Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
"Hogyan töltesz fel bankkártyával egy Paypal accountot?"
Rákattintottam a "Pénz hozzáadása" gombra, ekkor felajánlotta, hogy a regisztrált bankkártyámmal kiegyenlíthetem a tartozást. Kiválasztottam, leokéztam, majd megkérdezte, hogy engedélyezem-e a 37.990 forint PayPal egyenlegre utalását? Kiválasztottam, hogy igen, és már le is vonta azt. Egy fillérrel sem többet, mivel forint alapú mindkettő. Az OTP Internetbank azonnal küldte a tranzakció részleteit (PayPal *Add to Bal -37.990 Ft.). Sajnos nem készítettem róla képet, nem tudtam, hogy ez ennyire különleges dolog. Ennyi volt az egész.
Kérdés: Nem lehet, hogy ez csak akkor működik, ha negatív a PayPal egyenleged?
Mivel most direkt kipróbáltam, beléptem és rákattintottam a pénz hozzáadására, de így már nem ajánlja fel, hogy bankkártyáról pénzt utaljak rá, hanem - ahogy írtad - csak átutalást enged:

Szóval, szerintem azért tudtam rátenni pénzt kártyáról, mert tartozás esetén lehet, hogy ezt a lehetőséget is engedi. Nem tudom, nem olvastam utána. A korábbi kérdésre válaszolva: megnéztem, mindenhol magyarra van rakva. Nyelv: Magyar, Időzóna: Budapest, Állampolgárság: Magyar, és semmi olyasmi, hogy üzleti, vagy egyéb extra profil. Sima alap felhasználó vagyok.
A dupla zárolást én sem értem. Ha már egyszer a bank zárolja a pénzt, nem tudják valahogy megoldani, hogy még azelőtt oldják azt fel, mielőtt a kereskedő kérné? Vagy, ha már a kereskedő nem akar pénzt levonni, csak akkor, mikor megérkezik a rendelt termék, akkor minek zárolja le addig a pénzt? Sokkal egyszerűbb lenne, ha előrendeléskor nem vonna semmit, majd mikor itt a cucc, küldene egy emailt, hogy az oldalukon add le a végleges megrendelést. És akkor egyből le is tudnák vonni, azonnali utalással megkapnák, és nem lenne ez az egész cécó...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/