Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz DeathAdder #35656 üzenetére

2 törvény is kötelezi őket erre, március végéig még a bankod is újból ellenőrizni fogja a személyes adataidat.
    Ha névnél elírás probléma van annak javítást lehet kérni a PayPal felületen. A személyes adatokat a lakcímet és a banki kártya és számla tulajdonlást kell leigazolni az okmányok másolataival.
    A hiba szerintem a magyar felület miatt volt azután a sok próbálkozás meg a rendszer védelmi dolgait indította be, a kártya le és fel pakolgatása ez sem igazán jó.
    Ha egyszer hozzárendelted, megerősítetted, akkor amíg le nem jár nem kell hozzányúlni. Ha véletlenül nem lehet vele fizetni akkor az csak technikai hiba, ami lehet banki és PayPal Internet gond.
    Volt már hogy nem tudtam fizetni aztán kiderült hogy épp lehalt a banki rendszer, vagy olyan is hogy úgy láttam nem sikerül, hibaüzenet jött, újból próbáltam akkor meg elfogyott a pénzkeret a kártyán, mert az elsőt is zárolta a banki rendszer és a kétszeres összegre nem volt elég, nekem is jött hogy adjak hozzá másik pénzforrást.
    Az hogy apró összegekkel emelve tudod beírni olyannal az elmúlt évek alatt soha nem találkoztam. Annak nincs is értelme, írod a számot hogy túlmenjen a tizedes vesszőn és annyi a "legbonyolultabb" dolog az hogy ki kell választani hogy milyen devizában, és milyen módon menjen el.

Új hozzászólás Aktív témák