Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nesa
veterán
Szerintem ezt nezd arertek aranyba jobbat nemkapsz es ez minoseg ha mazlid van meg vanis nekik.
Es ma 10-14 ig nyitva

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem, az még korábban, amikor még volt gépházam. Fúrógéppel kiluggattam az oldalát, aztán oldalcsípővel kicsipkedtem a közöket, így lett meg a nyílás, aztán ide építettema be a légcsövet, ez még a Barton 2500+ korszakban volt. 5-10 fokot jelentett a procnak ez a csatorna mínuszban, csak hát a hang meg jött kifele... Szekrényemben már nem alkalmazom, ott nem vált be, most mindössz 4*4cm-es lukon megy be a levegő, a tápon meg ki, aztán csókolom...
-
Hobli1988
aktív tag
kezd,nem olvad el úgy,mint nappal(gondolom hidegebb is van) kezd heféredni az út!
Kérhetnék valakitől egy nagy szivességet?Ha valaki megtenné,hogy olyan holnapi 12körül rámdobna egy privit,hogy milyen a helyzet Pécsett,mert nem akarok potyára elmenni!Köszi előre is!70/7797220
-
ha3fis
tag
3k-ért (és nem 3000k-ért
) engem is érdekelhet, ha jól látom 6 év garral árulják.
Ha új, gondolom meg van a doboza. Van rajta valamilyen lista, hogy milyen kártyákhoz jó? A neten azt írják, hogy csak a felső kategóriás VGA-khoz, HD 3870, 3850, 8800GTS (G92) és 8800GT-hez. Vagy csak csavarhelyfüggő és a többi illesztéstávolság szabvány rajta? -
hoax
senior tag
Ezt tényleg gyorsan meguntad...
Nem akarsz inkább vizet helyette?
Csak mert van nálam pár darab kompakt vízhűtés! 1X8-as réz radi 2 halk ventivel(hőérzékelős ford.szám szabályzós), alu kiegyenkítő tartály, benne 12V-os 3 pin-es merülő pumpa és egy olyan blokk, amilyet még életemben nem láttam! 478-as foglalatra tervezték, de egyszerűen át lehet alakítani bármilyen foglalatra vagy grafkarira! Kell még hozzá némi cső, és kész is...
Erről lenne szó... -
-
Nemtom, nekem most téli van fent, és határozottan jobban mászott a gép mint tavaly a 4 évszakosokkal (jó azok inkább nyáriak, jól elkoptak
)Szóval a főutak lesózva, de pl. a Finn u. felé vezető kis csapáson (ahol a vasút alatt megy át az ember a szénosztályozónál) találtam egy buszt az árokban
Akkor szedték ki 
Most hívott az egyik haver, mondta hogy nem is közlekednek most a buszok egy ideig, gondolom amíg jég van...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(én kérek elnézést.)

)

Janoska26