Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
David_DD
tag
Sziasztok! Ebayrol rendeltem egy hete, az elado masnap fel is adta, pedig meg csak completed statuszba van a paypalon a fizetes (azota is), az otpn latom a szamlatortenetbe is h levontak az osszeget. Rendeltem hetfon is, az nagyobb erteku, es annak is completed statusba van az osszege ( az elado meg nem is postazta). Az otp szamlatortenetbe nem latom, viszont az osszeget levontak az egyenlegemrol. A kerdesem az h mikor kerul egy fizetes cleared statuszba?
-
David_DD
tag
Aaaha. Akkor viszont valtozatlanul nem ertem h az egyik esetben mer adta mar fel azelott a csomagot h megjelent volna nala az osszeg (a bank csak 2 napra ra jelezte a szamlatortenetemben h levonta) a masik esetben meg miert varja meg h atmenjen az osszeg?
Bocsi h ennyit kerdezek, de szeretnem minel jobban kiismerni magam eteren
-
David_DD
tag
jelenthet bármi problémát ha a hónap végén lejár a bankkártyám és esetleg van olyan tétel ami nem érkezett még meg? vagy tökmindegy, hiszen a számlaszám nem változik? Valamint ilyenkor úgy általában mi a teendő ha új kártyaszámom lesz?
[ Szerkesztve ]
-
David_DD
tag
ezt a 400 forintot automatikusan levonja azután h bepötyögtem az új kártya adatait, vagy miután hozzáadtam az új kártyát, külön rá kell kattintani a link and confirm my cardra, és ezután von le 400at? (azért kérdezem, mer úgylátom egyből miután beírtam a kártya adatait levont már 400at..nem akarom h mégegyszer levonja, aztán az egyik 400at bukom)
-
David_DD
tag
hozzáadtam az új kártyámat a paypalhoz, levonta a 400forintot, be is írtam a kódot, sikeres volt és most szeretném withdraw-olni a pénzt a kártyámra, de azt akarja h adjak hozzá egy új számlát (Add a bank account in Hungary) ez miért van?
-
David_DD
tag
Sziasztok! Egy eleg bugyuta kerdesem lenne. Veletlenul a .ca vegzodesu ebayrol rendeltem egy 1 dollaros vackot. Van barmi jelentosege h milyen vegzodesu ebay oldalrol rendelek? Direkt megneztem, magyarorszagra szamitanak (meg amugyis kinabol jon) csak azt nem ertem, hogy igy 1 canadai dollart fizettem, es ugyanezt egy usa dollarert is aruljak (en igy 209ftot fizettem, 270 helyett) szoval lehet ebbol barmi gebasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest