Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46363) xviktorx


xviktorx
tag

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy nem tudok belépni a fiókba. Webes felületen amikor megadom a jelszót azt írta, hoy valószínűleg adathalászat miatt kiszivárgott a jelszavam ezért azt vissza kéne állítanom. Rámegyek hogy visszaállítás akkor 3 lehetőséget dob be, app-on belül erősítsem meg, hogy én vagyok, SMS-t küldenek vagy biztonsági kérdések. Ha az app-ra megyek akkor ott hiába próbálok belépni egy piros hibaüzenet ( szöveg nélkül )van a képernyő tetetjén ( Iphone 11 ) . Ha SMS-t kérek az megjön, megadom a kódot majd az írja hogy utolsó lépcső hogy válaszolok a biztonsági kérdésre. Rámegyek erre és azt kérdi ki kedvenc személyen vagy melyik a kedvenc éttermem. Egyikre sem tudom a választ.
Ha telefonos appból próbálok belépni akkor az email és a jelszó megadása után ( vagy akár Face ID-vel ) piros hibaüzenet felül szöveg nélkül, csak azt tudom választani, hogy elfelejtett jelszó, itt meg jön a már jól ismerte SMS jelszót kérek vagy válaszolok a biztonsági kérdésekre amikre nem tudok.
Mi lehet a baj? Milyen lehetőségeim vannak arra hogy beléphessek? Van magyar ügyfélszolgálat , hova írhatok vagy mit kellene hívnom. ( angol tudásom elég gyér ).
Válaszotokat előre is köszönöm.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.