Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
tudnál nekem segíteni?
paypal-on vásároltam 25dollárért egy ismerősnek 1000 twitter követőt (ne kérdezd az értelmét kifizette nekem az árat én csak paypallal segítettem)
az oldal 5napig semmit se csinált írtam nekik levelet hogy kifizettem de semmi
akkor mondtam hogyha másnapra nem történik semmi megy a refund
erre megfenyegetett hogy tönkre teszi a twitter lapját az ismerősnek ha vissza merem vonni a pénzt mert hogy már elindította a folyamatot és blablabla
200-at gyorsan hozzáadott, mondta hogy amíg nem vonom vissza a refund jelentést addig nem fogja a többi 800-at
végül leveleztünk párat és belementem hogy oké zárom a jelentést és akkor majd jön a többi követő.
nos azóta sem történt semmi 1hét alatt és írtam nekik hogy a 25dollárból 1000 követő helyett kapott az ismerős 200-at ami az oldalon csak 10dollár lennena ilyenkor mit tudok tenni? nem tudok már jelentést írni ugyanarra mert 1x lezártam hogy nincs hiba. lehet még ilyenkor valamit kezdeni hogy átb@sztak végül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 10
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ubuntu Linux
- Androidos tablet topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest