Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A külföldi gépről és előtte vagy utána egy "magyar" gépről próbálni belépni az már aktiválja a védelmi rendszert. Az is ha többször sikertelen a belépés és egymásután többször van jelszó elfelejtés.
.A PayPal-on a magyar nyelven vagy egyébként?
Évek óta ugyanaz a jelszó esetén szintén van egy védelmi mechanizmus, csak félve kérdem, van belépési védelmed?
Szerintem mára már minden eshetőséget ellőttél, holnap próbálj meg az alábbi linken belépni, úgy hogy írod a felhasználói azonosítót, a jelszót és ne Chrome legyen. A követés elleni védelem, az anonim böngészés, a reklámblokkoló, ha van az legyen leállítva, a felugró ablak is legyen engedélyezve
Ez a link.
Az Internet szolgáltatód is okozhat problémát, bizonyos helyeken az UPC és DIGI esetén lehetnek ideiglenes problémák.
Ezt kiszűrni esetleg a PayPal mobil app is szóba jöhet fizetésre. -
smfb
csendes tag
Sziasztok!
A probléma röviden: nem tudok belépni a PayPal fiókomba és ebay-es vásárlást sem tudok paypal-al fizetni, hiszen ott is be kellene léptetnie, de nem teszi. Próbáltam több böngészővel (töröltem a böngésző előzményeit, mindent), különböző gépeken, még külföldről is, ottani géppel, de ugyanaz a hibaüzenet. A PayPalnak nem tudok írni, mert a Resolution center, a Community forum és a "contact us" fülön található helpdesk is csak akkor enged bármilyen kapcsolatfelvételt vagy bejegyzést, ha előtte belépek... Vicces... Új jelszót sem tudok igényelni, ha véletlenül ez a baja, mert a csatolt képen látható hibaüzit kapom, hogy "Hiba történt a mi oldalunkon". Semmilyen emailt nem kaptam tőlük, hogy bármi gebasz lenne és ugyanaz a jelszavam évek óta, amit nem piszkáltam. Patthelyzet, nincs ötletem. Nektek esetleg?
-
jel1
aktív tag
megvolt. arra tippelnék amúgy, hogy csalók használják az email címemet. visszakerestem, és csak egyetlen paypal üzenet jött arra az emailra, Tom Lee-nek, aki kínai nyelven használja a paypalt
mindenesetre inkább írtam emailt a paypalnek. legalább legyen letiltva ez a cím, mert ez az elsődleges email címem, most így csak 1500Ft-om bánja, hogy elfelejtettem, hogy egy másikkal vagyok regisztrálva.
-
válasz
italomaxi #34892 üzenetére
Van rajta legalább 1000 Ft, a bank aktiválta és engedélyezve az Internetes vásárlásra? Nem lépted túl a napi vásárlási limitet?A bankod kártyarendszere működi? Ha SMS jóváhagyásos a kártyád, akkor miután beírtad az adatokat és elmented van egy 1 $-os terhelés rögtön, azt engedélyezni kell.
A Mastercard az egyik alap kártya, ezt hozzá lehet adni, ha gond van akkor banki dolog lehet.
Mi a konkrét üzenete a nem elfogadásnak? Nem volt még ez a kártya használva a PayPal-on?
A kártyahozzáadáshoz segítséget találsz az Összefoglalóban, 3. Kártya hozzáadás a PayPal fiókhoz -
italomaxi
újonc
Sziasztok!
Master Card kártyát szeretnék hozzáadni a fiókomhoz de nem fogadja el.
Ez esetben mi a teendő?
Köszönöm a segitséget! -
válasz
Bence942 #34890 üzenetére
Nem tudom mit értesz profil alatt, de ha vásárolsz és a PayPal-on keresztül fizetsz, akkor van vásárlói védelmed, ekkor teljesen mindegy hogy magánszemély vagy cég az eladó.
Ebben a 10.11-i hsz-ben lévő linken van felsorolás a megadott helyen, ha ott nincs kizárva amit veszel akkor van rá védelem. -
Bence942
tag
Helló engem olyan érdekelne hogy valakitől meg vásárlok valakitől pl egy profilt és ő be akarna csapni vissza tudom igényelni a pénzt? Vagy csak nagyobb helyektől lehet és magán személyektől nem lehetséges? Erre a kérdésemre szeretnék választ találni itt talán valaki jártas ebben
-
Kapni fogtok a PayPal-tól e-mailt ebben a témában, hogy Amikor a PayPallal vásárol, fizetéskor választási lehetőségei vannak. Ha már valaki beállította eddig azt a kártyánál a Conversion Options résznél hogy Bill me in the currency listed on the seller's invoice. akkor az nem változott, így nem igazán kell azzal foglalkozni amit írnak.
Ha az ő ajánlásukon lépdelsz tovább Payments, Online purchases, Change akkor ha van kártyánk természetesen azt kell választani:Itt most egyértelműen olvasható hogy csak vásárlás és vásárlás ellenértékekénti küldésnél van konverzió változtatás bankira, a sima, barátkénti küldés az PayPal árfolyammal történhet, még akkor is ha kártya a forrás.
We’ll use this when you shop online or send money for goods and services.Ha valakinél elállítódik a banki (mostanában nem igazán volt) arra hogy a PayPal konverzió legyen, akkor a fizetésnél megjelenik forintra utalás és valami konverziós ráta, ha a banki váltás van akkor csak a deviza összeg és csak a bankkártya utolsó négy számjegye látszik.
Az Összefoglaló Tippek röviden, 2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás. ezen a linken elellenőrizhető az aktuális beállítás:
Bankkártya konverzióHa lejár a kártya és frissítjük az adatokat vagy újat adunk hozzá, a konverziót újból be kell állítani, ez nem változott.
Én nem egészen értem ennek a változtatásuknak a lényegét, remélhetőleg nem fog hiba keletkezni az új módszer miatt. Megcsináltam, maradt vagy újból beállt a banki váltásra és kaptam erről egy e-mailt -
Látom én is, hogy csak erőszakolják a szerintem rossz oldalt.
Komolyan tele van a hócipőm a magyarításukkal, 2 hétig megint jó volt az sms belépési oldal, megint valamelyik hülye ezt vacak oldalt szedte elő. Mind ők mind az eBay értelmetlenül változtatja az oldalaikat, ha nem jön be akkor vissza régi, de most csak a rosszat szedik elő. Egyáltalán nem üzembiztos az sms küldési rendszer, nem tudom miből gondolják hogy nincs szükség másodlagos belépési lehetőségre. -
válasz
kirkri #34883 üzenetére
Oké megint változtattak a szövegen és az link helyén de megtalálható ha a Manage automatic payments-re kattintva megjelenő képernyő a bal szélén alul a Try the manage preapproved payments page. linkra kattintunk ez majdnem azonos a Manage pre-approved payments gombbal.
Illetve a Tippek röviden gyors linkje az használható.
Majd teszek új képet a leírásba. -
válasz
kirkri #34883 üzenetére
Éppen ma csináltam meg, a képeden ott van a "Manage automatic payments", azon az oldalon bal oldalt van egy link, valami olyasmivel, hogy "nem találja amit keres?", arra katt és az a régi felületre visz, ott a "Set Available Funding Sources", majd pedig a kártya mellett a "Conversion options"
De azt hiszem tudok adni egy linket is, ami egyből oda visz, ha már be vagy jelentkezve: [link](#34877) V/: Ma már hiba nélkül beengedett simán a kódot használva, ki érti ezt
(Zárójelben: mióta jelszót választottam, hátha kikerülöm vele a várakozást, már nem hozza fel az "another ways" oldalt, paypal.com bejelentkezéskor egyből kódot küld)
-
válasz
Fradipuma #34881 üzenetére
Tényleg nem érted hogy ha korlátozzák a fiókot akkor nem bankkártyát és bankszámlát kell hozzáadni. Magyar fiókoknál a bankszámlának nincs is értelme.
Szerinted nincs olyan ember aki csak a Paypal egyenlegen keresztül fizet?
Elve írod hogy nem engedi meg ezeket, akkor szerinted miért az lenne a megoldás? Ennyire azért nem hülyék dolgoznak a PayPal-nál.
A személyes adataidat kérik szerintem igazolni.
Az Üzenetközponton keresztül sem tudsz írni nekik? -
válasz
Fradipuma #34879 üzenetére
Valamit félreértesz, sokan kártya nélkül használják a PayPal-t, mert úgyis használható.
Ha hosszabb idő után lépbe valaki, akkor lehetséges biztonsági ellenőrzés, de nem köteleznek kártya hozzáadásra ebből az okból.
Lenni kell valami más dolognak is a feloldáshoz, hogy a korlátozás megszűnjön, bár ha be tudtál lépni akkor nem vagy korlátozva.
Az hogy ha bankkártyát adsz hozzá az esetben teljes lesz a regisztrációd és kedvezőbb árfolyammal tudsz vásárolni az saját korlátozásod, nem az övék.
Írd meg nekik, hogy köszönöd a javaslatot, de te továbbra sem kívánsz bankkártyát hozzáadni, továbbra is a PayPal egyenleg feltöltéssel az egyenlegről szeretnél fizetni.
Nem a személyazonosságodat kell igazolni? -
Fradipuma
tag
Sziasztok! Jó ideje nem léptem be a paypal accountomba, és ma láttam, hogy korlátozva lett, és ezt kéne csinálnom: Kártya megerősítése
A legutóbbi számlakivonat feltöltésével erősítse meg a számlájához társított betéti vagy hitelkártyát. Interneten keresztül nem fizetek semmilyen számlát vagy egyéb dolgot mindent a postán intézek, így nincs olyan kép amit fel tudnék tölteni. Valami tipp esetleg, hogy hogyan tudnám rendezni a helyzetet? -
A webkártyámról levonta/zárolta a pénzt, számlát is kaptam a paypaltól, szóval én fizetettnek minősíteném, gondolom valamikor bekapcsoltam a bejelentkezés kérésének mellőzését ebayre vonatkozólag vagy valami ilyesmi, mert emlékszem még egy pipára régről.
Csak a konverziót elfelejtettem újra beállítani előző hónapban, mikor a lejárt kártyát cseréltem az újra és ezt szerettem volna korrigálni...És köszi a választ, kipróbálom akkor az "another way"-eket is. Csak most várhatok arra, hogy feloldjon... Ugyan azt írta, hogy "Próbálkozzon később vagy állítsa vissza a jelszavát", de utóbbit végig csinálva ugyanide dobott vissza...
-
Én eddig még soha (pedig évek óta megy az sms dolog), de ha ilyen lenne, akkor ugyanaz a helyzet mint amikor nem jön meg az sms, ha elsőre nem is, de a második próbálkozásnál használd azt a lehetőséget amit az Összefoglalóban, a Tippek röviden, 8. Ha nem érkezik meg az SMS belépési kód 5 percen belül. résznél írva van.
Ha nem tudsz belépni, akkor fizetni sem, tehát nem igazán buktál semmit pénzügyileg.
Most épp ez legfrissebb FF 62.0.3, a még nem kész verzió az okozna problémát, de kapsz egy kódot sms-ben és 5 percen belül beírod a beviteli mezőbe és mégsem jó, akkor a böngészőnek ehhez semmi köze.
Mondjuk nem javasolt az ip cím nélküli használat. -
Üdv!
Olyan előfordult már valakivel, hogy az sms-ben kapott belépési kódot nem fogadja el a paypal? Kértem hármat is, megkaptam őket, de egyikkel sem mentem semmire, aztán meg ugye érthető módon "kitiltott", sajnos hamarabb minthogy eszembe jusson megnézni másik böngészőben (most épp firefox 63 dev verziót használok, régebben nem volt gond, de ritkán kell bejelentkeznem).
Most így buktam néhány forintot, mert ő váltotta az 1 GBP-s ebay rendelésem -
válasz
Botigta #34872 üzenetére
Majd küldd már el privátban a linket, mert sajnos néha félreérhető ez a szállítás.
De maradjunk annyiban hogy ők úgy vállalták, akkor ha fizetni kell a+ költségeket megtérítik. Hogy mennyit az csak akkor derül ki ha végig viszed a folyamatot. Ehhez nem kell a PayPal.
Pontosítani kellene velük, szerintem a chat az működik most is.
Gondolom nem filléres dologról van szó, ha nem veszed át akkor nem vámolják és 20 nap után visszaküldik, jogilag a te hibádból.
Gond az szokott lenni, hogy pénz akkor jár vissza, ha a kereskedő visszakapja az árút. Neked semmi igazolásod nem lesz a visszaküldés folyamatáról, hogy tényleg megtörtént-e, visszafelé nem veszett el, átvette-e az üzlet.
Itt bonyolódik a helyzet azzal, hogy egy logisztikai cég végzi a szállítást, (nem direkt a webshop) az ő címére megy vissza és hogy ők a Tomtop-nak visszaviszik vagy nem, az kétséges.
Azt is tudd, hogy az lehetséges hogy EU-ban lett feladva, de gyanús lett a csomagolás, a címke vagy egyéb információ miatt a vámosoknak, hogy mégis Kínából érkezik és ezért kérnek be igazolást. Az EU-n belüli forgalom is rajtuk keresztül jön be az országba és azt is szokták ellenőrizni.
Ha nem volt trükközés és EU Warehouse-ból jött, akkor inkább ez az ellenőrzés a valószínű, de azt meg a Tomtop vásárlásnál tudod igazoltatni, hogy nem Kínából, Hong Kongból küldték. -
Botigta
aktív tag
Kedves V/
A Tomtop-tól vettem egy telefont, 7-15 munkanapos átfutással, duty free szállítással, ezzel szemben jó egy hónap után jött a Posta Vámtól az értesítés, hogy vámárum érkezett. Szerinted ezt a költséget a PayPal segítségével lehet követelni, vagy vissza kéne küldeni (ill. hivatalosan lemondani a termékről a Postavámnál, hogy visszaküldjék)?
-
válasz
Solange0818 #34870 üzenetére
Üdv!
Így előzetes hivatkozás nélkül nehéz lesz a fonalat felvenni, de megpróbálom.
0. Ez a te személyes rejtélyed, ebben itt senki sem fog segíteni.
1. Lehet írni, de fiókba való belépéssel kapcsolatban sem e-mailben, sem FB nem segítenek
Bárhogy kerülsz velük kapcsolatba, egy adatot mindenképp kérni fognak, azt az e-mail címet amely a PayPal azonosító. A teljesen logikus fiók védelmi szabályokat sem fogják megkerülni, ezért névszerinti keresés sem segít.
Szerintem ami szóba jöhetne, ha tudnád az e-mail azonosítódat az a telefon.
2. Ha nem magyar a PayPal fiókod és bankszámla volt a fizetőeszköz, akkor a refund automatikusan megy vissza rá, ugyan ez a helyzet ha magyar fiók esetén a hozzárendelt bankkártya volt a fizetőeszköz, ha lesz refund az visszatalál a bankkártya bankszámlájáéra, itt már írtam, nem szokott számítani, ha közben a fiókból a kártya el lett távolítva.
Ahogy az Összefoglalóban is írva van 3-5 nap a refund megjelenése a fizetőeszközön miután a PayPal könyvelte a refund megérkezését.Ez valótlan: Csak a nevemet jelzi az eladonál,emailt nem.
Egy ilyen e-mailt kap az eladó, többször is benne a vevő azonosító e-mail címeÉs a megérkezett pénz jóváírása a PayPal felületen is egyértelműen tartalmazza:
-
Solange0818
csendes tag
Üdv
Újra itt
Sajnálom ha nem érthető amit írtam.
Sajnos még mindig rejtély a email címem, nem tudok belépni a fiokba, evidensen a emailbe se.
Kérdés,1,
Esetleg tudok írni valahogy a paypalnak? Hátha tudnak segíteni..?2,
Mivel az utalás a számlámról történt, nem PayPal (egyenlegből) így nem lehetséges hogy automatikusan vissza jön a számlára a pénz? (Az igaz hogy a paypal-on belűl,töröltem a kártya adatokat. ) Sajnos a bankomnál se tudtak nagyon segíteni,azt se tudták mi a PayPal
Vagy ilyen esetben PayPalon belül vissza kell kérvényezni? (Mert akkor csak be kell lépni )3,
Esteleg ha vissza utalják a számlára automatkusan,akkor az hány nap? Esetleg,ha véletlen
Sajnos,sose kaptam vissza pénzt,így fogalmam sincs ez hogyan is van.
Mérgesit kicsit hogy az utalásnál,sehol se látni a küldési email címet
Csak a nevemet jelzi az eladonál,emailt nem.
-
válasz
darvinya #34865 üzenetére
Már belép és azután jelenik meg, ez nem feltörés van ilyen biztonsági ellenőrzés ha valaki hosszabb tétlenség után lép be. A PayPal fiókot nem lehet feltörni, pont ők ne védenék magukat? Ezt a mesét el kellene felejteni, egy valahogy megszerzett azonosítóval és jelszóval belépni az nem feltörés.
-
Doblós
aktív tag
Ha rányomok a biztonságosabbá tételre gombra,a piros felkiáltójeles oldal fogad,és se kép se hang.
Nem anonim a böngészésem,most változtattam meg a jelszavamat is,ergo a telefonszámom stimmel.Biztonsági kérdésekre nem emlékszem,hogy lett volna.Az általad ajánlott linkekkel is ugyanez a helyzet -
válasz
Doblós #34862 üzenetére
Tedd a számlát biztonságosabbá gomb.
Van belépési védelmed valamelyik? A biztonsági kérdések és válaszok beállítva? A telefonszámod megerősítve?
És nem VPN alól vagy anonim böngészéssel akarod használni.
Nem tudom melyik oldalt használod belépésre, de egy PayPal kezdetű sütik és a böngésző gyorsítótár törlése után az ebben a hsz-ben található linkek valamelyikén próbáld meg a belépést, mert némelyik magyaros oldal nem egészen jó. -
válasz
funkmester #34860 üzenetére
Akkor röviden. Ha pénzkereseti lehetőségnek a bejövő pénzét akarod a PayPal szerződési feltételei és az általános jogi feltételek közt a PayPal-on fogadni, akkor nincs ilyen lehetőség: visszateritesmentesen penzt fogadni
Nekem nem kell bizonyítanom semmit. Kérdeztél, én elmondtam hogy mit kell figyelembe venni.
A különböző szabályok kijátszásának megbeszélése nem ennek a topiknak a témája. -
funkmester
aktív tag
en, ha reklamozok valamit es paypalon utalnak penzt...a reklam tart mondjuk egy hetig, de az illeto visszateritest kovetel, mivel nem kapta meg a vasarolt targyat.....pl ilyen esetek elkerulese erdekeben, hogyan lehet visszateritesmentesen penzt fogadni? mert bizonyitsd be, hogy te reklamoztad ot....
-
válasz
funkmester #34858 üzenetére
Szolgáltatás keretében kapsz áramot és Internetet, erre is jár vásárlói (fogyasztói) védelem, nem a fizikai kézbevétel a meghatározó, sőt áram esetén még egészségtelen is.
A szabályok szerint ilyet nem tudsz, a vásárlóknak jár a vásárlói védelem, de ekkor neked is jár az eladói védelem, mert azért vannak simlis vevők is.
De gondolom ez csak elméleti jellegű felvetés volt.
Ha megbarátkoztok vagy rokonod lesz az illető és azután küld neked pénzt, akkor nem beszélhetünk vásárlásról, szolgáltatásnyújtásról így sem vásárlói, sem eladói védelem nem merül fel.
A szerződési feltételek szerint nem lehet trükközni, aki gazdasági tevékenység után kap pénzeket, annak fizetni kell jutalékot és a vásárlói védelmet is kell biztosítani, ha ezeket megsérti a fiókját korlátozzák, "kirúgják" és stb. Jogilag az így okozott károkat számon kérhetik. -
funkmester
aktív tag
ha en vagyok az elado es mondjuk szolgaltatast nyujtok,nem pedig arucikket adok el.... hogyan kaphatok penzt ugy, hogy a vevo ne tudjon visszateritest kerni?
-
válasz
DonThomasino #34856 üzenetére
Ha vásárlás ellenértékeként küldöd a pénzt, tehát nem barátilag küldés akkor van a szokásos 180 napos vásárlói védelem.
Maga a vásárlás a meghatározó, nem az hogy magánszemély vagy cég az eladó, jó eséllyel amit megveszel az nem esik ki a vásárlói védelem keretei közül. Ez utóbbi itt a 13.4 a felsorolásnál
Maga a vásárlás "védett" ha megkapod s 5-6 hét múlva elromlik az már más dolog, hiába a 180 nap. -
DonThomasino
veterán
Egy külföldi magán eladótól vásárlás (nem ebay, privát) esetén
hogyan és mennyi ideig véd a paypal? -
válasz
darvinya #34854 üzenetére
Volt egy link a hozzászólásban amivel utaltam a 9-ei hozzászólásomra (Pont 9-én 17 hsz-el feljebb még...) amiben ezek láthatóak:
Ezért nem magyaráztam a magyar hablatyot.
Annyit azért foglalkoztam a magyar felületű oldallal, hogy megállapítsam azt hogy nem jó és az Összefoglalóba beraktam a lényegesebb menük megfelelő két nyelvű képeit a 12. PayPal angol és magyar nyelvű azonos menük képei részhez, így ha valaki nem érti az angol nyelvű hivatkozásomat, ott meg tudja keresni.
-
válasz
#22718208 #34851 üzenetére
Pont 9-én 17 hsz-el feljebb még képpel ellátott hsz is készült hogy milyen menüpontban található
Ha van PayPal fiókod akkor ezt látnod, ismerned kell más fiókjára még így sem lehet feltölteni pénzt.
Az Összefoglalós leírásokban meg itt topikban Top Up néven találhatóak információk.
Ez is leírva: besétálsz egy Unicredit bankfiókba és pénztári utalással az adott helyen látható Unicredit bankszámlára, a közlemény rovatában a te transfer id kódod beírásával (mást nem szabad beírni, még egy + betűt sem) történjen a forint befizetés.
Lényeg az hogy a Top Up-nál látható információknál a saját PayPal egyenleged tölthető fel.
Ha lenne bankszámlád az Összefoglaló 11. pontjában felsorolt bankoknál, akkor nem kell sétálni. -
törölt tag
Magyar paypal számlára ,hogyan tudok pénzt feltölteni?
(úgy értem besétálok a pp számlavezető bankjához és ott tudok számlát tölteni?)
Ha igen mi ennek a pontos menete?
Csak a számlavezető bankjuknál tehetem ezt meg vagy máshol is? (máshol gondolom lassabb lesz a folyamat)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok