ezért bocsánatot kérek minden Tisztelt Pécsi Fórum-tagtól
Mi a helyzet arra fele? Hogy áll a radar ügy?Anyúkámtól próbáltam érdeklődni de semmi újat nem tudot mondani.Most vagy lesz vagy nem? -
mormota
senior tag
még 5 nap...
gabx: bocsi a túra miatt, hogy csak úgy elhúztunk....
ilyen volt a tempónk.végül is 3 óra és pár perc alatt megcsináltuk. kérdeztem célban, 2en értek be előttünk

-
TrollBalint
addikt
még az sincs kizárva, hogy én is megjelenek

-
mormota
senior tag
kicist kevésnek találom az aktivitást a talival kapcsolatban

hány főre foglaltál asztalt gabesz?
-
mormota
senior tag
hm...
RI/OS 5nem tűnik rossznak..

-
mormota
senior tag
aprócska felvetés:
el fogunk férni ennyien ott?
nem kéne lefoglalni x személyre?
illetve:
hol találkozzunk. -
mormota
senior tag
Esti Mecsek
2007.09.29 Gy Éjjel
Éger-völgy - Mohosi-kis-kút - Panoráma út - Babás-szerkövek - Jakab-hegy - Patacsi-mező - Vörös-hegy - Éger-völgy
Rajt
él: Pécs, Éger-völgy, Teca Mama Kisvendéglője (7634 Pécs, Darázs dűlő 15/2.)
Indítás: 18.00-19.00 óra
Nevezési díj: 300 Ft/fő
Táv (térképen): 16.1 km
Szint (térképen): 640 m
Szintidő: 5 óra
Kitűző
Teljesítés számával változó díjazás
Ital
Meleg étel
Édesség
Csomagmegőrzés
tavaly voltam, úgy néz ki idén is meglesz.
lámpa kell, meg sok jókedvű ember
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Automobilista 2
- Battlefield 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mi számit veszélyesnek? Simán az utcán is megkéselhetnek... Az is lehet vezsélyes de ien alapon az egész élet vezsélyes.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

majd a következő