Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

Sziasztok!
    Nem sűrűn jövök ide, igz heti többször is használom, de nincs baj a paypallal, viszont évente egyszer belenyúlok valamibe, most is akadt egy apróság.
    Vettem egy autót, le akartam alvázszám alapján kérni pár infót, kerestem a neten, pont ebben az autoiso nevű csapatba akadtam bele.
    Az autó alvázszáma alapján azt írták, több infó rendelkezésre áll, így kifizettem a pénzt, és jött a letölthető pdf. Na itt indult a gond. Valós km 177 ezer van a kocisban, megvannak a márkaszervizes látogatások, szervizkönyv, osztrák műszakikon rögzített óraállások, minden tiszta, és sorba rakható, viszont ettől a csapattól egy "kamu" jelentést kaptam 3900 forintért, szó szerint NULLA infó jött az autóról, csak a szokásos gyári visszahívások általánosságban erre a típusra, meg egy 7 évvel ezelőtti 46 ezer km-es óraállás, szóval a szolgáltatás használhatatlan.
    Írtam nekik, mellékeltem a márkaszervizből és a szervizkönyvből származó infókat, amihez köze sincs az általuk megadott adatoknak, de semmi válasz. Jeleztem a paypalon, most megint csak várunk az eladóra.
    Hogy tudok továbblépni, hogy a paypalhoz kerüljön az eset? Nyilvánvaló, hogy nekem adnak igazat, csak most nem tiszta, várjak-e még, és majd megjelenik egy gomb, vagy tudok már most is csinálni valamit?
    Ezt látom..

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés