Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MobileSz
üzenetére
Most a PayPal tőlünk azt várja, hogy küldjük be:
- Az igazolást arról, hogy a rendelt termékeket elküldtük,
- Az igazolást arról, hogy visszafizettük a pénzt, kártérítettük a vevőt.
Ehelyett küldjétek a story-t, gondolom utána úgyis lecsekkolják a küldőnél is a dolgot!Ha nem reagálunk semmit, akkor autómatikusan a Buyer-t illeti a pénz
Ez nyilván rossz magatartás lenne!A bökkenő azzal van, hogy e tranzakció mögött nem állt vásárlás
Ezt kérdeztem fentebb is, ezt nem értem, hogy ez miért bökkenő? Le kell írni a történetet, és ennyi! Nem értem, hol itt a bökkenő...?! Feltettek egy kérdést, válaszolni kell rá! -
válasz
MobileSz
üzenetére
Ez oké, értelek, olvastam a sztory elejét, csak azt nem értem, hogy miért nem írod le ezt a paypal-nak is, és, hogy nyilatkoztassa a pénz küldőjét, hogy rendben van minden, stimmel az összeg, és ez téged illet!
Vagy ez talán így drágább lenne valamelyik félnek, ha nem vásárlás áll mögötte, hanem sima pénzügyi tranzakcióról van szó? Nem ismerem a pp szabályait ennyire!
-
-
Hintalow
senior tag
válasz
MobileSz
üzenetére
Azt nem értem, hogy miért volt lényeges, hogy mit írnak bele az utalásba, valami jogi/könyvelési dolog miatt?
Ha nekem tartozna valaki és így kifizetné, akkor nem nagyon érdekelne, hogy éppen a Pápa vagy Kim Dzsong Un küldi, az sem, hogy a közleményébe a bölcsek kövének a formulája van, vagy Kennedy gyilkosának a neve, pénz-pénz.
Ha jól értem nálatok fizettek volna (ergó a hajlandóság megvolt, csak emiatt lett visszalökve a dolog?)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/