Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Topikgazda
Nem, csak 400 Ft, amit vissza kapsz.
Szerintem a bankod cseszett el valamit, a Paypal csak egy terhelést indít. Gondolom nem 3 kártyát akartál regisztrálni. Hasonlítsd már össze a bankszámládon a tranzakcióra vonatkozó információkat, ha 3 egyforma vagy 3 különböző. Nem tudom melyik a bankod, de legtöbbször ők rontják el, ha felhívod az ügyfélszolgálatot, rá tudnak nézni, és a téves levonást tudják törölni, ha az lenne.Itt van egy leírás, ha hasonló módon csináltad akkor nem a Paypal a problémás:
http://legjobbptcoldalak.hupont.hu/3/paypal-szamlanyitas-regisztracio-magyarul[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ne hagyatkozz az SMS-re. A számla mozgás a lényeg.
Ha egyformák, akkor abból 2 téves, hívnám a telefonos ügyfélszolgálatot, hogy ő is 3 lát-e, ha igen szedje le a többit.
Volt, hogy 2 napra rá kaptam meg a Paypal kártyás vásárlás SMS-t, no akkor le is mondtam az SMS értesítést, vagy 6 darabot kaptam ugyanarról, érdekes módon csak 1 sms költséget terheltek.[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Biztos le is vonták / beterhelték 3x!?
Múltkor nekemi is 2x jött SMS OTP-től, ugyanazon tranzakcióról... de az egyenleg a SMS végén ugyanannyi volt! Azaz nem vonták le 2x, csak "véletlenül" 2 SMS jött! (én ezt csekkolnám le első körben)
OTP Bank / T-Mobile relációban
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
OK! Csak egy tipp volt!
Mondjuk a 277 Ft elég beszédes... most pont ilyen árfolyamon mozog 1$...De magyar reg esetén 400Ft-ot "terhel be" / ír jóvá... az 1$ tudtommal külföldi reg esetén van... így szerintem is te "állítgattál valamit" és pl. 3x küldted el, stb. mostmár a számlatörténetben is megjelent!? Akkor a közleménybe mit ír a terhelés!?
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Hintalow
senior tag
Kártya hozzáadásakor csinál a paypal egy 1 dolláros probaterhelést.
Nálad ez valamiért 3x történt meg, lehetett a bank / paypal / saját hibából is.
Mivel azt az 1 dollárt csak zárolják, könyvelni nem könyvelik, a banki zárolási határidő végével (jellemzően 2 hét) szépen visszakerül az egyenlegedhez. Az hogy ezt az 1 dolcsis dolgot valamiért 3x sikerült befoglalni, nem sokat változtat a dolgon, ugyanez fog történni.
Próbálkozhatsz, hogy elöbb korrigálják a hibát, de akkor már inkább a lottó ötös, mert
- egy ennyire alap automatizált folyamatot visszacsináltatni a paypal méretű multival esélytelen, kb két hét után jutnál el oda, hogy élő ember válaszol a leveleidre.
- banknál próbálkozhatsz, de a többségük akkor hajlandó idő elött feloldani zárolást, ha a kártyaelfogadótól (paypal ugye) kap egy megerősítést, hogy nem fogják könyvelni az összeget. goto felső pont, a paypalból ilyet az életben nem fogsz kikönyörögni.
Vársz két hetet, visszakapod a 3 dolcsi forintértékét, mindenki happy
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Topikgazda
Már jó pár hsz. előtt javasoltam, hogy hívd fel a bankod. Egy beterhelés lesz, amit elcsesztek, de kérdem konkrétan milyen szöveggel vonták le a számládról?
Nem az SMS, hanem a számla bejegyzés.
Ha a tranzakció azonosító mind a három esetben ugyanaz, akkor hibás könyvelés.Mert nem szokta konkrétan levonni a Paypal, mint amikor kártyával vásárolsz, a legrosszabb esetben a hónap végéig zárolt-nem kerül levonásra- és egyszer csak eltűnik.Ha a 400 Ft-os dolgot nem csinálod meg, kártya hozzárendelés, akkor ha vásárolsz az eBay-n és Paypal-al fizetsz minden alkalommal ellenőrizni fogják a kártyát és csak felgyülemlik a sok 1$-os próba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest