Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Oké, de van biztosítva másik 2 belépési lehetőség arra az eshetőségre ha nem működik. (bizti kérdés, kód diktálás)
Most be tudsz lépni válaszd ki a használandó 2 biztonsági kérdést, adj hozzá válaszokatt és kész. Megoldva a bármikor történő belépés.
Illetve ott másik megoldás, amely nem sms-re épül. Válaszd az utóbbit.Nem egészen gond a gond. Működik a biztonsági rendszer és nem volt addig ezzel probléma amíg nem lehetett elérni. Akkor hol volt a biztonsági igény? Persze volt aki hiányolta.
2016 februártól áll rendelkezésünkre az SMS védelem, opcióval arra ha nem jönne meg az sms.
Az sms szolgáltatás esetén van más cég is a folyamatba, szerinted a mobilszolgáltatóknál mindig minden szuperül működik?
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Sztem nem kell aggódnod. Nekem dettó ezt csinálta tegnap. Nagyon idegesítő volt. Sajnos vannak ilyen napok a PayPal -nál. Amúgy azt vettem észre, hogy öt próbálkozás után átmentem Chrome- ból Microsoft Edge -re és ott egyből működött. Nem tudom, hogy ez véletlen volt- e, de érdemes kipróbálni más böngészőt is.
-
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Szerintem nem, az is lehet hogy csak a mobil szolgáltatód küldte le újból, pontosabban mivel kézbesíthetetlen volt a rendszer küldte.
De akkor is jöhet sms kód ha valaki "fióktörőt" játszik a "diótörő" helyett, pont ez szeretnéd megakadályozni.
Az előbb fizettem 13 mp-re jött a kód tehát most működik.
Azért egy kicsit később lépj be és "nézz körbe a fiókba".Nem egészen pontos a megfogalmazás
: elég sok embernek problémája van a PayPal sms kódos belépésével
Szokott néha hiba lenni, de a pár nappal ezelőtti mókát megelőzőleg úgy 2 hónapja volt legutóbb általánosabb belépési probléma az sms küldő rendszerrel, azt pár órán belül rendezték, az éves rendelkezésre állásba ennyi még belefér.
Az egy-két fiók huzamosabb ilyen problémáját nem értem ide, az aki akkor sem kapja meg amikor a többiek meg igen.
Annak van gondja aki a "kikerülő" útvonalat nem biztosítja úgy mint te a biztonsági kérdésekkel.
Itt is többször felmerül, ha nem jön meg, de később igen, akkor a pót belépési lehetőség beállítással kellene kezdeni, biztonsági kérdés választás megadni rá a választ, így azért a sok ember kevésre csökken előbb vagy utóbb.
Arról nem is beszélve, hogy jelszó elfelejtés esetén is ez az egyik feloldási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- LEGO klub
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

: elég sok embernek problémája van a PayPal sms kódos belépésével
V/